Evidensia Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød - BOAS operation

Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød

Idag: Lukket

Vagtåbent

Efter kl. 17.00 skal der ringes til tilkaldevagten og laves aftale FØR fremmøde

Medarbejdere

Johan Rechnagel

Fagdyrlæge • Klinikchef på Slotsbyen

Johan

Johan arbejder som fagdyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Johan er derudover også faglig chef på Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyrskirurgi i over 25 år. Johan er fagligt interesseret i ortopædi (knoglekirurgi) og endoskopi (kikkertundersøgelser), og har været på en lang række kurser i både ind- og udland i disse emner. På Evidensia Slotsbyen Dyreklinik arbejder Johan særligt med kirurgi, herunder ortopædi, men også kikkertundersøgelser og -behandlinger. Dyr Katten Ozzie Erfaring   Johan har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og Evidensia Dahlgaard Dyreklinik siden 2015, hvor han også blev faglig chef på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Inden da har han arbejdet på Aarhus Dyrehospital, Fasanvejens Dyreklinik, Københavns Dyrehospital og senest Karlslunde Dyrehospital. Han kan således trække på en del erfaring fra mange år i smådyrspraksis. Johan indgår i et større netværk af dyrlæger med samme interesseområder bl.a. faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), hvilket bidrager til at styrke det faglige niveau. KURSER Johan har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser og -operationer)  
Læs mere om Johan
Marlene Fuglsang

Dyrlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Kiropraktik og Akupunktur

Marlene

Marlene arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 20 år. I klinikken arbejder hun med intern medicin, almen kirurgi og rehabilitering (genoptræning). Marlene har en særlig interesse inden for kiropraktik, akupunktur og rehabilitering og har taget flere efteruddannelser inden for disse områder. Erfaring   Marlene har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2006. Inden da har hun arbejdet på Ada’s Dyrehospital og -klinik, Albertslund Dyreklinik og hos Østerbrogades Dyrlæger. Marlene har taget eksamen i akupunktur fra The International Veterinary Acupuncture Society i 2004 og blev certificeret i kiropraktik fra The International Chiropractic Association i 2006. Marlene har en 4-årig efteruddannelse i Small Animal Medicine and Surgery (GP Cert.). KURSER Marlene har deltaget i flere kurser inden for smådyrsmedicin og -kirurgi.  
Læs mere om Marlene
Anne Rex Fleron

Dyrlæge

Anne

Anne arbejder som dyrlæge på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik og har arbejdet med smådyr i mere end 17 år. Anne har stor interesse og mange års erfaring i dermatologi (hudsygdomme), hvilket hun også arbejder meget med til dagligt. Derudover arbejder hun med intern medicinske patienter, almen kirurgi og kikkertoperationer. Anne lægger stor vægt på høj faglighed kombineret med en individuel tilpasning af behandlingsmuligheder. Erfaring   Anne har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Dahlgaard Dyreklinik og Skovshoved Dyreklinik. Anne har en efteruddannelse i dermatologi (hudsygdomme) fra Evidensia Academy (Cert. Derma) og European School for Advanced Veterinary Studies (ESVAS) Hun er desuden medlem af faggrupperne ESVD (European Society of Veterinary Dermatology) og DVEN (Dansk Veterinær Dermatologisk Netværk). KURSER Anne har deltaget i flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme), deriblandt ESAVS dermatology I, II og III. Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Speciel patologi Mikroskopi Akut medicin  
Læs mere om Anne
Dyrlæge på Evidensia Slotsbyen og Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Dyrlæge

Helle

Cathrine Stenmann Lindeschou Jensen

Dyrlæge

Cathrine

Heidi Kristensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Heidi

Heidi arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik, og har arbejdet med smådyr i mere en 20 år. Heidi har sin daglige gang i receptionen, operationsafsnittet og laboratoriet. Hun er derudover ansvarlig for bestilling af foder, samt butiksansvarlig i samarbejde med Janni. Heidi sidder desuden med diverse administrative opgaver, og har blandt andet ansvaret for veterinærsygeplejerskeeleverne og erhvervspraktikanterne. Heidi interesserer sig primært for laboratoriearbejde samt overvågning og pleje af kirurgiske patienter. Dyr 2 kaniner og forhåbentlig snart en Labrador Retriever Erfaring   Heidi har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden 2001. Inden da har hun arbejdet på Hillerød Dyrehospital og Brøndby Dyreklinik. KURSER Heidi har deltaget i flere kurser inden for: Anæstesi (bedøvelse) Seniordyr Ernæring  
Læs mere om Heidi
Sofie Kamilla Jensen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Sofie J

Sofie arbejder på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Sofie interesserer sig primært for overvågning og pleje af kirurgiske patienter, samt kundepleje. Dyr To katte Erfaring   Sofie har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden april 2017. Hun blev færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i foråret 2020. Sofie har desuden taget en uddannelse som dyrepasser med speciale i zoologiske dyr.  
Læs mere om Sofie
Alberte L. R. Christiansen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Alberte (Barsel)

Alberte arbejder som veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Alberte er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Erfaring   Alberte har arbejdet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2018, og bliver færdiguddannet som veterinærsygeplejerske i 2021. Inden da har Alberte taget grundforløbet som dyrepasser.  
Læs mere om Alberte
Michela F. Schwærter

Veterinærsygeplejerskeelev

Michela

Sofie Dellgren Pedersen

Veterinærsygeplejerskeelev

Sofie D

Sofie er veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Sofie interesserer sig primært for klientkommunikation og den daglig omgang i operationen. Sofie er ansvarlig for foder, varebestilling og laboratoriet. Dyr F.t Springer Spaniel Maggie på 5 år Norsk Skovkats-blanding Sofus på 2 år Erfaring Sofie har været veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden september 2020 og bliver færdiguddannet marts 2024. Sofie har tidligere arbejdet som frivillig i Australien på et rehab og ZOO.
Læs mere om Sofie
Luna Brøckner

Veterinærsygeplejerskeelev

Luna

Emilie  Hirsborg Zöllner

Dyrlægestuderende

Emilie

Emilie er dyrlægestuderende og arbejder på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Hun interesserer sig for kirurgi, akut medicin og adfærd Emilie hjælper til i vagten på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik. Dyr Hunden Felix Erfaring   Emilie har arbejdet på Evidensia Slotsbyen Dyreklinik siden januar 2020.  
Læs mere om Emilie
Dyrlægestuderende på Evidensia Dahlgaard Maria Stange

Dyrlægestuderende

Maria

default avatar

Dyrlægestuderende

Malou

Karoline Wullf Harslund

Dyrlægestuderende

Karoline