Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08.00–19.00

Bedøvet hund på vej til operationsstue sammen med dyrlæge og veterinærsygeplejerske

Stelisation af hund med kikkertmetode

Vi har siden 2008 lavet sterilisering af tæver med kikkertmetoden, og vi har i dag god rutine i operationen. Vi opererer gennem 2 små huller, hvor de fleste andre dyrlæger bruger en metode med 3 huller.

Et specielt team af dyrlæger og veterinærsygeplejersker udfører operationen med stor succes. Vi ser store fordele for patienterne ved denne metode, da de kommer sig hurtigere og har mindre smerter efter operationen.

Fordelene ved kikkert indgreb er:

  • Det kirurgiske indgreb er mindre (vi laver kun 2 små huller og ikke et langt operationssår)
  • Mindre smerte efter operation
  • Den efterfølgende sygdomsperiode er kortere
  • Efterlader kun få sting i huden
  • Mindre traume for patienten

Neutralisering af hund eller kat

Hvis du har besluttet dig for, at din hund eller kat skal neutraliseres, skal du ringe til hospitalet, og så aftaler vi en dag, hvor det passer dig at indlevere din hund eller kat mellem kl. 8.00-9.00.

Patienten skal komme fastende, dvs. at den ikke må få noget mad fra midnat dagen før.

Vi opererer i løbet af formiddagen, og du kan afhente mellem kl. 14.00-16.30 samme dag. I vil få smertestillende og evt. antibiotika med hjem.

Øretatovering i forbindelse med neutralisering af kat

Vi anbefaler, at katten bliver øremærket i forbindelse med neutralisering. Skulle katten løbe væk er der meget større chance for at finde den igen, hvis den er øremærket og registreret (Registreringsafgift til det Danske Katteregister er 125,-) Vi øretatoverer gratis i forbindelse med neutralisering.

Nyt avanceret overvågnings- og narkoseudstyr

Hos Evidensia Næstved Dyrehospital er sikkerheden under bedøvelse altafgørende, derfor anvender vi nyt avanceret overvågnings- og narkoseudstyr.

Vi er blandt de få dyrehospitaler i Danmark, hvis narkoseanlæg alle er udstyret med topmoderne respiratorer, der hjælper dyrene med at trække
vejret under bedøvelsen.

Vi foretager altid en grundig undersøgelse af dit dyr inden bedøvelsen, og vi kan tilbyde at tage en blodprøve der analyseres inden narkose. På den måde tilpasser vi narkosen til hver enkel patient, for at gøre den så skånsom og sikker som overhovedet muligt.

I forbindelse med narkosen overvåges patienterne konstant, således at vi hurtigt kan gribe ind, hvis noget uforudset skulle opstå. Moderne overvågningsudstyr tilkobles patienterne, så vi hele tiden kan måle ilttilførslen, pulsen, blodtrykket, lunge- og hjertefunktionen samt andre vigtige parametre.