Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Kurser og foredrag

Kursuslokale på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Kursuslokale med plads til omkring 60 deltagere. I kursuslokalet er der både stole og borde til rådighed til alle deltagere, samt projektor og lærred. Herudover er der adgang til køkken og toilet.

Vi holder ofte forskellige arrangementer på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik, hvor vi sætter fokus på forskellige relevante emner. Vi afholder f.eks. hvalpeaftener og senioraftener, har haft foredrag om hjerte og lungeorm, og om hvordan du kan hjælpe dit dyr til at få en god nytårsaften uden angst.

Som oftest er disse arrangementer gratis: alt som kræves er, at du tilmelder dig. Tilmelding kan som regel ske direkte på klinikken, telefonisk, på mail eller via vores Facebook side.

Foredrag til foreninger eller klubber

Er du en del af en forening eller klub, og ønsker I at få et bedre indblik i sygdomme hos en specifik race, har I også mulighed for at arrangere et foredrag, hvor en af vores dyrlæger kommer og fortæller. Vores dyrlæger har særligt kendskab til bevægeapparatet og hudlidelser, og har herudover mange års erfaring fra praksis.

Vi har bl.a. tidligere holdt foredrag for foreningen for racekatte omkring hofteledsdysplasi og patellaluksation hos kat, hvor vores erfarne kirurg Johan Rechnagel fortalte om emnerne, og svarede på spørgsmål efterfølgende.

En foredragsaften i forenings- eller klubregi giver således mulighed for at dykke ned i præcis de problemer, som racen er udsat for, og få mulighed for at diskutere emnet med en erfaren dyrlæge.

Kursuslokale

Vi har et stort kursuslokale til rådighed på øverste etage på dyreklinikken, hvor vi har plads til omkring 60 deltagere. I kursuslokalet er der både stole og borde til rådighed til alle deltagere, samt projektor og lærred. Herudover er der adgang til køkken og toilet.

Kursuslokalet bliver brugt til vores interne arrangementer, hvor vi inviterer vores klienter ned til vores foredragsaftener, og kan også benyttes til arrangementer arrangeret i samarbejde med dyreforeninger, raceklubber eller medicinalvirksomheder.

Kontakt os

Er du blevet nysgerrig efter at vide, om vi evt. kan hjælpe jer til jeres næste foredrag i forenings- eller klubregi, så tag gerne kontakt til os, så vi kan drøfte mulighederne.