Hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: Lukket

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.

Tandbehandlinger

En sund mund giver bedre trivsel hos dit kæledyr. Vi anbefaler at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. Er dit dyr inde til en sundhedsundersøgelse eller vaccination, laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse samtidig.

Hvornår har mit dyr brug for en tandbehandling?

Af alle sygdomme hos hunde, katte og mindre kæledyr er tandsygdomme de mest almindelige. Mange af problemerne, er noget man hverken kan se eller mærke på sit dyr. Det hyppigste problem hos hunde og katte er tandsten, derefter knækkede tænder og for kattens vedkommende ”resorptioner”. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandtjek på en kanin på Evidensia Næstved Dyrehospital. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

På Evidensia Næstved Dyrehospital foretager vi dagligt tandbehandlinger på hunde og katte.

Før en tandbehandling vil patienten få undersøgt hele sin mundhule, alle tænder og tandkødslommer. En fuld undersøgelse inkluderer altid røntgen af tænderne.

De almindelige tandbehandlinger omfatter tandrensning med ultralyd, polering og ekstraktion (tandfjernelse).

Sådan foregår en tandbehandling på Næstved Dyrehospital

Når du kommer med dit kæledyr om morgenen, vil du blive taget imod af en dyrlæge, som laver en forberedende undersøgelse og aftaler dagens forløb med dig. Du vil altid blive tilbudt en blodprøve, som bl.a. inkluderer lever- og nyretal, aht. bedøvelsessikkerheden.

Under indlæggelsen vil dit dyr få beroligende medicin og være under opsyn.

Narkose-forløbet er altid overvåget af en veterinærsygeplejerske, som har fuldt overblik over blodets iltning/CO2, blodtryk og hjertefunktion.

Bag enhver tandbehandling på dyrehospitalet står en kvalificeret dyrlæge. To af vores dyrlæger har mere end 10 års erfaring med at behandle tænder på kæledyr.

Faciliteter til tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

En forudsætning for at kunne behandle tænder på et kæledyr er fuld narkose. Dyrehospitalet råder over flere stationer til skånsom narkose, det mest moderne udstyr til overvågning og mulighed for tilkobling til respirator, så bedøvelsen bliver så sikker som muligt. For at opretholde en god hygiejne, er der på dyrehospitalets operationsafsnit, en særligt indrettet stue med digitalt tandrøntgen- og tandbehandlingsudstyr.

Kontakt

Kom ned på dyrehospitalet og få råd og vejledning til at holde dit dyrs tænder sunde, eller ring for at booke tid til en tandbehandling.

Vores klienter siger

Rikke Thybæk Götzsche

5

Vi har gået til hvalpetræning hos Keld, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse. Udover en masse hyggelige og lærerige timer i selskab med andre hunde og deres ejere, har vi fået en meget rolig og afbalanceret familiehund, lige som vi ønskede os. Keld er eminent til at formidle træning og individualisere, så alle opnår de resultater, man ønsker. Kæmpe anbefaling herfra, og vi ville ønske, vi kunne komme til træningen hver eneste lørdag fremover. Hilsen “Bitten” 🐶

Carsten Bruun

5

Her fik jeg fra start følelsen af, at min lille ven var/er i trygge hænder. Blev henvist af lokal dyrlæge til Næstved afdelingen og har siden blevet, her har jeg følelsen af Simba (chichuachua) ikke er lige så utryg ved konsultation, her giver de sig tid til at skabe trygge rammer. Kan varmt anbefale Næstved afdelingen.

june sommer

4

Jeg er trygge ved dem fordi jeg ved de gør deres bedste og ikke neglicerer dyrenes symptomer og lægerne er kompetente

Charlotte Jensen

5

Fantastisk god behandling af alt personale. En dyrlæge der giver sig tid til at forklare hvad det er galt

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Lørdag kl. 9:00-13:00 har butikken åbent (Ingen konsultationer eller vagt).

Se skadestuens åbningstider længere nede på siden.
 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  09:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Tine Sally Kofoed Bock

  Dyrlæge • Teamleder

  Sally

  Ditte Nybo Nordlund

  Dyrlæge

  Ditte N

  Ditte arbejder som dyrlæge på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun primært udfører konsultationer, varetager generelle sundhedstjek, akut og udredning af både medicinske og kirurgiske patienter. Hendes primære interesser er særligt akut medicin, bløddelskirurgi, generaliseret intern medicin Ditte er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr 2 huskatte Kida og Scar. Erfaring Ditte har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2021. Ditte har arbejdet hos Evidensia Næstved Dyrehospital, siden hun blev færdiguddannet. Forinden arbejdede hun som studerende på skadestuen på Dyrehospital i Valby, Kbh. (vetgruppen) samt til daglig som studerendemedhjælper hos Hjørnegårdens Dyreklinik. Ditte har desuden arbejdet hos Dyreværnet i Rødovre som weekendmedarbejder. KURSER Ditte har deltaget på flere kurser inden for: Akut bløddelskirurgi GI kursus Abdominal UL Hudsygdomme (dermatologi)
  Læs mere om Ditte
  default avatar

  Dyrlæge

  Caroline

  Sara Berndtson Christensen

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Sara C

  Sara C arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang på operationen med dyr i anæstesi, i receptionen og uddanner veterinærsygeplejerskeelever Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse). Hun er desuden ansvarlig for Anæstesi, Elevansvarlig, Varebestilling, ISO certificering Sara er en del af vagtteamet på Evidensia Næstved Dyrehospital. Dyr Verner, Labrador og Morten en Græsk landskildpadde Erfaring Sara har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital fra år 2010-2016, hvor hun også var veterinærsygeplejerskeelev. KURSER Sara har deltaget i flere kurser inden for: Anæstesi (bedøvelse) Smertebehandling Sårpleje  
  Læs mere om Sara
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag