Dyrlægevagten, akut dyrlæge til dit dyr

Dyrlægevagten, akut dyrlæge til dit dyr

Dyrlægevagten i Evidensia tilbyder følgende muligheder for akut assistance:

Sådan kontakter du os

For at sikre den bedste service for dig og dit kæledyr, er det vigtigt at du ringer til vagtdyrlægen. Nogle af vores dyreklinikker og dyrehospitaler har tilkaldevagt, hvorfor vagtdyrlægen ikke altid er fysisk på dyreklinikken.

Hvordan fungerer dyrlægevagten hos Evidensia?

Dyrlægevagten i Karlslunde – døgnåben skadestue

Udover at være et højt specialiseret henvisningshospital fungerer dyrlægevagten på Evidensia Karlslunde Dyrehospital tillige som skadestue for syge og tilskadekomne dyr. Der er altid fagligt personale tilstede på dyrehospitalet, så har du et akut sygt eller tilskadekommet dyr, kan du altid få fat på os. Det giver den tryghed, der er nødvendig for dig og dit dyr

For at undgå at vores vagtteam bliver afbrudt midt i en operation, beder vi om telefonisk kontakt til skadestuen før fremmøde.

Dyrehospitalet i Karlslunde har åbent 24 timer i døgnet – også i weekender og på helligdage. Har du et akut sygt eller tilskadekommet dyr, så ring på tlf. 46151525.

Vagtteamet i dyrlægevagten på Karlslunde

Vores vagtteam i dyrlægevagten på Evidensia Karlslunde Dyrehospital, består af dyrlæger og autoriserede veterinærsygeplejersker fra flere af Evidensias dyrehospitaler og dyreklinikker.

Tilkaldevagt i Nordsjælland (Hillerød & Birkerød)

Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Dahlgaard Dyreklinik står for dyrlægevagten i Nordsjælland. Har du brug for akut dyrlægehjælp hverdagsaftener eller lørdag, kan du få fat på vores erfarne dyrlæger fra Slotsbyen og Dahlgaard Dyreklinik ved at ringe på tlf. 48221530.

I Nordsjælland er der tale om en tilkaldevagt, hvorfor der nødvendigvis ikke altid er en dyrlæge til stede på klinikkerne. Ring derfor og aftal tid og sted med den vagthavende dyrlæge.

Vores klinikker i Nordsjælland (Hillerød og Birkerød) har tilkaldevagt følgende dage:

Mandag-fredag: kl. 17.00-22.30
Lørdag: kl. 8.00-19.00

Dyrlægevagten i Næstved – Døgnvagt mandag til torsdag

Evidensia Næstved Dyrehospital har tilkaldevagt mandag til torsdag. Her vil du altid kunne komme i kontakt med en dyrlæge på Evidensia Næstved Dyreklinik ved at ringe på tlf. 55771477.

I Næstved er der også tale om en tilkaldevagt. Når du ringer aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan tilse dit dyr. Typisk vil vi kunne være fremme på dyrehospitalet indenfor 30 minutter og indimellem er vi allerede på hospitalet.

Næstveds døgnvagt har følgende åbningstider:

Mandag-torsdag: kl. 17.00-08.00

Vagtsamarbejde for heste og andre stordyr på Sjælland

Evidensia Faxe Hestehospital deltager i et vagtsamarbejde på store husdyr. Du har derfor altid mulighed for at få fat på en stordyrs dyrlæge, også udenfor normal arbejdstid. I vagten kan du blive serviceret af en dyrlæge fra en anden dyreklinik.

Ring på tlf. 56715009 for at komme i kontakt med den vagthavende dyrlæge.

Vagtsamarbejde i Jylland for familiedyr

Evidensia Kolding Dyrehospital har samarbejde med 6 andre dyreklinikker i Trekantsområdet, om at passe vagten 24 timer i døgnet – også i weekender og på helligdage. Har du et akut sygt eller tilskadekommet dyr, så ring på tlf. 75522333, så vil du blive viderestillet til vagthavende dyrlæge.

Vagten passes på den klinik, hvor vagthavende dyrlæge hører hjemme. På disse klinikker er der tale om en tilkaldevagt, hvorfor der nødvendigvis ikke altid er en dyrlæge til stede på klinikkerne. Ring derfor og aftal tid og sted med den vagthavende dyrlæge.

Vagtsamarbejde i Jylland for heste

Evidensia Kolding Hesteafdeling deltager ligeledes i et vagtsamarbejde, der passer hestevagten 24 timer i døgnet – også i weekender og på helligdage. Du har derfor altid mulighed for at få fat på en hestedyrlæge, også udenfor normal arbejdstid. I vagten kan du blive serviceret af en dyrlæge fra en anden dyreklinik. Ring på tlf. 75522333 for at komme i kontakt med den vagthavende dyrlæge.

Forsikring

Der er ingen direkte skades afregning med forsikringsselskaberne i vagten, da det ikke er muligt at komme i kontakt med forsikringsselskaberne uden for normal åbningstid. Det betyder, at du skal afregne direkte med dyreklinikken og efterfølgende tage kontakt til dit dyrs forsikringsselskab for at anmelde skaden.

Vagthonorar

Udenfor normal åbningstid tillægges et vagttillæg på 100 procent på konsultationer.

Fra klokken 22.00 – 07.00 er tillægget 200 procent på konsultationer.

Afregningen sker efter endt behandling. Der gives ikke kredit på behandlinger.