Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: 08:00 - 17:00

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Pleje og omsorg

På Brønshøj Dyreklinik har vi fokus på at gøre besøget hos dyrlægen så behageligt for dig og dit dyr som muligt. Vi er derfor meget opmærksomme på nænsom håndtering af din hund og kat – også når du ikke er der.

Sygdomsforebyggelse

Sundhedsundersøgelse og vaccinationsprogrammer

På Brønshøj Dyreklinik går vi op i at forebygge sygdom hos din hund og kat. Vi arbejder med sundhedsprogrammer som følger de nyeste anbefalinger for vaccination af hvalp, killing og kaniner.

Ved en vaccination bliver dit kæledyr grundigt undersøgt. Blandt andet kigger vi på tænder, ører, øjne, pels og lytter på hjerte og lunger. Der bliver rådgivet om korrekt vægt og fodring.

Seniortjek

For at forebygge sygdom, anbefaler vi også, at senior dyr (hunde og katte over 7 år) får foretaget et seniortjek, minimum én gang om året. Vi ser flere sygdomsproblematikker jo ældre dyret bliver. Ved at opdage sygdomsproblematikkerne før de udvikler sig, kan vi nå at iværksætte en behandling af dyret før det bliver kritisk.

Rådgivning omkring foder og pleje

Vi rådgiver dig gerne om pleje og fodring af dit dyr, så kom ned på dyreklinikken og få en snak med os.

Adfærdsscreening

Mange af de problemstillinger som vi får henvendelser på, enten i telefonen eller i konsultationen, omfatter et adfærdsproblem.

Mange problemer kan løses ved en konsultation hos os på Brønshøj Dyreklinik. For tidsbestilling eller en uddybende snak – ring på telefon 38 60 18 16.

Undertiden kan problemet have et omfang der kan være svært at løse ved en kort samtale og adfærdsmæssige problemer kræver undertiden, at dyret vurderes i sit hjem eller på neutral grund. Vi har derfor lavet et samarbejde med adfærds behandler Lotte Overgaard for adfærdsproblemer hos hund.

Adfærdsproblemer kan være svære at løse ved en kort samtale og kræver undertiden, at dyret vurderes i sit hjem hvor adfærden kan observeres.

Vores klienter siger

Sif Cebulla Bach-Petersen

5

Jeg er altid tryg når jeg er her med min hund. Rollo er en nervøs lille hund, men der gives så meget omsorg til ham hver gang. Alt i alt en skøn oplevelse

Natasha Andersen

4

De er altid rigtigt søde og giver en god service om hvad end man skulle have brug for. Priserne kunne dog godt være en smule lavere

Torben Jørgensen

5

Professionelle og nærværende - I dag en aflivning, fik det gjort til en god og ordenligt oplevelse med respekt omkring alle aspekter - tak for god behandling Lise

Heidi Bejder

5

Altid søde og venlige tager de imod vores dyr og en fantastisk god service 🙂

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 16:30
 • Lørdag
  10:00 - 13:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Lise Hansen

  Dyrlæge • Klinikchef

  Lise

  Lise arbejder som dyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Hun er derudover klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. I dag fungerer Lise som klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
  Læs mere om Lise
  Maja Bock

  Dyrlæge

  Maja

  Pia Overgaard

  Klinikassistent

  Pia

  Buster Rune Larsen

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Buster

  Vores medarbejdere

  Facebook opslag