dyrlæge og hvalp

Om Evidensia Danmark

Evidensia Danmark er en del af Europas største veterinærkoncern IVC Evidensia, som består af mere end 2.600 dyrehospitaler og klinikker i 20 lande.

Dyrene og deres ejere er altid i centrum i Evidensia, og vi gør os umage hver dag ved at tilbyde den bedste behandling og service af højest veterinærfaglige kvalitet.

Vi tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har veterinærfagligt personale med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på. Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik du vælger at besøge.

Fremtidssikring inden for veterinærmedicin.

Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr – alt sammen noget, der kommer vores patienter til gode.

Vi tror på, at kvalitet i veterinærmedicin er vejen frem, og at vores patienter fortjener at få den mest optimale behandling nu og i fremtiden.

Evidensias mission

Evidensia Danmark har en klar mission. Vi ønsker at være markedsledende, og at tilbyde den nyeste og mest avancerede behandling, til gavn for den enkelte patient og dens familie.

Er du klinikejer og ønsker at blive en del af IVC Evidensia/ Evidensia, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse. Europas største veterinærkoncern

Evidensia er en del af IVC Evidensia, som består af mere end 2.600 dyrehospitaler og klinikker i 20 lande.

LÆS MERE OM IVC EVIDENSIA