Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: Lukket

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Hudundersøgelser

På Brønshøj Dyreklinik møder vi mange kæledyr med forskellige hudproblemer, der skal udredes og behandles. Hudproblemerne kan f.eks. være kløe, eksem, hudinfektion, pelstab, tilbagevendende øreinfektioner og allergi.

En hududredning begynder oftest med en grundig gennemgang af dyrets sygdomshistorik. Derefter følger en klinisk undersøgelse af dit kæledyr. Ud fra dette vil dyrlægen i samråd med ejer lægge en plan for dyrets videre behandling.

Afhængig af hudproblemerne tages prøver fra huden, ørerne og evt. også en blodprøve. Sommetider kan man stille en diagnose allerede ved det første besøg, men i nogle tilfælde udføres der en løbende udredning, hvilket kan tage længere tid og kræve flere opfølgende kontrolbesøg.

Udredning ved hudproblemer

Brønshøj Dyreklinik udfører flere diagnostiske test i forbindelse med udredning af hudproblemer herunder; cytologi, tapetest, udvidet øreundersøgelse, skrab, biopsi, in-house analyse af blod og celleprøver.

Vi udfører også allergitest i form af blodprøve til måling af antistoffer i blodet. Dermed kan man få undersøgt hvilke stoffer kæledyret reagere på. Ved hudinfektion udtager vi prøver af bakterien til dyrkning og resistens. Prøverne sender vi til et pålideligt eksternt laboratorium.

Behandlingsmuligheder ved allergi

Der er flere behandlingsmuligheder for atopisk dermatitis:

 • Nedsætte kontakt til stofferne
 • Symptomatisk behandling
 • Behandling med immunoregulerede midler
 • Hyposensibilisering (vaccinering)

Dertil kommer støttebehandling i form af f.eks. bad, ørerens og specialfoder. Der vil i praksis ofte være tale om en kombinationsbehandling med flere af ovenstående muligheder.

Brønshøj Dyreklinik tilbyder alle ovenstående former for behandling.

Har du nogen spørgsmål eller mistænker du at dit dyr har hudproblem, kontakt klinikken på tlf: 38601816.

Vores klienter siger

Angelina Horndrup

5

Jeg elsker Brønshøj dyreklinik og både min mor og jeg har haft vores dyr registreret i deres system de sidste 15år. Meget professionelt personale, gode til at guide og har altid dyrenes bedste for hjerte. Stor anbefaling herfra.

Dorthe

5

Tusind tak for alt hvad I har gjort for os, og vores uheldige kat den seneste tid. Det er altid trygt og rart at komme hos jer. I er altid blot et opkald væk, med tid til en snak og gode råd. Tonen, humoren, seriøsiten og omsorgen, for både dyr og mennesker, er vi kæmpe fan af. Tak for Jer.

Birgitte Froberg

5

De behandler altid min hysteriske kat og mig på den sødeste måde. Jeg er meget glad for at have dem som hendes dyrlæge. Hilsen 🐱😊

Karina Michelsen

5

Har altid fået god behandling når jeg har været oppe med min lille silke. I er et meget sødt og omsorgsfuld personale.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 16:30
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Lise Hansen

Dyrlæge • Klinikchef

Lise

Lise arbejder som dyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Hun er derudover klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. I dag fungerer Lise som klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
Læs mere om Lise
Maja Bock

Dyrlæge

Maja (Barsel)

default avatar

Dyrlæge

Terese

Pia Overgaard

Klinikassistent

Pia

Pia arbejder som klinikassistent på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Pia er meget begejstret for katte. Dyr 2 katte Erfaring Pia har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden April 2020.
Læs mere om Pia
Vores medarbejdere

Facebook opslag