Hvalpetræning på Evidensia Næstved Dyrehospital

Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08:00 ­- 17:00

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.

Tandbehandlinger

En sund mund giver bedre trivsel hos dit kæledyr. Vi anbefaler at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. Er dit dyr inde til en sundhedsundersøgelse eller vaccination, laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse samtidig.

Hvornår har mit dyr brug for en tandbehandling?

Af alle sygdomme hos hunde, katte og mindre kæledyr er tandsygdomme de mest almindelige. Mange af problemerne, er noget man hverken kan se eller mærke på sit dyr. Det hyppigste problem hos hunde og katte er tandsten, derefter knækkede tænder og for kattens vedkommende ”resorptioner”. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandtjek på en kanin på Evidensia Næstved Dyrehospital. Hos kaniner, marsvin og andre gnavere er forvoksede tænder det største problem.

Tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

På Evidensia Næstved Dyrehospital foretager vi dagligt tandbehandlinger på hunde og katte.

Før en tandbehandling vil patienten få undersøgt hele sin mundhule, alle tænder og tandkødslommer. En fuld undersøgelse inkluderer altid røntgen af tænderne.

De almindelige tandbehandlinger omfatter tandrensning med ultralyd, polering og ekstraktion (tandfjernelse).

Sådan foregår en tandbehandling på Næstved Dyrehospital

Når du kommer med dit kæledyr om morgenen, vil du blive taget imod af en dyrlæge, som laver en forberedende undersøgelse og aftaler dagens forløb med dig. Du vil altid blive tilbudt en blodprøve, som bl.a. inkluderer lever- og nyretal, aht. bedøvelsessikkerheden.

Under indlæggelsen vil dit dyr få beroligende medicin og være under opsyn.

Narkose-forløbet er altid overvåget af en veterinærsygeplejerske, som har fuldt overblik over blodets iltning/CO2, blodtryk og hjertefunktion.

Bag enhver tandbehandling på dyrehospitalet står en kvalificeret dyrlæge. To af vores dyrlæger har mere end 10 års erfaring med at behandle tænder på kæledyr.

Faciliteter til tandbehandlinger på Næstved Dyrehospital

En forudsætning for at kunne behandle tænder på et kæledyr er fuld narkose. Dyrehospitalet råder over flere stationer til skånsom narkose, det mest moderne udstyr til overvågning og mulighed for tilkobling til respirator, så bedøvelsen bliver så sikker som muligt. For at opretholde en god hygiejne, er der på dyrehospitalets operationsafsnit, en særligt indrettet stue med digitalt tandrøntgen- og tandbehandlingsudstyr.

Kontakt

Kom ned på dyrehospitalet og få råd og vejledning til at holde dit dyrs tænder sunde, eller ring for at booke tid til en tandbehandling.

Vores klienter siger

Michael Hansen

5

Jeg føler mig i gode hænder hos Evidensia, men føler også prisen er derefter, men hunden er jo også min bedste ven🥰

Rikke Thybæk G.

5

Vi har gået til hvalpetræning hos Keld, og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse. Udover en masse hyggelige og lærerige timer i selskab med andre hunde og deres ejere, har vi fået en meget rolig og afbalanceret familiehund, lige som vi ønskede os. Keld er eminent til at formidle træning og individualisere, så alle opnår de resultater, man ønsker. Kæmpe anbefaling herfra, og vi ville ønske, vi kunne komme til træningen hver eneste lørdag fremover. Hilsen “Bitten” 🐶

Iben Schmidt

4

Sød og hjælpsom medarbejder kom og hjalp med vejning, efter jeg spurgte, det var 1 gang vi var der, og min hund havde det godt hele vejen, også er der god atmosfære og god stemning,

kitt frederiksen

5

Altid god behandling og vejledning. Meget imødekommende og servicemindet personale.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Aftenåbent tirsdag til kl. 18 for forudbookede konsultationer (Bestilles inden kl. 15:00), samt fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Lørdag kl. 9:00-13:00 har butikken åbent (Ingen konsultationer eller vagt).
 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  09:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Tine Sally Kofoed Bock

Dyrlæge • Teamleder

Sally

Sally arbejder på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun også er Teamleder. Til dagligt arbejder Sally primært med ledelse samt varieret klinisk arbejde, hvor hun har både konsultationer, udredninger og behandlinger af indlagte hunde, katte og kaniner – både medicinsk og kirurgisk. Sally interesserer sig især for medicinske patienter, bløddelskirurgi, tandbehandlinger m.v. samt ledelse. Dyr: Saluki hund ”Grace” født i 2022, Norsk Skovkat blanding ”Lille My" født i 2008, Maine Coon kat ”Jenle” født i 2021 et par dværgvædderkaniner. Tidligere også heste og ponyer - nu mest "ponymor". Erfaring: Sally har været ansat på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2022. Tidligere har Sally arbejdet på Ringsted Dyreklinik, Land og By Dyreklinik, Frederikshavn Dyrehospital, AniCura Gistrup Dyrehospital, Fødevarestyrelsen, Mørkøv Dyreklinik og Universitetshospitalet for Familiedyr på Københavns Universitet. Kurser og efteruddannelse: Sally har desuden adskillige kurser indenfor intern medicin herunder tre moduler af ESAVS Internal Medicine i Utrecht, ESAVS Radiology, bløddelskirurgi m.v.
Læs mere om Sally
default avatar

Dyrlæge

Caroline

Caroline arbejder som dyrlæge på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun til dagligt især udfører konsultationer og lidt kirurgi. Hendes primære interesser er indenfor bløddelskirurgi, ultralyd og skopi. Caroline er en del af vagtteamet på Evidenisia Karlslunde Dyrehospital. Dyr 1 hund, Wilma, Shih Tzu Erfaring Caroline har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden februar 2023. Før det har hun arbejdet på Bryggens Dyreklinik som dyrlægestuderende og Lund Djursjukhus Evidensia som TF-veterinær.
Læs mere om Caroline
default avatar

Dyrlæge

Stephanie

Sara Berndtson Christensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Sara C

Sara C arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Næstved Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang på operationen med dyr i anæstesi, i receptionen og uddanner veterinærsygeplejerskeelever Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse). Hun er desuden ansvarlig for Anæstesi, Elevansvarlig, Varebestilling, ISO certificering Sara er en del af vagtteamet på Evidensia Næstved Dyrehospital. Dyr Verner, Labrador og Morten en Græsk landskildpadde Erfaring Sara har arbejdet på Evidensia Næstved Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital fra år 2010-2016, hvor hun også var veterinærsygeplejerskeelev. KURSER Sara har deltaget i flere kurser inden for: Anæstesi (bedøvelse) Smertebehandling Sårpleje  
Læs mere om Sara
Vores medarbejdere

Facebook opslag