Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: Lukket

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Hudundersøgelser

På Brønshøj Dyreklinik møder vi mange kæledyr med forskellige hudproblemer, der skal udredes og behandles. Hudproblemerne kan f.eks. være kløe, eksem, hudinfektion, pelstab, tilbagevendende øreinfektioner og allergi.

En hududredning begynder oftest med en grundig gennemgang af dyrets sygdomshistorik. Derefter følger en klinisk undersøgelse af dit kæledyr. Ud fra dette vil dyrlægen i samråd med ejer lægge en plan for dyrets videre behandling.

Afhængig af hudproblemerne tages prøver fra huden, ørerne og evt. også en blodprøve. Sommetider kan man stille en diagnose allerede ved det første besøg, men i nogle tilfælde udføres der en løbende udredning, hvilket kan tage længere tid og kræve flere opfølgende kontrolbesøg.

Udredning ved hudproblemer

Brønshøj Dyreklinik udfører flere diagnostiske test i forbindelse med udredning af hudproblemer herunder; cytologi, tapetest, udvidet øreundersøgelse, skrab, biopsi, in-house analyse af blod og celleprøver.

Vi udfører også allergitest i form af blodprøve til måling af antistoffer i blodet. Dermed kan man få undersøgt hvilke stoffer kæledyret reagere på. Ved hudinfektion udtager vi prøver af bakterien til dyrkning og resistens. Prøverne sender vi til et pålideligt eksternt laboratorium.

Behandlingsmuligheder ved allergi

Der er flere behandlingsmuligheder for atopisk dermatitis:

 • Nedsætte kontakt til stofferne
 • Symptomatisk behandling
 • Behandling med immunoregulerede midler
 • Hyposensibilisering (vaccinering)

Dertil kommer støttebehandling i form af f.eks. bad, ørerens og specialfoder. Der vil i praksis ofte være tale om en kombinationsbehandling med flere af ovenstående muligheder.

Brønshøj Dyreklinik tilbyder alle ovenstående former for behandling.

Har du nogen spørgsmål eller mistænker du at dit dyr har hudproblem, kontakt klinikken på tlf: 38601816.

Vores klienter siger

Sif Cebulla Bach-Petersen

5

Jeg er altid tryg når jeg er her med min hund. Rollo er en nervøs lille hund, men der gives så meget omsorg til ham hver gang. Alt i alt en skøn oplevelse

Torben Jørgensen

5

Professionelle og nærværende - I dag en aflivning, fik det gjort til en god og ordenligt oplevelse med respekt omkring alle aspekter - tak for god behandling Lise

Natasha Andersen

4

De er altid rigtigt søde og giver en god service om hvad end man skulle have brug for. Priserne kunne dog godt være en smule lavere

Heidi Bejder

5

Altid søde og venlige tager de imod vores dyr og en fantastisk god service 🙂

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Lise Hansen

  Dyrlæge • Klinikchef

  Lise

  Lise arbejder som dyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Hun er derudover klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. I dag fungerer Lise som klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
  Læs mere om Lise
  Pia Overgaard

  Klinikassistent

  Pia

  Nicklas Møller

  Klinikassistent

  Nicklas

  Nicklas arbejder som veterinærsygeplejerskeelev på Evidensia Brønshøj Dyrehospital. Hans primære interesse er anæstesi (bedøvelse) og ernæring (foder). Til dagligt er Nicklas lidt en blæksprutte på klinikken, udover at han hovedsageligt står for foderbestilling og tandpatienter.   Dyr En kat ved navn Tom Erfaring Niklas har arbejdet hos Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 2021 som klinikassistent og startede i oktober 2022 som Veterinærsygeplejerskeelev . Inden har Niklas arbejdet på dyrehospital på Falster i 3 år som klinikassistent. 
  Læs mere om Nicklas
  Kristina Vester

  Klinikassistent

  Kristina

  Vores medarbejdere

  Facebook opslag