Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød - BOAS operation

Pleje og omsorg

Idag: 08:00 ­- 17:00

Vagtåbent torsdag og fredag kl. 17-22.30 og lørdag 8-17.
Ring til TILKALDEVAGTEN og lav en aftale FØR fremmøde.

Pleje og omsorg

På Slotsbyen Dyreklinik lægger vi vægt på, at både klienter og patienter træder ind i et stress frit miljø. Vi har et stort venteværelse, hvor du og dit dyr har mulighed for at undgå kontakt med andre ventende patienter. Har du en kat, giver det mulighed for, at katten ikke skal forholde sig til andre patienter, f.eks. ventende hunde.

Rådgivning og vejledning

Har du brug for vejledning ift. pleje af dit dyr, er du meget velkommen til at komme ned og få en snak med en af vores veterinærsygeplejersker.

Vi har mulighed for at hjælpe dig med vejledning indenfor:

 • Foder og ernæring
 • Kloklip og pleje af poterne
 • Forebyggende pleje til tænderne og tandkødet
 • Hud og pelspleje
 • Medicin indgivelse
 • Minimering af angst, f.eks. Nytårsangst

Kom ned på dyreklinikken og få en snak med os, det er altid nemmere, når vi kan vise dig, hvad du skal være opmærksom på.

Miljøtræning af din hund

Vi elsker besøg! Og din hund vil elske dig for at give den positive oplevelser på dyreklinikken, hvor den ikke skal stikkes eller prikkes i.

Du er meget velkommen til at tage din hund med ned på dyreklinikken, hvor den kan få nogle godbidder og komme op på vægten. Har vores veterinærsygeplejersker tid, er det også muligt at komme ind på bordet i et af vores konsultationsrum, hvor den kan få nogle godbidder. Miljøtræning på dyreklinikken vil hjælpe dit dyr den dag den skal have et sundhedstjek og vaccineres, eller hvis den får brug for at blive indlagt, da den vil være vant til at komme her.

Indlagte patienter

Vi gør alt, hvad vi kan for at dit dyrs oplevelse på dyreklinikken bliver så positivt som mulig, også når den skal indlægges.

Har du en kat, der skal indlægges, har vi om morgenen, før du kommer, forberedt en brik med Feliway feromoner, der hjælper med at mindske kattens stressniveau. Din kat vil under indlæggelsen have et bur i rolige omgivelser, og stadig have sin transportkasse, den kan søge tryghed i.

Har du en hund tilbyder vi, at den kan få et Adaptil-halstørklæde på. Adaptil-halstørklædet udskiller feromoner, der hjælper med at mindske hundens stressniveau. Din hund har mulighed for enten at få en boks, hvor den kan ligge og følge med, eller en boks i omgivelser, hvor den kan få ro. Dette giver os mulighed for at optimere indlæggelsen, til hvad der passer bedst til den enkelte hund.

Alle indlagte patienter bliver vurderet i forhold til, hvilket behov de har for at holde varmen eller komme af med den.

 

Pleje og omsorg under operationer

Skal dit dyr i bedøvelse, har vi overvågningsudstyr sat til, så vi kan overvåge, hvordan dit dyr ligger i narkosen. Under en operation har vi en dyrlæge til at udføre behandlingen, samt en veterinærsygeplejerske eller en dyrlæge til at overvåge og justere bedøvelsen, dvs. vi har altid en fagligt uddannet medarbejder til at sørge for, at dit dyr ligger godt i narkosen.

Vi har stor erfaring med at bedøve de hunderacer, som kræver ekstra overvågning, f.eks. myndehunde og de brachycephale racer, såsom mops og franske bulldogs.

Til operationer har vi operationsborde med indbygget varme, og isolationspuder som dyret kan ligge på. Dette giver komfort til dyret under operationen, og sørger for at holde dyrets temperatur optimal under hele bedøvelsen.

Hjælp til refusion fra forsikring

Hvis kæledyret er forsikret, vil vi ofte kunne hjælpe med det forsikringsmæssige, når blot vi har fået de relevante oplysninger på forhånd. Er du i tvivl om sygeforsikring er det rette valg for dig og dit dyr, så læs om sygeforsikring af hund og kat herinde.
 


 

Vores klienter siger

Sebastian Brinck Pedersen

5

Super flinke og okay priser. Vores hund er gået fra, ved tidligere dyrlæge, at hade at skulle derhen til at elske at skulle til dyrlægen.

Ann-Mette Storm

5

Jeg fik akut brug for en dyrlæge torsdag aften, da min hund var meget dårlig. Vi blev modtaget på klinikken ved 20.30 tiden, og alt var bare stille og roligt. Desværre var min hund så syg, at han måtte aflives. Det foregik også helt stille og roligt, og med stor empati fra dyrlægen. Det var en meget trist oplevelse, men her bagefter, vil jeg gerne igen sige tak for rigtig god behandling. Hilsen Ann-Mette Storm

Gert.B B

5

Rigtige dygtig og imødekommende personaler, som tager sig så godt af mine to skræmte katte.

Stutteri Kronplet Hillerød

5

Vi har brugt Slotsbyen Dyreklinik i flere år og altid blevet behandlet godt. vi er fuld tilfreds. Hilsen. Kennel Hemo Helena Søgaard Nielsen & Mona Søgaard Christoffersen

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Vagtåbent torsdag og fredag kl. 17-22.30 og lørdag 8-17.
Ring til TILKALDEVAGTEN og lav en aftale FØR fremmøde.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Mandag: kl. 8.00-17.00
Tirsdag: kl. 8.00-19.00 (17-19 kun for forudbookede konsultationer)
Onsdag-fredag: kl. 8.00-17.00
Lørdag: kl. 9.00-12.00 (kun butikken)
 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 22:30
 • Fredag
  08:00 ­- 22:30
 • Lørdag
  09:00 ­- 17:00
 • Søndag
  Lukket

Tilkaldevagt

Ring på tlf. 48 22 15 30

Udenfor disse tidsrum vil du blive viderestillet til Evidensia Karlslunde Dyrehospital der har døgnvagt.
 • Mandag
  -
 • Tirsdag
  -
 • Onsdag
  -
 • Torsdag
  17:00 - 22:30
 • Fredag
  17:00 - 22:30
 • Lørdag
  08:00 - 17:00
 • Søndag
  -

Medarbejdere

Johan Rechnagel

Teamleder

Johan

Johan arbejder som teamleder på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
Læs mere om Johan
Marlene Fuglsang

Dyrlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Kiropraktik og Akupunktur

Marlene

Marlene arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 20 år. I klinikken arbejder hun med intern medicin, almen kirurgi og rehabilitering (genoptræning). Marlene har en særlig interesse inden for kiropraktik, akupunktur og rehabilitering og har taget flere efteruddannelser inden for disse områder. Erfaring   Marlene har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2006. Inden da har hun arbejdet på Ada’s Dyrehospital og -klinik, Albertslund Dyreklinik og hos Østerbrogades Dyrlæger. Marlene har taget eksamen i akupunktur fra The International Veterinary Acupuncture Society i 2004 og blev certificeret i kiropraktik fra The International Chiropractic Association i 2006. Marlene har en 4-årig efteruddannelse i Small Animal Medicine and Surgery (GP Cert.). KURSER Marlene har deltaget i flere kurser inden for smådyrsmedicin og -kirurgi.  
Læs mere om Marlene
Anne Rex Fleron

Dyrlæge

Anne

Anne arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 17 år. Anne har stor interesse og mange års erfaring i dermatologi (hudsygdomme), hvilket hun også arbejder meget med til dagligt. Derudover arbejder hun med intern medicinske patienter, almen kirurgi og kikkertoperationer. Anne lægger stor vægt på høj faglighed kombineret med en individuel tilpasning af behandlingsmuligheder. Erfaring   Anne har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik og Skovshoved Dyreklinik. Anne har en efteruddannelse i dermatologi (hudsygdomme) fra Evidensia Academy (Cert. Derma) og European School for Advanced Veterinary Studies (ESVAS) Hun er desuden medlem af faggrupperne ESVD (European Society of Veterinary Dermatology) og DVEN (Dansk Veterinær Dermatologisk Netværk). KURSER Anne har deltaget i flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme), deriblandt ESAVS dermatology I, II og III. Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Speciel patologi Mikroskopi Akut medicin  
Læs mere om Anne
Dyrlæge på Evidensia Slotsbyen og Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Dyrlæge

Helle

Helle arbejder som dyrlæge på Evidensia Karlslunde Dyrehospital og Evidensia Slotsbyens Dyrehospital. Helle arbejder til dagligt primært med medicinske patienter. 
Læs mere om Helle
Vores medarbejdere

Facebook opslag