Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Hudundersøgelser

På Brønshøj Dyreklinik møder vi mange kæledyr med forskellige hudproblemer, der skal udredes og behandles. Hudproblemerne kan f.eks. være kløe, eksem, hudinfektion, pelstab, tilbagevendende øreinfektioner og allergi.

En hududredning begynder oftest med en grundig gennemgang af dyrets sygdomshistorik. Derefter følger en klinisk undersøgelse af dit kæledyr. Ud fra dette vil dyrlægen i samråd med ejer lægge en plan for dyrets videre behandling.

Afhængig af hudproblemerne tages prøver fra huden, ørerne og evt. også en blodprøve. Sommetider kan man stille en diagnose allerede ved det første besøg, men i nogle tilfælde udføres der en løbende udredning, hvilket kan tage længere tid og kræve flere opfølgende kontrolbesøg.

Udredning ved hudproblemer

Brønshøj Dyreklinik udfører flere diagnostiske test i forbindelse med udredning af hudproblemer herunder; cytologi, tapetest, udvidet øreundersøgelse, skrab, biopsi, in-house analyse af blod og celleprøver.

Vi udfører også allergitest i form af blodprøve til måling af antistoffer i blodet. Dermed kan man få undersøgt hvilke stoffer kæledyret reagere på. Ved hudinfektion udtager vi prøver af bakterien til dyrkning og resistens. Prøverne sender vi til et pålideligt eksternt laboratorium.

Behandlingsmuligheder ved allergi

Der er flere behandlingsmuligheder for atopisk dermatitis:

 • Nedsætte kontakt til stofferne
 • Symptomatisk behandling
 • Behandling med immunoregulerede midler
 • Hyposensibilisering (vaccinering)

Dertil kommer støttebehandling i form af f.eks. bad, ørerens og specialfoder. Der vil i praksis ofte være tale om en kombinationsbehandling med flere af ovenstående muligheder.

Brønshøj Dyreklinik tilbyder alle ovenstående former for behandling.

Har du nogen spørgsmål eller mistænker du at dit dyr har hudproblem, kontakt klinikken på tlf: 38601816.

Vores klienter siger

Mirjeta Jonuzi

5

Fantastisk oplevelse med min kat Mini til sundhedsundersøgelse / vaccination. Tak til Terese Helgogaard for hendes håndtering af mini og alle de gode råd og vejledning der fulgte med. 5 stjerners anbefaling fra Mini og mig.

Josefine Hjordie

5

Super god klinik, sødt personale. Fik min kat Momo steriliseret der uden problemer !

Morten Schou Hansen

5

Lise og hendes team er bare fantastiske. Der er ikke bedre sted at gå hen med kæledyret.

Birgitte Froberg

5

De behandler altid min hysteriske kat og mig på den sødeste måde. Jeg er meget glad for at have dem som hendes dyrlæge. Hilsen 🐱😊

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Maja Bock

DYRLÆGE • TEAMLEDER

Maja

Maja arbejder som dyrlæge og teamleder på Evidensia Brønshøj Dyreklinik.
Læs mere om Maja
Lise Hansen

Seniordyrlæge

Lise

Lise arbejder som Seniordyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. . Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
Læs mere om Lise
Terese Helgogaard

Dyrlæge

Terese

Katrine Kierulff

Dyrlæge

Katrine

Vores medarbejdere

Facebook opslag