Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: 08:00 - 17:00

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Pleje og omsorg

På Brønshøj Dyreklinik har vi fokus på at gøre besøget hos dyrlægen så behageligt for dig og dit dyr som muligt. Vi er derfor meget opmærksomme på nænsom håndtering af din hund og kat – også når du ikke er der.

Sygdomsforebyggelse

Sundhedsundersøgelse og vaccinationsprogrammer

På Brønshøj Dyreklinik går vi op i at forebygge sygdom hos din hund og kat. Vi arbejder med sundhedsprogrammer som følger de nyeste anbefalinger for vaccination af hvalp, killing og kaniner.

Ved en vaccination bliver dit kæledyr grundigt undersøgt. Blandt andet kigger vi på tænder, ører, øjne, pels og lytter på hjerte og lunger. Der bliver rådgivet om korrekt vægt og fodring.

Seniortjek

For at forebygge sygdom, anbefaler vi også, at senior dyr (hunde og katte over 7 år) får foretaget et seniortjek, minimum én gang om året. Vi ser flere sygdomsproblematikker jo ældre dyret bliver. Ved at opdage sygdomsproblematikkerne før de udvikler sig, kan vi nå at iværksætte en behandling af dyret før det bliver kritisk.

Rådgivning omkring foder og pleje

Vi rådgiver dig gerne om pleje og fodring af dit dyr, så kom ned på dyreklinikken og få en snak med os.

Adfærdsscreening

Mange af de problemstillinger som vi får henvendelser på, enten i telefonen eller i konsultationen, omfatter et adfærdsproblem.

Mange problemer kan løses ved en konsultation hos os på Brønshøj Dyreklinik. For tidsbestilling eller en uddybende snak – ring på telefon 38 60 18 16.

Undertiden kan problemet have et omfang der kan være svært at løse ved en kort samtale og adfærdsmæssige problemer kræver undertiden, at dyret vurderes i sit hjem eller på neutral grund. Vi har derfor lavet et samarbejde med adfærds behandler Lotte Overgaard for adfærdsproblemer hos hund.

Adfærdsproblemer kan være svære at løse ved en kort samtale og kræver undertiden, at dyret vurderes i sit hjem hvor adfærden kan observeres.