Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08.00–22.30

Ernæring

Korrekt ernæring er lige så vigtigt for vores kæledyr som det er for mennesker. Hos Dahlgaard Dyreklinik vil vi gerne hjælpe vores patienter til at opnå et sundere liv og undgå sygdom.

Evidensia Dahlgaard Dyreklinik tilbyder specialiseret fodervejledning i samarbejde med en dyrlæge. Dyrlægen har special viden inden for ernæring og kan især hjælpe dig og din hund eller kat med:

Kontakt klinikken ved ønske om råd og vejledning vedrørende fodringen af din hund og kat.

Gratis fodervejledning

I øjeblikket tilbyder vi gratis fodervejledning til hund og kat, så book en tid, og bliv klogere på dit kæledyrs ernæring.

Til fodervejledningen vil vi kigge på dyrets aktivitetsniveau, dens livsstil, alder mm. og der vil blive lavet en “body condition score”.

Læs mere om vores gratis fodervejledning

Stop madspild

Der er meget fokus på madspild i vores dagligvare butikker, men hvad med vores kæledyrs mad? På Dahlgaard Dyreklinik vil vi gerne sætte mere fokus på det, og derfor har vi 50% rabat på foder med kort udløbsdato. Kom ned i butikken og se hvad der står på madspildshylden, eller følg os på Facebook, hvor vi løbende slår op hvilke foderposer der står på hylden.

Er du interesseret i at lære mere om korrekt ernæring hos hund og kat, kan du læse mere om emnet på Din Dyredoktor, vores samling af online artikler.