Hund i konsultation på Evidensia Kolding Dyrehospital

Kolding Dyrehospital

Hospitalsfaciliteter til kæledyr & heste

Idag: 08:00 - 17:00

Mandag 8-18, tirsdag – fredag kl. 8- 17. Lørdag kl. 9-13 (Kun butikken)

Vores afdelinger

På hospitalet foretager vi daglige undersøgelser og behandlinger af kæledyr lige fra rutinemæssige sundhedsundersøgelser og vaccination til behandling af mere avancerede medicinske og kirurgiske lidelser.

Smådyrsafdelingen

Vi har specialiseret os i behandling af hunde, katte og andre kæledyr, så de altid er i de bedste hænder.

På hospitalet foretager vi daglige undersøgelser og behandlinger af kæledyr lige fra rutinemæssige sundhedsundersøgelser og vaccination til behandling af mere avancerede medicinske og kirurgiske lidelser.

Herudover foretager vi selv en lang række laboratorieundersøgelser.

Hesteklinikken

Hesteklinikken råder over nye faciliteter specialindrettet til ambulante undersøgelser af heste. Af diagnostiske hjælpemidler kan nævnes direkte digitalt røntgenudstyr, ultralydsscanner, endoskopi (kikkertundersøgelse) til luftveje og mave samt moderne og avanceret tandudstyr.

På denne baggrund kan vi blandt meget andet tilbyde halthedsudredninger, handelsundersøgelser, luftvejsundersøgelser, medicinsk udredning samt almindelige og komplicerede tandbehandlinger. Pga. vores moderne, direkte digitale røntgenudstyr kan vi se billederne på en skærm, lige efter de er taget, og vi kan nemt sende dem elektronisk videre til kollegaer. Derudover er udstyret transportabelt, så vi kan tage billeder på hestens opstaldningssted, når det er relevant.

Udover almindelig sundhedsundersøgelse og vaccination kan vi tilbyde en lang række specialundersøgelser og -behandlinger:

 • Udvidet halthedsundersøgelse
 • Kiropraktik
 • Røntgenundersøgelse
 • Endoskopisk undersøgelse (kikkertundersøgelse) af luftveje og mavesæk
 • Ultralydsscanning af sener, led, ledbånd, lunger og bughule
 • Udvidet tandundersøgelse og -behandling
 • Udvidet øjenundersøgelse og -behandling
 • Liggende kastration (både almindelige og klaphingste)
 • Operation for benafvigelser i føl og sygebeslag i samarbejde med vores smed
 • Reproduktion
 • Blodprøveundersøgelse
 • Undersøgelse for parasitter
 • Foderanalyse

Udsendelse af vaccinationsremindere er en service fra Evidensia Kolding Dyrehospital. Vi gør opmærksom på, at det er kundens eget ansvar at overholde vaccinationsintervallerne.

Vi tilbyder desuden udkørende behandling af drøvtyggere og andre landdyr. Vi har et velfungerende vagtsamarbejde, så din hest altid kan få kvalificeret dyrlægehjælp døgnet rundt.

Vores klienter siger

Lene Bøttern

5

Evidensia = proffecion, god service og menneskelighed! Vi har haft vores første, nogensinde, møde med en hesteklinik. Vi blev taget VIRKELIG godt imod. Vi og vores hest blev behandlet med SÅ stor forståelse for, hvad det handler om. Vi følte os trygge og rigtig godt informeret og omfavnet (billedligt forstås). Vi kan SÅ meget anbefale Evidensia. De hjalp endda med, at læsse en mentalt træt hest, som ikke helt synes, at traileren var en god idé, efter 1,5 time i dyrlæge hænder. Man kan kun give 5 stjerner! I fortjener ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak.

Rikke Nielsen

5

Uanset om du har hest eller hun/kat så er din allerbedste ven i gode hænder hos evidensia Kolding Dyrehospital.

Lone Nørgaard

5

Jeg er yderst tilfreds med Evidensia Kolding. Lige fra man kommer ind bliver man mødt med et smil. De er alle søde og venlige mod dyrene uanset hvad man skal have lavet. Jeg har brugt dem nu i over 15 år og har kun rosende ord om denne professionelle dyreklinik. Jeg har fået behandlet hunde, katte og kaniner her. Så thumbs up herfra. 👍🏼

Bente Nygård Jensen

5

Hurtig behandling, venlig personale, men mest af alt, så føler jeg, at jeg har fået en dygtig og kompetent behandling/operation af min kat. Go forklaring af hændelsesforløbet.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag 8-18, tirsdag – fredag kl. 8- 17. Lørdag kl. 9-13 (Kun butikken)
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider klinik

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  09:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Ester Thinggaard

  Fagdyrlæge • Klinikchef

  Ester

  Ester arbejder som fagdyrlæge og klinikchef på Evidensia Kolding Dyrehospital, og har mere end 25 års erfaring som dyrlæge. I starten af hendes karriere arbejdede hun med mange forskellige dyrearter – herunder både smådyr, kvæg, hest og svin. Gennem årene er det dog efterhånden blevet mere specialiseret og i dag arbejder hun udelukkende med smådyr. Til dagligt arbejder hun inden for alle kliniske områder, men hendes primære interesser er kirurgi, endoskopi (kikkertundersøgelser- og behandlinger) og billeddiagnostik. Ester er ‘Cat Advocate’ og sørger for, at vores kattevenlige standarder overholdes i forbindelse med vores certificering som Cat Friendly Clinic. Dyr Katten Zoey Erfaring   Ester har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1990. I 1997 blev hun medejer af hospitalet, der i 2014 blev solgt til Evidensia. Ester har taget en efteruddannelse som Fagdyrlæge i Sygdomme hos Hund og Kat, som hun færdiggjorde i 2002. Hun blev senest re-godkendt i 2017. Hun er desuden medlem af “Faggruppe Familiedyr” under Den Danske Dyrlægeforening, samt “Foreningen for Danske Fagdyrlæger i sygdomme hos hund og kat“. KURSER Ester har deltaget på flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Gastroenterologi (mave/tarmsygdomme) Intern medicin Endoskopi (kikkertundersøgelser- og behandlinger) Ultralydsscanning Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme)  
  Læs mere om Ester
  Nanna Ravn Ekstrand

  Dyrlæge

  Nanna

  Nanna arbejder som dyrlæge på Evidensia Kolding Dyrehospital. Til dagligt arbejder Nanna med både konsultationer og operationer. Nanna interesserer sig for alround kliniks praksis og herunder særligt kirurgi. Erfaring Nanna har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021. Nanna har tidligere arbejdet i lægemiddelstyrelsen. KURSER Nanna har deltaget i kurser inden for: Mave-/tarmlidelser
  Læs mere om Nanna
  Annemette Petersen

  Dyrlæge

  Annemette

  Simone Møller Hartvigsen

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Simone

  Simone arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske hos Evidensia Kolding Dyrehospital, hvor hun har sin daglige gang i receptionen og på behandlings- og operationsafsnittet. Hendes primære interesser er anæstesi (bedøvelse), rehabilitering (genoptræning) og etologi (adfærd) hos hund og kat. Simone sidder med flere administrative opgaver. Dyr en Labrador Retrievere to pudler (toy og stor) Erfaring   Simone har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 2014. Inden da har hun arbejdet på Bygholm Dyrehospital. Simone har deltaget på en række kurser i Key Nurses Skills gennem ESVPS (European School of Postgraduate Veterinary Studies) KURSER Simone har deltaget i flere kurser inden for: Laserbehandling Fodring og ernæring af kritisk syge dyr.  
  Læs mere om Simone
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag