Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr

Idag: 08:00 - 17:00

Tidsbestilling fra kl. 7.45 mandag til fredag.
Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Billeddiagnostik

Digital røntgen

På Brønshøj Dyreklinik foretager vi dagligt og rutinemæssigt røntgenundersøgelser af vores patienter.

Vi har et moderne røntgenapparat som tager røntgen-billeder til direkte fremkaldelse (Digital røntgen). Digital røntgen giver en detaljeret billedkvalitet som er markant bedre end røntgen foretaget med film. Vi bruger røntgen til at stille en diagnose ved f.eks. haltheder, luftvejs- og bløddelssygdomme, blæresten eller ved mistanke om fremmedlegeme i mavetarmregionen.

Vores dyrlæger er også DKK-godkendt til at tage standard optagelser af hunde for hofte-, skulder- og albueledsdysplasier som indsendes til Dansk Kennelklub.

Vi har et moderne røntgenapparat som tager røntgen-billeder til direkte fremkaldelse (Digital røntgen). Digital røntgen giver en detaljeret billedkvalitet som er markant bedre end røntgen foretaget med film.

Tandrøntgen

På Brønshøj Dyreklinik har vi mange patienter der kommer til tandbehandling. Foruden den kliniske mundhuleundersøgelse, suppleres der også med tandrøntgen ved mistanke om parodontose, tandbylder, screening for tandresorptioner hos kat, samt for at se om der er mulighed for at bevare en eventuelt knækket tand.

Ultralydsscanning

Vi har via et samarbejde med en dygtig scanningsdyrlæge, mulighed for at tilbyde vores klienter at få deres dyr scannet her på stedet. Det kan være et godt alternativ eller supplement til en røntgenundersøgelse ved blandt andet drægtige dyr, mistanke om livmoderbetændelse, hjertelidelser, leversygdomme eller arvelige nyresygdomme hos katte. På den måde har du både kontakten til din sædvanlige dyrlæge, som kender dig og dit dyr, og samtidig adgang til specialistbehandling.

Skopering

Vi kan tilbyde skopering i forbindelse med forskellige undersøgelser. Et skop er en lang stilet med lys og kamera i spidsen, så man via en TV- skærm kan kigge ind i ører, næsehuler, led og andre hulrum der ellers normalt er “skjult“ for det blotte øje.

Hjerteundersøgelse – Røntgen, EKG & Ultralydsscanning

Vi ser ofte patienter med hjertelidelser på dyreklinikken. Hjertelidelser kan inddeles i medfødte og erhvervede hjertelidelser, hvor de erhvervede udgør størstedelen af tilfældene. På Brønshøj Dyreklinik er det standard procedure at optage røntgenbilleder af brysthulen samt lave en EKG undersøgelse ved patienter med en hjertelidelse.  I udredningen af en patient med hjertelidelse, anbefales det også at ultralydsscanne hjertet. Her har vi et tæt samarbejde med en mobil dyrlæge – dvs. han kommer her til Brønshøj Dyreklinik og scanner dit dyr. Han er specialist indenfor området og arbejder stort set udelukkende med ultralydscanning af hunde og katte til daglig.