Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Moderne dyreklinik i Hillerød med tilkaldevagt om aftenen

Evidensia Slotsbyen Dyreklinik er en moderne og veludstyret dyreklinik i Hillerød. Vi har specialiseret os i behandling af hunde, katte og andre kæledyr, så de altid er i de bedste hænder.

På dyrehospitalet foretager vi daglige undersøgelser og behandlinger af kæledyr lige fra rutinemæssige sundhedsundersøgelser og vaccination til behandling af mere avancerede medicinske og kirurgiske lidelser.

Vi har tilkaldevagt på alle hverdagsaftener samt om lørdagen. Om tirsdagen har vi aftenåbent for konsultationer. Se åbningstider og dyrlægevagt.

Coronavirus – Vejledning til dit besøg på dyreklinikken

Forebyg smitte – Tag hensyn når du er på dyreklinikken.

For at forebygge smitte med coronavirus, er der iværksat nogle tiltag på alle Evidensia dyreklinikker og dyrehospitaler. Det er vigtigt, at dit dyr stadig kan få hjælp, hvis der er brug for det. Vi gør alt hvad vi kan, for at beskytte både vores ansatte og dig som klient.

For at begrænse smitterisikoen er det vigtigt at du er bekendt med disse tiltag.

Læs mere om vores tiltag ift. covid-19

Cat Friendly Clinic

Vi er certificerede Cat Friendly Clinic fra ”The International Society for Feline Medicine” (ISFM). ISFM har til formål at øge kattens sundhed og velfærd på verdensplan.

Vi har på dyrehospitalet særlig fokus på at gøre kattenes besøg så positivt som muligt. Vores venteværelse har et særskilt hjørne kun til katte. Her kan de sidde i fred og ro fra hundene.

Som godkendt GULD-katteklinik er vi underlagt strenge krav til tiltag, som gør vores dyrehospital til et endnu bedre og mindre stressende sted for din kat at komme.

Få mere information

Kan du nå til dyrlægen udenfor arbejdstid?

Vi holder aftenåbent hver tirsdag til kl. 19:00 for konsultationer og i butikken.

Bookning af tid skal ske senest kl. 16:00 på dagen.

(Der vil sideløbende være vagt for akutte patienter mod akuttillæg)

Gå til åbningstider

Kirurgi på Slotsbyen Dyreklinik

Vi udfører avanceret bløddelskirurgi og orthopædi og modtager henvisninger fra andre dyreklinikker til kirurgiske behandlinger.

Læs mere om kirurgi på Slotsbyen

Operation af blød gane hos hund

Kortsnudede hunde kan have problemer med en for lang blød gane, hvilket kan give vejrtrækningsbesvær. Her kan vi hjælpe din hund til en bedre livskvalitet, hvor lysten og evnen til at løbe og lege stiger, og snorken minimeres.

Læs mere om operation af blød gane hos hund

Få tilsendt Evidensias nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og tricks til hverdagen med dit kæledyr, invitationer til arrangementer, gode tilbud og info omkring hvad der rør sig i dyreverden.

Gå til tilmelding