Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: 08:00 ­- 17:00

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Tandbehandlinger

Der er forskellige ting der kan indikere at dit kæledyr har behov for en tandbehandling: dårlig ånde, brune belægninger på tænderne, hævelser på kinden, tandkød der er meget rødt eller bløder, løse eller knækkede tænder, savlen, nedsat appetit mm.

Der kan opstå følgesygdomme pga. dårlige tænder. Dårlig mundhygiejne kan føre til parodontose, tandkødsbetændelse, mundhulesmerter, organsvigt og hjertelidelser. Der er derfor al mulig grund til at tage behandlingen af sit kæledyrs tænder alvorligt.

Vi anbefaler derfor at dit dyr regelmæssigt får et tandeftersyn, og hvis nødvendigt en tandrensning. I forbindelse med sundhedsundersøgelse og årlig vaccination laver vi altid en grundig mundhule- og tandundersøgelse.

Tandrensning på hund og kat

En tandrensning foregår med ultralyd og efterfølgende polering, ligesom hos den humane tandlæge. For at behandlingen kan udføres ordentligt, er dyret i bedøvelse. Uden bedøvelse er det ikke muligt at rense ordentligt op under tandkødsrandene og på bagsiden af tænderne. Samtidigt mærker dyret intet ubehag ved tandrensningen, når dyret er i bedøvelse.

Tandrøntgen

Ved mistanke om tandlidelse som f.eks rodproblemer, svulster i mundhulen eller knogletab ved parodontose, er det nødvendigt at tage tandrøntgen for at vurdere problemets omfang. Brønshøj dyreklinik råder over en moderne digital tandrøntgen. Hvis vi finder dårlige tænder, eller andre problemer i mundhulen, kontakter vi ejer telefonisk, mens dyret fortsat er i bedøvelse. Herved kan vi sammen aftale eventuel behandling.

Ved mistanke om tandlidelse som f.eks rodproblemer, svulster i mundhulen eller knogletab ved parodontose, er det nødvendigt at tage tandrøntgen for at vurdere problemets omfang.

Tandudtrækning og kirurgi i mundhulen

Vi foretager dagligt behandling af tænder hos hunde og katte på klinikken. Foruden tandrensning udfører Brønshøj Dyreklinik forskellige former for tandbehandling, herunder tandudtrækning og kirurgi i mundhulen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller mistænker at dit kæledyr har et mundhuleproblem, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf: 38601816.

Vores klienter siger

Angelina Horndrup

5

Jeg elsker Brønshøj dyreklinik og både min mor og jeg har haft vores dyr registreret i deres system de sidste 15år. Meget professionelt personale, gode til at guide og har altid dyrenes bedste for hjerte. Stor anbefaling herfra.

Dorthe

5

Tusind tak for alt hvad I har gjort for os, og vores uheldige kat den seneste tid. Det er altid trygt og rart at komme hos jer. I er altid blot et opkald væk, med tid til en snak og gode råd. Tonen, humoren, seriøsiten og omsorgen, for både dyr og mennesker, er vi kæmpe fan af. Tak for Jer.

Birgitte Froberg

5

De behandler altid min hysteriske kat og mig på den sødeste måde. Jeg er meget glad for at have dem som hendes dyrlæge. Hilsen 🐱😊

Sif Cebulla Bach-Petersen

5

Jeg er altid tryg når jeg er her med min hund. Rollo er en nervøs lille hund, men der gives så meget omsorg til ham hver gang. Alt i alt en skøn oplevelse

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 16:30
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Lise Hansen

Dyrlæge • Klinikchef

Lise

Lise arbejder som dyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Hun er derudover klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. I dag fungerer Lise som klinikchef på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
Læs mere om Lise
Maja Bock

Dyrlæge

Maja (Barsel)

Pia Overgaard

Klinikassistent

Pia

Pia arbejder som klinikassistent på Evidensia Brønshøj Dyreklinik. Pia er meget begejstret for katte. Dyr 2 katte Erfaring Pia har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden April 2020.
Læs mere om Pia
Buster Rune Larsen

Aut. Veterinærsygeplejerske

Buster

Vores medarbejdere

Facebook opslag