Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød

Dahlgaard Dyreklinik

Din specialiserede lokale dyrlæge i Birkerød

Idag: 08:00 - 22:30

Vagtåbent

Alm. åbningstid fra kl. 8-17 i hverdagene, herefter tilkaldevagt.

Medarbejdere

Heidi Marika Linna

Aut. Veterinærsygeplejerske • TEAMLEDER Dahlgaard

Heidi

Heidi varetager den daglige drift på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik og indgår også i gruppen af veterinærsygeplejersker, hvor hun på lige fod med de resterende varetager sygeplejefaglige opgaver. Heidi interesserer sig især for tænder og mundhulen. Alle kæledyrs ejere som har oplevet tandpine, ønsker ikke at deres kæledyr får samme oplevelse og her elsker Heidi at være den faglige sparring til ejere og deres firbenede ven. Derudover interesserer Heidi sig for anæstesien, som på rigtig mange punkter er noget af det vigtigste. En god anæstesiprotokol som er nøje tilrettelagt og som tager hensyn til den enkelte patient, er alfa omega. Dyr Hunden Kahla som er en FT Cocker Erfaring Heidi har arbejdet arbejdet en kort periode i Norge, inden hun i 2016 startede på Universitetshospitalet For Familiedyr. KURSER Heidi har deltaget i diverse kurser inden for: Tænder Anæstesi Adfærd
Læs mere om Heidi
Johan Rechnagel

Fagdyrlæge • Klinikchef på Slotsbyen

Johan

Johan arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
Læs mere om Johan
Laura Johansen Hald/ Barsel

Dyrlæge

Laura (Barsel)

Laura har bred erfaring fra familiedyrspraksis, hvor hun siden sin færdiguddannelse har arbejdet som dyrlæge på Evidensia Djurkliniken Ystad, Centrum Dyreklinik København og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Senest har hun haft sin gang som faglig leder hos Royal Canin, der udvikler foder til hunde og katte. Laura brænder for intern medicin med særlig fokus på klinisk ernæring, som hun har specialiseret sig i gennem sit job hos Royal Canin. I vil derfor opleve, at Laura spørger særligt ind til ernæring, når hun møder jer på klinikken. Derudover har Laura en særlig interesse for katte og kattesygdomme, og går meget op i at sikre kattene et trygt besøg på dyreklinikken, ved hjælp af særlig håndtering og undersøgelser på kattenes præmisser. Laura arbejder til daglig primært med de tungere medicinske udredninger, og hun varetager herunder både ultralydsscanning og endoskopi (kikkertundersøgelser). Det er også Laura, som står for vores ernæringskonsultationer og slankeforløb. Herudover udfører Laura almen bløddelskirurgi og akutkirurgi. Laura er ‘Cat Advocate’ og sørger for, at vores kattevenlige standarder overholdes i forbindelse med vores certificering som Cat Friendly Clinic. Dyr Hønsehund og kat Erfaring   Laura har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden oktober 2019. Inden da har hun arbejdet som dyrlæge på Evidensia Djurkliniken Ystad, Centrum Dyreklinik København og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Derudover har Laura arbejdet som faglig leder hos Royal Canin. KURSER Laura har deltaget i flere kurser inden for: Klinisk ernæring Akutte og kroniske luftvejslidelser Hæmatologi og blodsygdomme Dermatologi (hudsygdomme) Analgesi (smertebehandling) Akutmedicin Neurologi  
Læs mere om Laura
Christian Lund

Dyrlæge

Christian

Christian arbejder som dyrlæge på Evidensia Karlslunde Dyrehospital og på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Christians primære interesse er indenfor Ortopædi. Til dagligt arbejder Christian især med bløddelskirurgi og ortopædi. Christian er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Ziggy, Australsk kvæghund   Erfaring Christian har tidligere arbejdet på Østerbro Dyreklinik samt Greve Dyrehospital før han startede i Evidensia i 2020.   Kurser Christian har siden 2021 været i gang med en 2 årig efteruddannelse i GP.Cert.SAS.  
Læs mere om Christian
Louise King Otoo

Dyrlæge

Louise

Louise arbejder som dyrlæge på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Louises primære interesse er indenfor bløddelskirurgi, tandarbejde og intern medicin.  Til dagligt arbejder Louise primært i konsultationen og med mindre kirrurgiske opgaver. Louise er en del af vagtteamet på Evidensia Dahlgaard og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Erfaring Louise blev færdig som dyrlæge i 2021 og har tidligere arbejdet i Sverige hos Distriktsveterinarerna, før hun startede i Evidensia i 2021.  
Læs mere om Louise
Camilla Carlsen

Dyrlæge

Camilla

Camilla arbejder som dyrlæge på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Camillas primære interesse er indenfor tænder, kirurgi, dermatologi, almen medicin og fugle. Til dagligt arbejder Camilla især med almen medicin, kirurgi, tandbehandlinger . Cammila er en del af vagtteamet på Evidensia Dahlgaard og Slotsbyen dyreklink og Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Camilla har en hund og mange papegøjer.  Erfaring Camilla blev færdig som dyrlæge i 2017 og har tidligere arbejdet hos Dyrlægehuset Hørsholm, Nybrovej Dyreklinik / den mobile Dyreklinik og Taastrup Dyreklinik før hun startede i Evidensia i 2022.   Kurser Camilla har deltaget i flere kurser indenfor: Tandbehandling Kirurgiske ekstraktioner mundhulesygdomme Basal fuglesygdomme
Læs mere om Camilla
Mie er Autoriserede Veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mie (Barsel)

Michelle er Veterinærsygeplejerske på Evidensia Faxe Dyrehospital

Aut. Veterinærsygeplejerske

Michelle

Michelle arbejder som veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyrehospital. Hendes primære interesse er rehabilitering (genoptræning) og parasitologi. Dyr Norsk Skovkat blandingen Malou Erfaring Michelle har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden januar 2019. Inden da har hun taget en bachelor i husdyrvidenskab.  
Læs mere om Michelle
Annika Müller

Veterinærsygeplejerske

Annika

Annika arbejder som veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyrehospital. Hendes primære interesse er indenfor Adfær. Til dagligt arbejder Annika med at assistere dyrlægerne og passe de indlagte dyr. Dyr har ikke egne dyr, men har ofte hunde i pleje. Erfaring Michelle har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden januar 2019. Inden da har hun taget en bachelor i husdyrvidenskab. Kurser Kursus i førstehjælp Ressourceforsvar gennem hund og træning (adfærd) Forbindingskursus Kateter og sonde kursus
Læs mere om Annika
Kathrine Von Horsten

Veterinærsygeplejerskeelev

Kathrine V H

Kathrine arbejder som veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er indenfor derma (hud og pels). Katrine er ansvarlig for foder, butik og status på Evidensia Dahlgaard dyreklinik. Dyr Kun dem hun låner af kollegaer, venner og familie Erfaring Kathrine har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden august 2021, og bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2025.
Læs mere om Kathrine
Søs Rebstorf Holmlund

Veterinærsygeplejerskeelev

Søs

Søs arbejder som veterinærsygeplejerske på Evidensia Dahlgaard Dyrehospital. Hendes primære interesse er anæstesi og dertil hørende operationer. Dyr Bullmastiffen Molly, 2 Katte, en dele- Kanin og pony. Erfaring Efter 20 år på kontor indenfor regnskabsbranchen, har Søs valgt at skifte branche og uddanne sig indenfor et felt, som altid har været hendes store passion og interesse – dyr og deres ve og vel. Søs har altid været omgivet af dyr og har også en del selv.  
Læs mere om Søs
Katrine Abildgaard Sørensen

Dyrlægestuderende

Katrine S

Katrine er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er ernæring, kirurgi og gnavere. Dyr Kaninen Ellie Erfaring   Katrine har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden juni 2018.  
Læs mere om Katrine
Julie Raagaard

Dyrlægestuderende

Julie R

Julie R er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Hendes primære interesser er kirurgi, adfærd og neurologiske lidelser hos smådyr. Derudover har hun også en faglig interesse for køer. Erfaring   Julie R har arbejdet på Biologisk institut Syddansk Universitet i Odense som dyrepasser. Hun har arbejdet med lyd og adfærd, bl.a. klikkertræning med parakitter.  
Læs mere om Julie
Jonas Emil Mogensen

Dyrlægestuderende

Jonas

Jonas er dyrelægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Jonas interesser sig især for kirurgi og cardiologi. Erfaring Jonas har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden oktober 2021.
Læs mere om Jonas
Pernille S Hansen

Dyrlægestuderende

Pernille

Pernille er dyrelægestuderende og arbejder på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik. Pernilles primære interesser er kirurgi og tænder. Dyr Hunden Eiko Erfaring Pernille har arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden maj 2022.
Læs mere om Pernille