Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød - BOAS operation

Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08:00 - 22:30

Vagtåbent

Efter kl. 17.00 skal der ringes til tilkaldevagten og laves aftale FØR fremmøde

Afdelinger på Slotsbyen Dyreklinik

Dyrlægerne på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik har alle mange års erfaring at trække på. Vores dyrlæger har videreuddannet sig indenfor forskellige fagområder, så vi i dag kan tilbyde vores klienter og patienter ekspertise indenfor områderne kirurgi, genoptræning, hudsygdomme & medicinske udredninger.

Derudover tilbyder vi alle almindelige dyrlægeydelser til hund, kat, kanin og små gnavere, f.eks. konsultationer, sundhedsundersøgelser, vaccinationer, ormekure mm. Prisliste over de mest almindelige undersøgelser og ydelser kan ses herinde. Ønsker du en pris på en ydelse der ikke står på prislisten, er du velkommen til at kontakte os for et prisoverslag.

Vi lægger stor vægt på, at vores klienter og patienter træder ind i et stress frit miljø. Pleje og omsorg for dit dyr er således i højsædet, både når det drejer sig om konsultationspatienter og når dit dyr skal indlægges. Læs mere om vores tilgang til pleje og omsorg herinde.

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød. Der føres en kikkert med et kamera ind i hundens led gennem en lille port.

Vi udfører både avanceret bløddelskirurgi og orthopædi, og fungerer også som henvisningsklinik til kirurgiske behandlinger.

Kirurgi på Slotsbyen

 

Dyrlæge Marlene Fuglsang er efteruddannet indenfor veterinær kiropraktik og akupunktur, og står for genoptræningen af patienter på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik.

I naturlig forlængelse af vores fokus på ortopædi har vi valgt også at lægge stor vægt på genoptræning og rehabilitering.

Genoptræning på Slotsbyen

Vores klienter siger

Hanne Beck

5

Har kun haft positive oplevelser med begge mine hunde gennem mange år efterhånden- både når livet med ens bedste ven gennem mange år skal slutte, men også når man kommer med en ny sprællebasse som endnu mangler opdragelsesfærdighederne til at begå sig i verden. Altid smilende og søde personaler, god rådgivning og information omkring hvad der skal ske og hvad kan man yderligere gøre/ supplere med- samt sparring fra lignende erfaringer om specifikt område. Absolut eneste lille bitte minus er at jeres aften/nattevagt ligger lidt langt væk fra min hjemby. Men har heldigvis kun haft behov for telefonisk kontakt så har en længere køretur til gode stadig. :-) Rigtig glædelig jul til hele teamet.

Karin Sjelle

5

Første besøg med lille hundehvalp, vi blev taget godt imod, der var masser af godbidder og alle gav sig god tid. Marlene var også klar med godbidder så oplevelsen for min 12 uger Berner sennen hvalp Aslan gik stille og roligt. Alle mine spørgsmål blev besvaret og vi gik derfra uden at Aslan var skræmt

Stine Falk

5

Jeg har haft min hund hos Evidensia i 7 år, og hun er altid blevet behandlet med respekt, nærvær, klap og ros. Priserne er fornuftige, rådgivningen i top, og det er ekstra bonus, at de har en vagtordning. Vi bliver altid modtaget med et smil, og dyrlægerne er gode til at informere mig om, hvordan jeg kan optimere min hunds liv. Om det er foder, flåtbehandling, kloklip eller pelspleje. Og det gøres altid i en respektfuldt tone og med godt humør.

Per Schmidt

5

Vi går altid hjem fra jer med en god fornemmelse i maven, da vi altid bliver behandlet godt.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Efter kl. 17.00 skal der ringes til tilkaldevagten og laves aftale FØR fremmøde
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

Mandag: kl. 8.00-17.00
Tirsdag: kl. 8.00-19.00 (17-19 kun for forudbookede konsultationer)
Onsdag-fredag: kl. 8.00-17.00
Lørdag: kl. 9.00-12.00 (kun butikken)
 • Mandag
  08:00 - 22:30
 • Tirsdag
  08:00 - 22:30
 • Onsdag
  08:00 - 22:30
 • Torsdag
  08:00 - 22:30
 • Fredag
  08:00 - 22:30
 • Lørdag
  08:00 - 17:00
 • Søndag
  Lukket
 • Tilkaldevagt

  Ring på tlf. 48 22 15 30

  Udenfor disse tidsrum vil du blive viderestillet til Evidensia Karlslunde Dyrehospital der har døgnvagt.
 • Mandag
  17:00 - 22:30
 • Tirsdag
  17:00 - 22:30
 • Onsdag
  17:00 - 22:30
 • Torsdag
  17:00 - 22:30
 • Fredag
  17:00 - 22:30
 • Lørdag
  08:00 - 17:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Johan Rechnagel

  Fagdyrlæge • Klinikchef på Slotsbyen

  Johan

  Johan arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
  Læs mere om Johan
  Marlene Fuglsang

  Dyrlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Kiropraktik og Akupunktur

  Marlene

  Marlene arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 20 år. I klinikken arbejder hun med intern medicin, almen kirurgi og rehabilitering (genoptræning). Marlene har en særlig interesse inden for kiropraktik, akupunktur og rehabilitering og har taget flere efteruddannelser inden for disse områder. Erfaring   Marlene har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2006. Inden da har hun arbejdet på Ada’s Dyrehospital og -klinik, Albertslund Dyreklinik og hos Østerbrogades Dyrlæger. Marlene har taget eksamen i akupunktur fra The International Veterinary Acupuncture Society i 2004 og blev certificeret i kiropraktik fra The International Chiropractic Association i 2006. Marlene har en 4-årig efteruddannelse i Small Animal Medicine and Surgery (GP Cert.). KURSER Marlene har deltaget i flere kurser inden for smådyrsmedicin og -kirurgi.  
  Læs mere om Marlene
  Anne Rex Fleron

  Dyrlæge

  Anne

  Anne arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 17 år. Anne har stor interesse og mange års erfaring i dermatologi (hudsygdomme), hvilket hun også arbejder meget med til dagligt. Derudover arbejder hun med intern medicinske patienter, almen kirurgi og kikkertoperationer. Anne lægger stor vægt på høj faglighed kombineret med en individuel tilpasning af behandlingsmuligheder. Erfaring   Anne har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik og Skovshoved Dyreklinik. Anne har en efteruddannelse i dermatologi (hudsygdomme) fra Evidensia Academy (Cert. Derma) og European School for Advanced Veterinary Studies (ESVAS) Hun er desuden medlem af faggrupperne ESVD (European Society of Veterinary Dermatology) og DVEN (Dansk Veterinær Dermatologisk Netværk). KURSER Anne har deltaget i flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme), deriblandt ESAVS dermatology I, II og III. Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Speciel patologi Mikroskopi Akut medicin  
  Læs mere om Anne
  Dyrlæge på Evidensia Slotsbyen og Evidensia Karlslunde Dyrehospital

  Dyrlæge

  Helle

  Vores medarbejdere

  Facebook opslag