Om Evidensia Danmark

Evidensia Danmark er en del af Europas største veterinærkoncern IVC Group, som består af knap 1000 dyrehospitaler og klinikker i otte lande.

Dyrene og deres ejere er altid i centrum i Evidensia, og vi gør os umage hver dag ved at tilbyde den bedste behandling og service af højest veterinærfaglige kvalitet.

Vi tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har veterinærfagligt personale med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på. Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik du vælger at besøge.

Fremtidssikring inden for veterinærmedicin.

Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr – alt sammen noget, der kommer vores patienter til gode.

Vi tror på, at kvalitet i veterinærmedicin er vejen frem, og at vores patienter fortjener at få den mest optimale behandling nu og i fremtiden.

Evidensias mission

Evidensia Danmark har en klar mission. Vi ønsker at være markedsledende, og at tilbyde den nyeste og mest avancerede behandling, til gavn for den enkelte patient og dens familie.

Varmt velkommen!

Ulla Pless, Country Manager /CEO, Evidensia Danmark