Hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: Lukket

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.

Kirurgi på Evidensia Næstved Dyrehospital

På Evidensia Næstved Dyrehospital udfører vi både rutineoperationer, samt avanceret bløddelskirurgi og orthopædkirurgi (operation af knogler). Nogle af de bløddelsoperationer vi udfører, kan være operation af organer i bughulen, mundhule, tumorfjernelse og operation af hunde med for lang blød gane og snævre næsebor (såkaldte brachycephale hunde). Af orthopædiske operationer kan bl.a. nævnes operation for løs knæskal, korsbåndsoperation, samt visse former for frakturer.

Udover ovenstående, udfører vi også kikkertundersøgelser og -operationer (laparoskopi, gastroskopi & rhino- og tracheoskopi).

Skopi undersøgelser og operationer

Vi laver flere laparoskopiske undersøgelser, hvor vi via en kikkert kan diagnosticere og udføre forskellige operationer med et minimalt indgreb. Det drejer sig f.eks. om laparoskopiske sterilisationer og laparoskopiske kastrationer af kryptorkide hunde, dvs. hanhunde, hvor testiklen ikke er kommet ned i pungen.

Skopi bruger vi også til undersøgelse af luftvejene (rhino- og tracheoskopi) hos hunde med snævre luftveje, eller generelt symptomer fra luftveje. Kikkerten kan også bruges til undersøgelse af mavetarmkanalen (gastroskopisk undersøgelse), f.eks. hvis en hund har spist et fremmedlegeme som stadig ligger i mavesækken. I disse situationer, er det i nogle tilfælde muligt helt at undgå en operation, da fremmedlegemet kan fjernes vha. gastroskopi.

Laparoskopisk kastration af kryptokid hund på Evidensia Næstved Dyrehospital

Når dit dyr skal opereres på Evidensia Næstved Dyrehospital

Når dit dyr skal opereres på Evidensia Næstved Dyrehospital foregår det som oftest som en ambulant operation, dvs. dyret bliver indlagt om morgenen og kan komme hjem allerede om eftermiddagen igen.

Alle patienter gennemgår en sundhedsundersøgelse inden de skal igennem en operation. Dette kan ske ved en forundersøgelse, hvorefter der bookes tid til en operation, eller på dagen inden den planlagte operation, afhængigt af hvilket indgreb der er tale om.

Burrum med opdeling af patienter

For at sikre at dit dyr ikke bliver stresset har vi flere burrum, hvor vi kan opdele patienterne. Vi har blandt andet en separat afdeling til katte.

Evidensia Næstved Dyrehospital er certificeret ”Cat Friendly Clinic”. Som Cat Friendly Clinic arbejder vi for at minimere stress hos vores kattepatienter, og herved gøre deres indlæggelse så behagelig som mulig. Dette sker bla. ved at sørge for fred og ro, bruge Feliway duft dispensor, mm.

Operations faciliteter

På Evidensia Næstved Dyrehospital råder vi over en stor og lys forberedelsesafdeling, samt tre store operationsstuer. Dette gør, at vi kan holde forskellige former for operationer adskilt, og herved sikre en bedre sterilitet under operationerne.

Både i forberedelsen, samt i hver operationsstue har vi mulighed for at benytte os af gasanæstesi, samt respirator hvis dette skulle blive aktuelt. Herudover råder vi over avanceret monitoreringsudstyr.

På Evidensia Næstved Dyrehospital råder vi over tre store operationsstuer. Dette gør, at vi kan holde forskellige former for operationer adskilt, og herved sikre en bedre sterilitet under operationerne.

Sikkerhed ved operationer

Vi lægger stor vægt på sikkerheden omkring narkosen. Inden narkosen anbefaler vi således at din hund eller kat får taget en blodprøve, en såkaldt præanæstestisk profil. Blodprøven bruger vi som et redskab til at vurdere om dit dyr vil have problemer med at komme i narkose. Blodprøven bliver analyseret på vores in-house laboratorie, så vi har svaret kort tid efter udtagelsen.

På Evidensia Næstved Dyrehospital har vi altid en autoriseret veterinærsygeplejerske til at overvåge dit dyr under narkosen, samt avanceret monitoreringsudstyr. Dit dyr vil få overvåget vejrtrækning, blodtryk, puls, temperatur mm. således at vi hurtigt kan gribe ind, hvis det er nødvendigt. Dit dyr er i trygge hænder både under narkosen og under opvågningen.

Ved en operation benytter vi os enten af inhalationsnarkose (hvor dyret indånder bedøvelsesgas) eller injektionsnarkose (indsprøjtning med bedøvelsesmidler). Vi vælger den form for narkose som passer bedst til den enkelte patient, samt det indgreb der skal foretages.

Under operationen sørger vi for at dit dyr ligger blødt, og holdes varmt. Det er især vigtigt for de ældre dyr der kan være plaget af gigt, at de ligger blødt, og ikke ligger i længere tid uden at ben, hoved og ryg støttes. Dette kan give unødvendige smerter efterfølgende.

Når operationen er overstået, sker opvågningen sammen med en af vores autoriserede veterinærsygeplejersker i rolige omgivelser. Vi har indlæggelsesbure med glas foran, så vi hele tiden kan holde øje med dyret.

Inden dit dyr sendes hjem efter en operation laver vi et tjek, og sikrer at alt er som det skal være.

 

 

Vores klienter siger

Rikke Thybæk G.

5

Vi har gået til hvalpetræning hos Keld, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse. Udover en masse hyggelige og lærerige timer i selskab med andre hunde og deres ejere, har vi fået en meget rolig og afbalanceret familiehund, lige som vi ønskede os. Keld er eminent til at formidle træning og individualisere, så alle opnår de resultater, man ønsker. Kæmpe anbefaling herfra, og vi ville ønske, vi kunne komme til træningen hver eneste lørdag fremover. Hilsen “Bitten” 🐶

Michael Hansen

5

Jeg føler mig i gode hænder hos Evidensia, men føler også prisen er derefter, men hunden er jo også min bedste ven🥰

Iben Schmidt

4

Sød og hjælpsom medarbejder kom og hjalp med vejning, efter jeg spurgte, det var 1 gang vi var der, og min hund havde det godt hele vejen, også er der god atmosfære og god stemning,

kitt frederiksen

5

Altid god behandling og vejledning. Meget imødekommende og servicemindet personale.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Lørdag kl. 9:00-13:00 har butikken åbent (Ingen konsultationer eller vagt).
 • 2. Pinsedag
  Lukket
 • Tirsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  09:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Tine Sally Kofoed Bock

Dyrlæge • Teamleder

Sally

Sally arbejder på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun også er Teamleder. Til dagligt arbejder Sally primært med ledelse samt varieret klinisk arbejde, hvor hun har både konsultationer, udredninger og behandlinger af indlagte hunde, katte og kaniner – både medicinsk og kirurgisk. Sally interesserer sig især for medicinske patienter, bløddelskirurgi, tandbehandlinger m.v. samt ledelse. Dyr: Saluki hund ”Grace” født i 2022, Norsk Skovkat blanding ”Lille My" født i 2008, Maine Coon kat ”Jenle” født i 2021 et par dværgvædderkaniner. Tidligere også heste og ponyer - nu mest "ponymor". Erfaring: Sally har været ansat på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2022. Tidligere har Sally arbejdet på Ringsted Dyreklinik, Land og By Dyreklinik, Frederikshavn Dyrehospital, AniCura Gistrup Dyrehospital, Fødevarestyrelsen, Mørkøv Dyreklinik og Universitetshospitalet for Familiedyr på Københavns Universitet. Kurser og efteruddannelse: Sally har desuden adskillige kurser indenfor intern medicin herunder tre moduler af ESAVS Internal Medicine i Utrecht, ESAVS Radiology, bløddelskirurgi m.v.
Læs mere om Sally
default avatar

Dyrlæge

Caroline

Caroline arbejder som dyrlæge på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun til dagligt især udfører konsultationer og lidt kirurgi. Hendes primære interesser er indenfor bløddelskirurgi, ultralyd og skopi. Caroline er en del af vagtteamet på Evidenisia Karlslunde Dyrehospital. Dyr 1 hund, Wilma, Shih Tzu Erfaring Caroline har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden februar 2023. Før det har hun arbejdet på Bryggens Dyreklinik som dyrlægestuderende og Lund Djursjukhus Evidensia som TF-veterinær.
Læs mere om Caroline
default avatar

Dyrlæge

Stephanie

Sara Berndtson Christensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Sara C

Sara C arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang på operationen med dyr i anæstesi, i receptionen og uddanner veterinærsygeplejerskeelever Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse). Hun er desuden ansvarlig for Anæstesi, Elevansvarlig, Varebestilling, ISO certificering Sara er en del af vagtteamet på Evidensia Næstved Dyrehospital. Dyr Verner, Labrador og Morten en Græsk landskildpadde Erfaring Sara har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital fra år 2010-2016, hvor hun også var veterinærsygeplejerskeelev. KURSER Sara har deltaget i flere kurser inden for: Anæstesi (bedøvelse) Smertebehandling Sårpleje  
Læs mere om Sara
Vores medarbejdere

Facebook opslag