Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08.00–19.00

Tænder på labrador

Tandbehandling af hund og kat

En sund mund giver bedre trivsel hos dit kæledyr. Vi anbefaler derfor at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning.

I forbindelse med sundhedsundersøgelse og vaccination laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har mistanke om at dit dyr har behov for en tandbehandling.

Vi foretager dagligt tandrensning på hunde og katte med udstyr magen til tandlægernes. Tandsten fjernes med en ultralydsrenser, hvorefter tænderne poleres. Behandlingen foregår i bedøvelse, så dyrene ikke mærker ubehag.

Ved mistanke om tandlidelse kan det være nødvendig med en røntgenoptagelse for at se tandrødderne mm. Vores hospital råder over et moderne digitalt tandrøntgen. Vi foretager også specialbehandlinger i form af tandudtrækning, tandfyldninger og tandstillings korrektioner.

På hospitalet sælger vi tandbørster og tandpasta lavet til dyr, foder der er tandrensende, specielle tyggeben (med bl.a. natriumpolyfosfat og zink) samt en række andre produkter der kan hjælpe på dit dyrs mundhygiejne.