Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Hudundersøgelser

Hudpatienter, især de kroniske, kan være problematiske, og kræver ofte special-viden, erfaring og udstyr, for at lykkes. På Slotsbyen Dyreklinik har vi stor erfaring med hudpatienter og modtager henvisningspatienter fra andre dyreklinikker.

Hudlidelser og allergi

På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik ser vi flere og flere kæledyr med hudproblemer, og det er ofte til stor gene for dyrene. Huden er dyrets største organ og har mange funktioner herunder temperaturregulering, vitaminproduktion, oplagring af næringsstoffer mm.

Hudlidelser kan være komplicerede, og ofte er det nødvendigt at foretage en grundig klinisk undersøgelse med diverse laboratorieundersøgelser i form af hudskrab, blodprøve m.m. for at klarlægge årsagen.

På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik har vi specialiseret os indenfor området, og kan hjælpe dig og dit dyr med at finde frem til årsagen og en anbefalet behandling.

Specialviden & erfaring

Hos Evidensia Slotsbyen Dyreklinik har vores dyrlæge Anne Fleron kompetencer og efteruddannelse indenfor hudsygdomme, og er blandt andet en del af faggrupperne ESVD (European Society of Veterinary Dermatology) og DVEN (Dansk Veterinær Dermatologisk Netværk), hvor der udveksles erfaring.

Vi modtager også henvisninger fra andre dyrlæger indenfor udredning af hudlidelser.