Næstved Dyrehospital

Omsorg, kvalitet og højt fagligt niveau

Idag: 08.00–17.00

Dyrehospital i Næstved med fokus på omsorg, kvalitet og et højt fagligt niveau

Vores online booking system er under opbygning – Har du brug for en tid, så kontakt os på tlf. 55 77 14 77

Evidensia Næstved Dyrehospital er et stort og moderne dyrehospital, som fungerer både som skadestue og almindelig dyreklinik. Vi modtager også henvisninger fra andre dyreklinikker. Derudover har vi samarbejde med bl.a. Dyrenes Beskyttelse, Dansk Blindesamfund og Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.

Vagthospital – åbent 24 timer i døgnet mandag til torsdag

Skadestuen på Evidensia Næstved Dyrehospital modtager akut tilskadekomne eller syge hunde, katte og andre smådyr både for egne klienter og fra andre dyreklinikker. Vagthavende dyrlæge kontaktes på tlf. nr. 55 77 14 55. Fra fredag kl. 17.00 til og med mandag kl. 08.00, bliver telefonen viderestillet til Evidensia Karlslunde Dyrehospital, som deler journalsystem med os.

Henvisningshospital

Vi modtager gerne henvisninger til akutbehandling, ultralydsscanning, indlæggelse, medicinske sygdomme samt bløddels- og orthopædkirurgi. På Evidensia Næstved Dyrehospital har vi dyrlæger med efteruddannelse indenfor disse områder, samt udstyr til længerevarende og komplicerede udredninger, behandlinger og operationer. Efter endt udredning sendes en sammenfatning af forløbet til egen dyrlæge, som kan varetage opfølgende behandling og monitorering.

Er du dyrlæge kan du finde flere informationer omkring henvisninger til Evidensia herinde.

Standardydelser

Vi modtager patienter til almindelige konsultationer, standardoperationer, sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandbehandlinger.

Butiksåbent

I butikken findes et udvalg af kvalitetsfoder og sygdomsdiæter til hunde og katte, samt udvalgte plejeprodukter og petshop-artikler. Butikken har åbent i klinikkens almindelige åbningstid samt om lørdagen fra kl. 09.00-13.00. I skranken vil altid findes veterinærfagligt uddannet personale, som gerne er behjælpelige med at give råd og vejledning.

Gå på opdagelse i vores forskellige afdelinger for at læse mere om hospitalet, eller kom med indenfor på Evidensia Næstved Dyrehospital i videoen herunder.

Vi giver ikke hånd

Coronavirus – Vejledning til dit besøg på dyreklinikken

Forebyg smitte – Tag hensyn når du er på dyreklinikken.

For at forebygge smitte med coronavirus, er der iværksat nogle tiltag på alle Evidensia dyreklinikker og dyrehospitaler. Det er vigtigt, at dit dyr stadig kan få hjælp, hvis der er brug for det. Vi gør alt hvad vi kan, for at beskytte både vores ansatte og dig som klient.

For at begrænse smitterisikoen er det vigtigt at du er bekendt med disse tiltag.

Læs mere om vores tiltag ift. covid-19

Hvalpetræning i Næstved på Evidensia Næstved Dyrehospital

Hvalpetræning - Opstart i juni 2021

Du kan nu tilmelde dig vores populære hvalpehold med opstart i juni 2021. Der vil selvfølgelig blive taget alle nødvendige forholdsregler ift. Coronavirus.

Læs mere om hvalpetræning

Separat katteventeværelse på Evidensia Næstved Dyrehospital

Cat friendly clinic - Katten i fokus

Vi har på dyrehospitalet særlig fokus på at gøre kattenes besøg så positivt som muligt. Vores venteværelse har et særskilt hjørne kun til katte. Her kan de sidde i fred og ro fra hundene. Desuden er der tæpper til at lægge over transportkassen, som på den måde føles mere tryg for katten.

I 2019 blev Evidensia Næstved Dyrehospital anerkendt som Cat Friendly Clinic certificeret med sølv hos The International Society for Feline Medicine.

Læs mere om certificeringen Cat friendly clinic

Hund & kat

Kan du nå til dyrlægen udenfor arbejdstid?

Vi udvider vores åbningstid og holder aftenåbent hver tirsdag til kl. 18 for konsultationer og i butikken.

Bookning af tid skal ske senest kl. 15:00 på dagen.

(Der vil sideløbende være vagt for akutte patienter mod akuttillæg)

Gå til åbningstider

Iso certificering af dyrehospitaler og dyreklinikker

ISO certificeret - Dit kvalitetsstempel

Evidensia Næstved Dyrehospital er med i den frivillige ISO certificeringsordning, der sikrer kvalitet og tryghed for dig og dit dyr.

Besøg ISO dyrlægens website

Instrumenter til kikkert operation - Evidensia Slotsbyen Dyrehospital

Sterilisation med kikkert

Laparoskopisk sterilisation foretages endnu kun på enkelte dyrlægeklinikker i Danmark, og vi er stolte af at være blandt de førende inden for området.

Læs mere om laparoskopisk sterilisation