Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: 08.00–22.30

Kirurgi på Slotsbyen Dyreklinik

Både avanceret bløddelskirurgi og orthopædi har vi udført jævnligt i mange år, og modtager henvisninger fra andre dyreklinikker til kirurgiske behandlinger. Det kan dreje sig om problemer i bughule, mundhule, hale/bagpart, analkirtler, mellemkødsbrok, ører, øjne m.fl.

Vi behandler ofte hunde med for lang blød gane, typisk bulldogs, idet dén type operation kræver en del erfaring og særligt kikkert-udstyr for at lykkes og mindske risikoen.

Operation ved ortopædiske problemer som f.eks. korsbåndsskader og patella-løshed foretager vi rutinemæssigt, og er en af dyrlæge Johan Rechnagels kompetence-områder. Alt afhængig af hundens størrelse og bygning kan vi finde den helt rigtige løsning på et givent problem. Derudover foretager vi også kikkert-operationer for albueleds- og skulder-dysplasi samt andre led-problemer. Vi kan også tilbyde operation for visse former for hals- og lænde-diskusprolaps.

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød

Artroskopi foretaget på en hund på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød. Der føres en kikkert med et kamera ind i hundens led gennem en lille port.

Kikkert sterilisation af tævehunde

Vi har fået stor efterspørgsel på kikkert-sterilisation af tævehunde, som vi foretager næsten dagligt. Metoden har mange fordele, især oplever klienten at hunden er langt hurtigere frisk efter operationen, og ophelingen er langt nemmere. Desuden behøver hunden ikke at have en krave på. Læs mere om laparoskopisk sterilisation af hund hos Evidensia.

Standardoperationer

Vi tilbyder alle former for standardoperationer, f.eks. kastration og sterilisation af hunde, katte, kaniner og små gnavere.

Ambulatoriske operationer

Alle vores operationer udføres ambulant, d.v.s. man får hunden med hjem samme dag. Patienten møder fastende fra morgenstunden, og der aftales tid for afhentning senere samme dag.