Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: Lukket

Røntgen

I Brønshøj Dyreklinik foretager vi dagligt og rutinemæssigt røntgenundersøgelser af vores patienter. Røntgenundersøgelse er et vigtigt hjælpemiddel i udredningen af den syge patient. Røntgen optagelser kan være nødvendig for at stille den korrekte diagnose ved fx haltheder, luftvejs- og bløddelssygdomme, blæresten eller ved mistanke om fremmedlegeme i mavetarmregionen.

Det er ikke kun det syge dyr som har fordel af at få taget røntgenbilleder som en del af en udredningsplan – vi tager også rutinemæssigt standard optagelser af hunde for hofte- og albueledsdysplasier som indsendes til Dansk Kennelklub.

Hjerteundersøgelse

Hjertelidelser forekommer ofte i smådyrsklinikken. Hjertelidelser kan inddeles i medfødte og erhvervede hjertelidelser, hvor de erhvervede udgør størstedelen af tilfældene. På Brønshøj Dyreklinik er det standard procedure at optage røntgenbilleder af brysthulen af vores patienter med hjertelidelse. Derudover foretager vi EKG undersøgelse. I udredningen af en patient med hjertelidelse kan det være nødvendigt udover røntgen at ultralydsscanne hjertet. Her har vi et tæt samarbejde med en mobil dyrlæge – dvs han kommer her til Brønshøj Dyreklinik og scanner dit dyr. Han er specialist indenfor området og arbejder stort set udelukkende med ultralydscanning af hunde og katte til daglig.

Skopering

Vi kan tilbyde skopiering i forbindelse med forskellige undersøgelser. Et skop er en lang stilet med lys og kamera i spidsen, så man via en TV- skærm kan kigge ind i ører, næsehuler, led og andre hulrum der ellers normalt er “skjult“ for det blotte øje.

Ultralydsscanning

Vi har via et samarbejde med en dygtig scanningsdyrlæge, mulighed for at tilbyde vores kunder at få deres dyr scannet her på stedet. Det kan være et godt alternativ eller supplement til en røntgenundersøgelse ved blandt andet drægtige dyr, mistanke om livmoderbetændelse, hjertelidelser, leversygdomme eller arvelige nyresygdomme hos katte. På den måde har du både kontakten til din sædvanlige dyrlæge, som kender dig og dit dyr, og samtidig adgang til specialistbehandling.