Hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 09:00 - 13:00

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.

Tandbehandlinger

En sund mund giver bedre trivsel hos dit kæledyr. Vi anbefaler at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. Er dit dyr inde til en sundhedsundersøgelse eller vaccination, laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse samtidig.

Hvornår har mit dyr brug for en tandbehandling?

Af alle sygdomme hos hunde, katte og mindre kæledyr er tandsygdomme de mest almindelige. Mange af problemerne, er noget man hverken kan se eller mærke på sit dyr. Det hyppigste problem hos hunde og katte er tandsten, derefter knækkede tænder og for kattens vedkommende ”resorptioner”. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandtjek på en kanin på Evidensia Næstved Dyrehospital. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

På Evidensia Næstved Dyrehospital foretager vi dagligt tandbehandlinger på hunde og katte.

Før en tandbehandling vil patienten få undersøgt hele sin mundhule, alle tænder og tandkødslommer. En fuld undersøgelse inkluderer altid røntgen af tænderne.

De almindelige tandbehandlinger omfatter tandrensning med ultralyd, polering og ekstraktion (tandfjernelse).

Sådan foregår en tandbehandling på Næstved Dyrehospital

Når du kommer med dit kæledyr om morgenen, vil du blive taget imod af en dyrlæge, som laver en forberedende undersøgelse og aftaler dagens forløb med dig. Du vil altid blive tilbudt en blodprøve, som bl.a. inkluderer lever- og nyretal, aht. bedøvelsessikkerheden.

Under indlæggelsen vil dit dyr få beroligende medicin og være under opsyn.

Narkose-forløbet er altid overvåget af en veterinærsygeplejerske, som har fuldt overblik over blodets iltning/CO2, blodtryk og hjertefunktion.

Bag enhver tandbehandling på dyrehospitalet står en kvalificeret dyrlæge. To af vores dyrlæger har mere end 10 års erfaring med at behandle tænder på kæledyr.

Faciliteter til tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

En forudsætning for at kunne behandle tænder på et kæledyr er fuld narkose. Dyrehospitalet råder over flere stationer til skånsom narkose, det mest moderne udstyr til overvågning og mulighed for tilkobling til respirator, så bedøvelsen bliver så sikker som muligt. For at opretholde en god hygiejne, er der på dyrehospitalets operationsafsnit, en særligt indrettet stue med digitalt tandrøntgen- og tandbehandlingsudstyr.

Kontakt

Kom ned på dyrehospitalet og få råd og vejledning til at holde dit dyrs tænder sunde, eller ring for at booke tid til en tandbehandling.

Vores klienter siger

Charlotte Gudiksen

5

Høj faglighed. Grundig undersøgelse og inddragelse i observationer. Tid til at besvare spørgsmål. God service og omsorg for dyret.

Tanja Birkop Jensen

5

Hurtig hjælp, og suveræn behandling af "patienten". Efterfølgende god vejledning

Karina Strøbæk

5

En rigtigt god modtagelse i receptionen og en yderst god service og venlig dyrlæge. Kan klart anbefales.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Lørdag kl. 9:00-13:00 har butikken åbent (Ingen konsultationer eller vagt).

Se skadestuens åbningstider længere nede på siden.
 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  09:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Tine Sally Kofoed Bock

  Dyrlæge • Teamleder

  Sally

  Ditte Nybo Nordlund

  Dyrlæge

  Ditte N

  Sara Berndtson Christensen

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Sara C

  Sara C arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang i receptionen og på behandlings- og operationsafsnittet. Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse) og monitorering (overvågning). Hun er desuden ansvarlig for indkøb samt butik. Sara er en del af vagtteamet på Evidensia Næstved Dyrehospital. Dyr Labradoren Liva og Dansk-Svensk Gårdhunden Skipper. Erfaring   Sara har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital, hvor hun også var veterinærsygeplejerskeelev. KURSER Sara har deltaget i flere kurser inden for: Anæstesi (bedøvelse) Smertebehandling Sårpleje  
  Læs mere om Sara
  Maria Willum Nielsen

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Maria N

  Maria N arbejder som veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Næstved Dyrehospital. Hun interesserer sig for tandbehandlinger, anæstesi og medicin. Dyr En Coton de Tulear, Maggie, og et hobbyhønsehold. Erfaring   Maria har været ansat på Evidensia Næstved Dyrehospital siden oktober 2017, og bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i marts 2021. Inden hun blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev arbejdede hun på dyrehospitalet som medhjælper.  
  Læs mere om Maria
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag