Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Din dyrlæge i Brønshøj

Idag: 08:00 ­- 17:00

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Tandbehandlinger

Der er forskellige ting der kan indikere at dit kæledyr har behov for en tandbehandling: dårlig ånde, brune belægninger på tænderne, hævelser på kinden, tandkød der er meget rødt eller bløder, løse eller knækkede tænder, savlen, nedsat appetit mm.

Der kan opstå følgesygdomme pga. dårlige tænder. Dårlig mundhygiejne kan føre til parodontose, tandkødsbetændelse, mundhulesmerter, organsvigt og hjertelidelser. Der er derfor al mulig grund til at tage behandlingen af sit kæledyrs tænder alvorligt.

Vi anbefaler derfor at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. I forbindelse med sundhedsundersøgelse og årlig vaccination laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse.

Tandrensning på hund og kat

En tandrensning foregår med ultralyd og efterfølgende polering, ligesom hos den humane tandlæge. For at behandlingen kan udføres ordentligt, er dyret i bedøvelse. Uden bedøvelse er det ikke muligt at rense ordentligt op under tandkødsrandene og på bagsiden af tænderne. Samtidigt mærker dyret intet ubehag ved tandrensningen, når dyret er i bedøvelse.

Tandrøntgen

Vi tager altid røntgen af tænder for at få en status på eventuelle tandlidelser som f.eks rodproblemer, svulster i mundhulen eller knogletab ved parodontose, hvor det er nødvendigt at tage tandrøntgen for at vurdere problemets omfang. Brønshøj dyreklinik råder over en moderne digital tandrøntgen. Hvis vi finder dårlige tænder, eller andre problemer i mundhulen, kontakter vi ejer telefonisk, mens dyret fortsat er i bedøvelse. Herved kan vi sammen aftale eventuel behandling.

Ved mistanke om tandlidelse som f.eks rodproblemer, svulster i mundhulen eller knogletab ved parodontose, er det nødvendigt at tage tandrøntgen for at vurdere problemets omfang.

Tandudtrækning og kirurgi i mundhulen

Vi foretager dagligt behandling af tænder hos hunde og katte på klinikken. Foruden tandrensning udfører Brønshøj Dyreklinik forskellige former for tandbehandling, herunder tandudtrækning og kirurgi i mundhulen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller mistænker at dit kæledyr har et mundhuleproblem, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf: 38601816.

Vores klienter siger

Josefine Hjordie

5

Super god klinik, sødt personale. Fik min kat Momo steriliseret der uden problemer !

Mirjeta Jonuzi

5

Fantastisk oplevelse med min kat Mini til sundhedsundersøgelse / vaccination. Tak til Terese Helgogaard for hendes håndtering af mini og alle de gode råd og vejledning der fulgte med. 5 stjerners anbefaling fra Mini og mig.

Morten Schou Hansen

5

Lise og hendes team er bare fantastiske. Der er ikke bedre sted at gå hen med kæledyret.

Birgitte Froberg

5

De behandler altid min hysteriske kat og mig på den sødeste måde. Jeg er meget glad for at have dem som hendes dyrlæge. Hilsen 🐱😊

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Maja Bock

DYRLÆGE • TEAMLEDER

Maja

Maja arbejder som dyrlæge og teamleder på Evidensia Brønshøj Dyreklinik.
Læs mere om Maja
Lise Hansen

Seniordyrlæge

Lise

Lise arbejder som Seniordyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. . Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
Læs mere om Lise
Terese Helgogaard

Dyrlæge

Terese

Katrine Kierulff

Dyrlæge

Katrine

Vores medarbejdere

Facebook opslag