Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Pleje og omsorg

På Slotsbyen Dyreklinik lægger vi vægt på, at både klienter og patienter træder ind i et stress frit miljø. Vi har et stort venteværelse, hvor du og dit dyr har mulighed for at undgå kontakt med andre ventende patienter. Har du en kat, giver det mulighed for, at katten ikke skal forholde sig til andre patienter, f.eks. ventende hunde.

Rådgivning og vejledning

Har du brug for vejledning ift. pleje af dit dyr, er du meget velkommen til at komme ned og få en snak med en af vores veterinærsygeplejersker.

Vi har mulighed for at hjælpe dig med vejledning indenfor:

  • Foder og ernæring
  • Kloklip og pleje af poterne
  • Forebyggende pleje til tænderne og tandkødet
  • Hud og pelspleje
  • Medicin indgivelse
  • Minimering af angst, f.eks. Nytårsangst

Kom ned på dyreklinikken og få en snak med os, det er altid nemmere, når vi kan vise dig, hvad du skal være opmærksom på.

Miljøtræning af din hund

Vi elsker besøg! Og din hund vil elske dig for at give den positive oplevelser på dyreklinikken, hvor den ikke skal stikkes eller prikkes i.

Du er meget velkommen til at tage din hund med ned på dyreklinikken, hvor den kan få nogle godbidder og komme op på vægten. Har vores veterinærsygeplejersker tid, er det også muligt at komme ind på bordet i et af vores konsultationsrum, hvor den kan få nogle godbidder. Miljøtræning på dyreklinikken vil hjælpe dit dyr den dag den skal have et sundhedstjek og vaccineres, eller hvis den får brug for at blive indlagt, da den vil være vant til at komme her.

Indlagte patienter

Vi gør alt, hvad vi kan for at dit dyrs oplevelse på dyreklinikken bliver så positivt som mulig, også når den skal indlægges.

Har du en kat, der skal indlægges, har vi om morgenen, før du kommer, forberedt en brik med Feliway feromoner, der hjælper med at mindske kattens stressniveau. Din kat vil under indlæggelsen have et bur i rolige omgivelser, og stadig have sin transportkasse, den kan søge tryghed i.

Har du en hund tilbyder vi, at den kan få et Adaptil-halstørklæde på. Adaptil-halstørklædet udskiller feromoner, der hjælper med at mindske hundens stressniveau. Din hund har mulighed for enten at få en boks, hvor den kan ligge og følge med, eller en boks i omgivelser, hvor den kan få ro. Dette giver os mulighed for at optimere indlæggelsen, til hvad der passer bedst til den enkelte hund.

Alle indlagte patienter bliver vurderet i forhold til, hvilket behov de har for at holde varmen eller komme af med den.

Adaptil halstørklde på hund der skal bedøves på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

Har du en hund tilbyder vi, at den kan få et Adaptil-halstørklæde på. Adaptil-halstørklædet udskiller feromoner, der hjælper med at mindske hundens stressniveau.

Pleje og omsorg under operationer

Skal dit dyr i bedøvelse, har vi overvågningsudstyr sat til, så vi kan overvåge, hvordan dit dyr ligger i narkosen. Under en operation har vi en dyrlæge til at udføre behandlingen, samt en veterinærsygeplejerske eller en dyrlæge til at overvåge og justere bedøvelsen, dvs. vi har altid en fagligt uddannet medarbejder til at sørge for, at dit dyr ligger godt i narkosen.

Vi har stor erfaring med at bedøve de hunderacer, som kræver ekstra overvågning, f.eks. myndehunde og de brachycephale racer, såsom mops og franske bulldogs.

Til operationer har vi operationsborde med indbygget varme, og isolationspuder som dyret kan ligge på. Dette giver komfort til dyret under operationen, og sørger for at holde dyrets temperatur optimal under hele bedøvelsen.

Hjælp til refusion fra forsikring

Hvis kæledyret er forsikret, vil vi ofte kunne hjælpe med det forsikringsmæssige, når blot vi har fået de relevante oplysninger på forhånd. Er du i tvivl om sygeforsikring er det rette valg for dig og dit dyr, så læs om sygeforsikring af hund og kat herinde.