Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Afdelinger på Slotsbyen Dyreklinik

Dyrlægerne på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik har alle mange års erfaring at trække på. Vores dyrlæger har videreuddannet sig indenfor forskellige fagområder, så vi i dag kan tilbyde vores klienter og patienter ekspertise indenfor områderne kirurgi, genoptræning, hudsygdomme & medicinske udredninger.

Derudover tilbyder vi alle almindelige dyrlægeydelser til hund, kat, kanin og små gnavere, f.eks. konsultationer, sundhedsundersøgelser, vaccinationer, ormekure mm. Prisliste over de mest almindelige undersøgelser og ydelser kan ses herinde. Ønsker du en pris på en ydelse der ikke står på prislisten, er du velkommen til at kontakte os for et prisoverslag.

Vi lægger stor vægt på, at vores klienter og patienter træder ind i et stress frit miljø. Pleje og omsorg for dit dyr er således i højsædet, både når det drejer sig om konsultationspatienter og når dit dyr skal indlægges. Læs mere om vores tilgang til pleje og omsorg herinde.

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød. Der føres en kikkert med et kamera ind i hundens led gennem en lille port.

Vi udfører både avanceret bløddelskirurgi og orthopædi, og fungerer også som henvisningsklinik til kirurgiske behandlinger.

Kirurgi på Slotsbyen

 

Dyrlæge Marlene Fuglsang udfører kiropraktik på hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik

Dyrlæge Marlene Fuglsang er efteruddannet indenfor veterinær kiropraktik og akupunktur, og står for genoptræningen af patienter på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik.

I naturlig forlængelse af vores fokus på ortopædi har vi valgt også at lægge stor vægt på genoptræning og rehabilitering.

Genoptræning på Slotsbyen