Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08.00–17.00

Om dyrehospitalet

Vi tager udgangspunkt i omsorg og et højt fagligt niveau og lægger stor vægt på efteruddannelse af personalet. Derfor kan vi yde den mest optimale behandling og service til dig og dit dyr.

Få et indblik i vores hverdag og hvad vi kan tilbyde dig og dit dyr i videoen herunder.

Hospitalets historie

Evidensia Næstved Dyrehospital på Enggårdsvej i Næstved blev åbnet den 3. maj 2010 og i den forbindelse blev Dyrehospitalet i Skelby og klinikken på Kvægtorvet i Næstved lukket.

Dyrehospitalet i Skelby blev startet tilbage i 1950´erne, og i 1974 blev det store dyrehospital i Skelby åbnet. Klinikken på Kvægtorvet hørte oprindeligt til Herlufmagle Dyrehospital, som var en gammel dyrlægepraksis med en lang historie.

I 1988 blev Herlufmagle Dyrehospital udvidet med en klinik i Jernbanegade i Næstved. Efter 10 år blev disse lokaler for trange, og klinikken blev flyttet til større lokaler på Kvægtorvet i Næstved.

I 2002 fusionerede dyrehospitalet i Skelby og Herlufmagle Dyrehospital, og i den forbindelse blev sidstnævnte lukket, men klinikken på Kvægtorvet i Næstved blev bibeholdt. Nu er alt dette historie, for det hele er samlet i Evidensia Næstved Dyrehospital på Enggårdsvej i Næstved.