Om Evidensia Danmark

Evidensia Danmark står for høj kvalitet, omsorg og tillid – Vores mål er at gøre en forskel for patienter, dyreejere og henvisende kollegaer.

Som en del af Europas største veterinærkoncern har vi en faglig- og ressourcemæssige styrke, der kommer dyreejere og patienter til gode hver dag.

Vi tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har fagdyrlæger med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på. Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik du vælger at besøge. I Evidensia samarbejder vi således som kollegaer og henviser trygt til hinanden.

Fremtidssikring inden for veterinærmedicin.

Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr.

Vi tror på, at kvalitet i veterinærmedicin er vejen frem, og at dit dyr fortjener at få den mest optimale behandling nu og i fremtiden.

Evidensias mission

Evidensia Danmark har en klar mission. Vi ønsker at være markedsledende, og at tilbyde den nyeste og mest avancerede behandling, til gavn for den enkelte patient og dens familie.

Varmt velkommen!

Ulla Pless, Country Manager /CEO, Evidensia Danmark