Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: 08.00–18.30

Vaccinationsprogrammer

Vi kører fast med vaccinationsprogrammer til hunde, katte og fritter.

Ved en vaccination bliver dit kæledyr grundigt undersøgt. Blandt andet kigger vi på tænder, ører, øjne, pels og lytter på hjerte og lunger. Der bliver rådgivet om korrekt vægt og fodring. 

Sundhedsprogrammer

Vi laver forskellige sundhedsprogrammer til både hunde og katte. Bl.a. “slankekure” med vejning af hunden og katten hver 14. dag og regulering af fodermængden og -typen. Eller regelmæssige eftersyn og blodprofiler på ældre dyr. Vi har også tand-programmer hvor vi kalder dyret ind til tandundersøgelse vurderet efter individuelle behov.

 

Adfærdsproblemer hos hund

Adfærdsrådgivning

Vi har et tæt samarbejde med adfærds behandler Lotte Overgaard hvis din hund skulle have et adfærds relateret problem. De fleste adfærds relaterede problemer hos hunde kan nemlig løses.

Adfærds screening på Brønshøj Dyreklinik

Mange af de problemstillinger som vi får henvendelser på – enten i telefonen – eller i konsultationen, omfatter et adfærds problem.

Det kan være svært at løse ved en kort samtale og kræver undertiden at dyret vurderes i sit hjem eller på neutral grund. Vi har derfor vurderet, at der er brug for en mere konkret håndtering af problemstillingen og har derfor lavet et samarbejde med adfærds behandler Lotte Overgaard.

Book adfærdskonsultation om tirsdagen

Om tirsdagen kan du nu på klinikken booke en ½ times adfærds konsultation hos Lotte Overgaard. Konsultationen koster 540 kr.

Her foregår den indledende samtale omkring det adfærds problem du måtte have med dit dyr. Konsultationen bruges til at få et overblik over det konkrete problem og skitsere et behandlingsforløb. Herefter kan du vurdere, om det er noget, du ønsker at gå videre med.

For tidsbestilling eller en uddybende snak – ring på telefon 38 60 18 16.