Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Butikken

Hunde og kattefoder på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Stort udvalg af hunde og kattefoder. Vi fører bl.a. Hills, Royal Canin og Specific.

Hunde og katte foder

I klinikken finder du et stort udvalg af sundt foder. Kom og besøg os og få vejledning i hvilket foder der passer til dit dyr. Af specialfoder kan nævnes:

  • Foder til hvalpen/killingen
  • Foder til det udvoksede dyr
  • Foder til dyr med tendens til overvægt
  • Foder til dyr med dårlige nyrer, hjerte, lever o.l.
  • Foder til dyr med dårlig mave/diarre

Slankeklinik

Er din hund eller kat overvægtig?

Vi samarbejder med Royal Canin og er blevet Royal slankeklinik. Synes du din hund eller kat vejer for meget, er vi uddannet til at hjælpe dig med problemet.

Vægtproblemer kan have store sundhedsmæssige konsekvenser for dit kæledyr og i værste fald nedsætte livskvaliteten for din bedste ven – men også den forventede levetid. Royal Canin har forsket i diætprodukter og sund mad til hunde og katte i årtier.

Kom ind på klinikken og og få en snak med personalet om dit kæledyr

Tandprodukter

På hospitalet sælger vi tandbørster og tandpasta lavet til dyr, foder der er tandrensende, specielle tyggeben (med bl.a. natriumpolyfosfat og zink) samt en række andre produkter der kan hjælpe på dit dyrs mundhygiejne.

Tandprodukter på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Har du svært ved at børste tænder på dit dyr, findes der alternative metoder som kan reducere tandsten og dårlig ånde, f.eks. PlaqueOff pulver, Vet Aquadent og Veggiedent tyggeben.

Loppemidler, tægemidler og midler til andet utøj

Vi ser et stigende antal hunde og katte med lopper og flåter, og derfor er vores anbefaling at anvende en forebyggede behandling. Udover at være til stor gene for dyret kan lopper, flåter, myg og sandfluer overføre sygdomme (bændelorm, borreloise, hjerteorm og TBE hjernebetændelse), og ved at behandle nedsættes risikoen for overførsel af disse sygdomme til dyret.

Du kan købe forskellige loppemidler på dyrehospitalet, hvor du vil få rådgivning i hvordan du bedst bekæmper og forebygger lopper, flåter og andet utøj.

Diverse produkter

Vi sælger desuden shampoo og andet tilbehør til hund og kat. Kig forbi butikken og se udvalget.