Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød

Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08:00 - 22:30

Vagtåbent

Alm. åbningstid fra kl. 8-17 i hverdagene, herefter tilkaldevagt.

Medarbejdere

Johan Rechnagel

Fagdyrlæge • Klinikchef på Slotsbyen

Johan

Johan arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
Læs mere om Johan
Laura Johansen Hald/ Barsel

Dyrlæge

Laura (Barsel)

Laura har bred erfaring fra familiedyrspraksis, hvor hun siden sin færdiguddannelse har arbejdet som dyrlæge på Evidensia Djurkliniken Ystad, Centrum Dyreklinik København og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Senest har hun haft sin gang som faglig leder hos Royal Canin, der udvikler foder til hunde og katte. Laura brænder for intern medicin med særlig fokus på klinisk ernæring, som hun har specialiseret sig i gennem sit job hos Royal Canin. I vil derfor opleve, at Laura spørger særligt ind til ernæring, når hun møder jer på klinikken. Derudover har Laura en særlig interesse for katte og kattesygdomme, og går meget op i at sikre kattene et trygt besøg på dyreklinikken, ved hjælp af særlig håndtering og undersøgelser på kattenes præmisser. Laura arbejder til daglig primært med de tungere medicinske udredninger, og hun varetager herunder både ultralydsscanning og endoskopi (kikkertundersøgelser). Det er også Laura, som står for vores ernæringskonsultationer og slankeforløb. Herudover udfører Laura almen bløddelskirurgi og akutkirurgi. Laura er ‘Cat Advocate’ og sørger for, at vores kattevenlige standarder overholdes i forbindelse med vores certificering som Cat Friendly Clinic. Dyr Hønsehund og kat Erfaring   Laura har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden oktober 2019. Inden da har hun arbejdet som dyrlæge på Evidensia Djurkliniken Ystad, Centrum Dyreklinik København og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Derudover har Laura arbejdet som faglig leder hos Royal Canin. KURSER Laura har deltaget i flere kurser inden for: Klinisk ernæring Akutte og kroniske luftvejslidelser Hæmatologi og blodsygdomme Dermatologi (hudsygdomme) Analgesi (smertebehandling) Akutmedicin Neurologi  
Læs mere om Laura
Christian Lund

Dyrlæge

Christian

Amalie Klitgård

Dyrlæge

Amalie

Catrine Berthelsen

Dyrlæge

Catrine

Mie er Autoriserede Veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mie

Michelle er Veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Faxe Dyrehospital

Aut. Veterinærsygeplejerske

Michelle

Michelle arbejder som veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyrehospital. Hendes primære interesse er rehabilitering (genoptræning) og parasitologi. Dyr Norsk Skovkat blandingen Malou Erfaring   Michelle har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden januar 2019. Inden da har hun taget en bachelor i husdyrvidenskab.  
Læs mere om Michelle
Tine Lykke Andersen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Tine

Julie Vejltoft Ibsen

Veterinærsygeplejerskeelev

Julie I

Julie I arbejder som veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er dyreadfærd og laboratorie. Julie er autoriseret hestemassør og hundemassør. Dyr Kvika, en islænder (hest) Erfaring   Julie har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden januar 2019, og bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2022. Julie har tidligere arbejdet som klinikmedhjælper på Slagelse Dyrehospital og som frivillig hos Dyrenes Beskyttelse på Roskilde Internat. Derudover har hun arbejdet med eksotiske dyr på et rehabiliteringscenter i Costa Rica.  
Læs mere om Julie
Mia Hvalsøe De Blanck

Veterinærsygeplejerskeelev

Mia

Kathrine Von Horsten

Veterinærsygeplejerskeelev

Kathrine V H

Katrine Abildgaard Sørensen

Dyrlægestuderende

Katrine S

Katrine er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er ernæring, kirurgi og gnavere. Dyr Kaninen Ellie Erfaring   Katrine har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden juni 2018.  
Læs mere om Katrine
Julie Raagaard

Dyrlægestuderende

Julie R

Julie R er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er kirurgi, adfærd og neurologiske lidelser hos smådyr. Derudover har hun også en faglig interesse for køer. Erfaring   Julie R har arbejdet på Biologisk institut Syddansk Universitet i Odense som dyrepasser. Hun har arbejdet med lyd og adfærd, bl.a. klikkertræning med parakitter.  
Læs mere om Julie
Dyrlægestuderende på Evidensia Dahlgaard Maria Stange

Dyrlægestuderende

Maria

Jonas Emil Mogensen

Dyrlægestuderende

Jonas