Hund i konsultation på Evidensia Kolding Dyrehospital

Kolding Dyrehospital

Hospitalsfaciliteter til kæledyr

Idag: Lukket

Mandag 8-18, tirsdag – fredag kl. 8- 17. Lørdag kl. 9-13 (Kun butikken)

Billeddiagnostik

Digital røntgen af smådyr

Vi har moderne digital røntgen, så vi hurtigt kan se røntgenbillederne på en skærm.

Dansk Kennel Klub har en fast procedure, når hunde skal røntgenfotograferes for hofteledsdysplasi (HD), albueledsdysplasi (AA) og osteochondrose (OCD).

Skal din hunds HD- eller AD-status bedømmes, skal du gøre følgende:

 1. Bestil tid hos dyrlægen. Man skal bruge oplysning om dato for undersøgelse og navnet på dyrlægen, der skal foretage undersøgelsen.
 2. Køb en rekvisition på www.hundeweb.dk. Rekvisitionen købes til en bestemt dato hos en bestemt dyrlæge. Ved købet bliver man guidet igennem på skærmen.
 3. Medbring rekvisitionen til undersøgelsen hos dyrlægen. På en rekvisition til en røntgenundersøgelse, står der et kodenummer, som røntgenbillederne skal mærkes med. Dyrlægen kan derfor ikke foretage undersøgelsen uden en rekvisition.

Betaling for DKK’s bedømmelse af røntgenbillederne sker nu direkte til Dansk Kennel Klub i forbindelse med bestilling af rekvisitionen.
 

Ultralydsscanning af smådyr

Vi foretager ultralydsscanninger med en moderne farvescanner. Ved hjælp af lydbølger (ultralyd) er det muligt at danne billeder af de fleste indre organer.

Fordelen ved en ultralydsscanning er, at det er smertefrit for dyret, og der kræves ikke narkose for at udfører en ultralydsscanning.

Vi anvender ultralydsscanning som et diagnostisk redskab i mange forskellige sammenhænge f.eks. ved mistanke om blæresten, livmoderbetændelse og hjertelidelser mm.

Vi foretager:

 • Hjertescanning
 • Scanning af maveregionen (blærer, nyrer, livmoder, lever mm.)
 • Drægtighedsscanning

Læs mere om ultralydsscanning

 

Vores klienter siger

Ulrik Dybdal

5

Fantastisk god kundeservice. Gør ikke ting som er unødvendige, men har fokus på din økonomi ved behandlingen som udføres.

Emma

5

I yder virkelig en god service - og man føler sig så tryg, fordi I tager jer så god tid til jeres kunder. I dag modtog vi også et opkald fra jer - bare fordi I lige ville spørge, hvordan det gik med vores kat. Det er simpelthen så god kundepleje. Tak for en god oplevelse!

Lene Bøttern

5

Evidensia = proffecion, god service og menneskelighed! Vi har haft vores første, nogensinde, møde med en hesteklinik. Vi blev taget VIRKELIG godt imod. Vi og vores hest blev behandlet med SÅ stor forståelse for, hvad det handler om. Vi følte os trygge og rigtig godt informeret og omfavnet (billedligt forstås). Vi kan SÅ meget anbefale Evidensia. De hjalp endda med, at læsse en mentalt træt hest, som ikke helt synes, at traileren var en god idé, efter 1,5 time i dyrlæge hænder. Man kan kun give 5 stjerner! I fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak.

Gitte Nielsen

5

Dejlig velkomst Gode informationer Nærværende hele vejen igennem Dygtig dyrlæge

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag 8-18, tirsdag – fredag kl. 8- 17. Lørdag kl. 9-13 (Kun butikken)
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider klinik

 • 2. Pinsedag
  Lukket
 • Tirsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  09:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Ester Thinggaard

Teamleder

Ester

Ester arbejder som teamleder på Evidensia Kolding Dyrehospital, og har mere end 25 års erfaring som dyrlæge. I starten af hendes karriere arbejdede hun med mange forskellige dyrearter – herunder både smådyr, kvæg, hest og svin. Gennem årene er det dog efterhånden blevet mere specialiseret og i dag arbejder hun udelukkende med smådyr. Til dagligt arbejder hun inden for alle kliniske områder, men hendes primære interesser er kirurgi, endoskopi (kikkertundersøgelser- og behandlinger) og billeddiagnostik. Ester er ‘Cat Advocate’ og sørger for, at vores kattevenlige standarder overholdes i forbindelse med vores certificering som Cat Friendly Clinic. Dyr Katten Zoey Erfaring   Ester har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1990. I 1997 blev hun medejer af hospitalet, der i 2014 blev solgt til Evidensia. Ester har taget en efteruddannelse som Fagdyrlæge i Sygdomme hos Hund og Kat, som hun færdiggjorde i 2002. Hun blev senest re-godkendt i 2017. Hun er desuden medlem af “Faggruppe Familiedyr” under Den Danske Dyrlægeforening, samt “Foreningen for Danske Fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat“. KURSER Ester har deltaget på flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Gastroenterologi (mave/tarmsygdomme) Intern medicin Endoskopi (kikkertundersøgelser- og behandlinger) Ultralydsscanning Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme)  
Læs mere om Ester
Nanna Ravn Ekstrand

Dyrlæge

Nanna

Nanna arbejder som dyrlæge på Evidensia Kolding Dyrehospital. Til dagligt arbejder Nanna med både konsultationer og operationer. Nanna interesserer sig for alround kliniks praksis og herunder særligt kirurgi. Erfaring Nanna har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021. Nanna har tidligere arbejdet i lægemiddelstyrelsen. KURSER Nanna har deltaget i kurser inden for: Mave-/tarmlidelser
Læs mere om Nanna
Annemette Petersen

Dyrlæge

Annemette

Annemette arbejder som dyrlæge på Evidensia Kolding Dyrehospital. Tildagligt arbejder Annemette med Alm konsultationer, bløddelskirurgi samt tandbehandlinger. Annemette interesserer sig især for Generel almen medicin og kirurgi. Sygdomme hos kat og stress-friendly behandling samt lidelser relateret til bevægeapparatet.  Annemette deltager i trekantens dyrlægevagt. Dyr Katten  Gumse Erfaring Annemette blev færdiguddanet dyrlæge i januar 2022 og blev ansat på Evidensia Kolding Dyrehospital i februar 2022. Kurser Behandling af akut og kronisk osteoartritis Kardiologi Bløddelskirurgi
Læs mere om Annemette
Simone Møller Hartvigsen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Simone

Simone arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske hos Evidensia Kolding Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang i receptionen og på behandlings- og operationsafsnittet. Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse), rehabilitering (genoptræning) og etologi (adfærd) hos hund og kat. Simone sidder med flere administrative opgaver. Dyr en Labrador Retrievere to pudler (toy og stor) Erfaring   Simone har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 2014. Inden da har hun arbejdet på Bygholm Dyrehospital. Simone har deltaget på en række kurser i Key Nurses Skills gennem ESVPS (European School of Postgraduate Veterinary Studies) KURSER Simone har deltaget i flere kurser inden for: Laserbehandling Fodring og ernæring af kritisk syge dyr.  
Læs mere om Simone
Vores medarbejdere

Facebook opslag