Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød

Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08:00 - 22:30

Vagtåbent

Alm. åbningstid fra kl. 8-17 i hverdagene, herefter tilkaldevagt.

Medarbejdere

Johan Rechnagel

Fagligchef

Johan

Johan arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen og Dahlgaard Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
Læs mere om Johan
Maria De Renouard

Aut. Veterinærsygeplejerske

Maria

Mie er Autoriserede Veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mie

Sanja Kyhse-Andersen

Dyrlæge

Sanja

Søs Rebstorf Holmlund

Veterinærsygeplejerskeelev

Søs

Søs arbejder som veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyrehospital. Hendes primære interesse er anæstesi og dertil hørende operationer. Dyr Bullmastiffen Molly, 2 Katte, en dele- Kanin og pony. Erfaring Efter 20 år på kontor indenfor regnskabsbranchen, har Søs valgt at skifte branche og uddanne sig indenfor et felt, som altid har været hendes store passion og interesse – dyr og deres ve og vel. Søs har altid været omgivet af dyr og har også en del selv.  
Læs mere om Søs
Katrine Abildgaard Sørensen

Dyrlægestuderende

Katrine S

Katrine er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er ernæring, kirurgi og gnavere. Dyr Kaninen Ellie Erfaring   Katrine har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden juni 2018.  
Læs mere om Katrine
Julie Raagaard

Dyrlægestuderende

Julie R

Julie R er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er kirurgi, adfærd og neurologiske lidelser hos smådyr. Derudover har hun også en faglig interesse for køer. Erfaring   Julie R har arbejdet på Biologisk institut Syddansk Universitet i Odense som dyrepasser. Hun har arbejdet med lyd og adfærd, bl.a. klikkertræning med parakitter.  
Læs mere om Julie
Jonas Emil Mogensen

Dyrlægestuderende

Jonas

Jonas er dyrelægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Jonas interesser sig især for kirurgi og cardiologi. Erfaring Jonas har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden oktober 2021.
Læs mere om Jonas
Pernille S Hansen

Dyrlægestuderende

Pernille

Pernille er dyrelægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Pernilles primære interesser er kirurgi og tænder. Dyr Hunden Eiko Erfaring Pernille har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden maj 2022.
Læs mere om Pernille
Oline Dybdal Reimer

Dyrlægestuderende

Oline