Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08.00–22.30

Din dyreklinik i Birkerød

Dyrlægevagten kan træffes døgnet rundt på: Tlf. 45810233

Evidensia Nordsjælland – Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød og Slotsbyens Dyreklinik i Hillerød tilbyder en vagtordning, varetaget af vores velkendte team af erfarne dyrlæger.

Bliver dit dyr akut sygt eller kommer til skade, vil dyrlægen kunne træffes på tlf. 45810233 og sikre, at dit dyr får den bedst mulige behandling enten ambulant på vores dyreklinik i Slotsbyen (Hillerød), på Dahlgaard (Birkerød), eller på vores emergency dyrehospital i Karlslunde.

Evidensia Dahlgaard Dyreklinik – Din specialiserede lokale dyrlæge

På Evidensia Dahlgaard Dyreklinik er du tilknyttet en dyreklinik hvor størstedelen af behandlinger af dit dyr er muligt i dit nærmiljø. Dyreklinikken indeholder alment og avanceret udstyr, som muliggør udredning og behandling af dit dyr i dyreklinikkens trygge rammer.

På dyreklinikken kan vi hjælpe dig og dit dyr med almen og avanceret medicinsk udredning, samt omsorgsfuld pleje og behandling under indlæggelse hvis dyret har behov for længerevarende terapi.

Dyrlægerne har derudover også erfaring inden for almen og avanceret kirurgisk behandling. Se hvilke behandlinger vi kan tilbyde dig.

Coronavirus – Vejledning til dit besøg på dyreklinikken

Forebyg smitte – Tag hensyn når du er på dyreklinikken.

For at forebygge smitte med coronavirus, er der iværksat nogle tiltag på alle Evidensia dyreklinikker og dyrehospitaler. Det er vigtigt, at dit dyr stadig kan få hjælp, hvis der er brug for det. Vi gør alt hvad vi kan, for at beskytte både vores ansatte og dig som klient.

For at begrænse smitterisikoen er det vigtigt at du er bekendt med disse tiltag.

Læs mere om vores tiltag ift. covid-19

Cat Friendly Clinic

Evidensia Dahlgaard Dyreklinik har fået guld status som Cat Friendly Clinic.

Gennem de seneste måneder har vi arbejdet på at organisere vores arbejde, vores lokaler og vores medarbejdere, så vores kattepatienters særlige krav tilgodeses.

Som godkendt GULD-katteklinik er vi underlagt strenge krav til tiltag, som gør vores klinik til et endnu bedre og mindre stressende sted for din kat at komme.

Få mere information

Ekstra skånsom sterilisation af hund

På Evidensia Dahlgaard har vi i flere år udført sterilisation som en kikkertoperation. Denne metode er meget mere skånsom, da der er ikke er behov for et længere indsnit i bugvæggen, men i stedet indføres såkaldte ”kikkerter” igennem to mindre indsnit for at fjerne æggestokkene.

Læs om sterilisering med kikkert

Har du fokus på dit dyrs ernæring?

Korrekt ernæring er lige så vigtigt for vores kæledyr som det er for mennesker.

Hos Dahlgaard Dyreklinik vil vi gerne hjælpe vores patienter til at opnå et sundere liv og undgå sygdom.

Vi tilbyder derfor gratis fodervejledninger, kan hjælpe dit dyr med at tabe sig, og har fokus på at stoppe madspil - Også dyrenes ;)

Læs mere om vores ernærings tiltag

Velassorteret butik

På Dahlgaard Dyreklinik kan du købe alt lige fra foder og veterinær artikler, til legetøj og lækre kødben. Vi har et stort sortiment af det du har brug for til dit kæledyr.

Har du brug for vejledning står vi selvfølgelig til rådighed.

Dahlgaards butik

Få tilsendt Evidensias nyhedsbrev

Tilmeld dig Evidensias nyhedsbrev og få tips og tricks til hverdagen med dit kæledyr, invitationer til arrangementer, gode tilbud og info omkring hvad der rør sig i dyreverden.

Gå til tilmelding