Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08.00–22.30

Pleje og omsorg

Behagelige besøg hos dyrlægen

På dyreklinikken kan vi tilbyde dig og dit dyr en optimal faglig behandling. Men det er ikke altid at en hund eller kat finder det behageligt at komme på besøg hos dyrlægen.

På Evidensia Dahlgaard Dyreklinik har vi speciel fokus på at gøre et besøg hos dyrlægen behageligt for dig og dit dyr. Vi er derfor meget opmærksom på tålmodig og nænsom håndtering af din hund og kat – også når du ikke er der. Vi har personale som er trænet inden for angsthåndtering af hunde, og har skabt rammer som skal nedsætte stress hos katte i forbindelse med vores godkendelse som Cat Friendly Clinic.

Sundhedsprogram – Vi går op i sygdomsforebyggelse

VI VIL SE FLERE GLADE OG RASKE DYR! På Evidensia Dahlgaard Dyreklinik går vi meget op i sygdomsforebyggelse og sundhedsfremme hos din hund og kat. Vi arbejder med sundhedsprogrammer som følger de nyeste anbefalinger for vaccination af hvalp, killing og unge dyr.

Vi har en særlig interesse for ældre dyr, og vi rådgiver dig gerne om pleje og fodring af din firbenede senior. På klinikken anbefaler vi seniortjek af dyr over 8 år, som tilpasses netop din hund eller kats behov.