Røntgenoptagelse af hund på Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik

Behandling af alle dine kæledyr.

Idag: Lukket

Lørdag er kun åbent for fodersalg.

Medicinske udredninger

Viser dit kæledyr tegn på systemisk sygdom laves en medicinsk udredning. En medicinsk udredning udgør på baggrund af ejers informationer og sygdomshistorik, en undersøgelse med henblik på at kunne diagnosticere og dermed målrette behandlingen.

Sygdomshistorik (Anamnese)

I dialog med dyrlægen redegør du som ejer for dyrets sygdomshistorik. Dine informationer om symptomer, deres varighed og hvornår de er opstået, er med til at dyrlægen kan vurdere, hvilke undersøgelser der skal foretages, for at behandle til dit kæledyr.

På Brønshøj Dyreklinik vil du altid komme ind til en konsultation hos en af vores dyrlæger, før der udtages prøver eller dyret bliver indlagt.

Symptomer der bør undersøges ved en medicinsk udredning

Systemisk sygdom viser sig ved forskellige symptomer og ofte ses flere symptomer på samme tid.

Akut opstået sygdom kan give sig til udtryk som:

 • Opkast og diarré
 • Hoste og respirationsbesvær
 • Anoreksi
 • Feber
 • Kramper
 • Urineringsbesvær
 • Tegn på smerte i f.eks. led, muskler og bughule.

Kronisk opstået sygdom kan give sig til udtryk som:

 • Øget væskeindtag og urinering
 • Vægttab
 • Nedsat appetit
 • Hoste og respirationsbesvær
 • Opkast og diarré
 • Pelsforandringer f.eks. med pelstab
 • Hudforandringer

Dagsindlæggelse

Ved udredning af medicinske sygdomme på Brønshøj Dyreklinik, kommer dyret ofte ind til en dagsindlægges om morgenen. Det giver dyrlægen mulighed for løbende at udtage og analysere f.eks. blod- og urinprøver, samt udføre relevante undersøgelser som røntgenoptagelse eller ultralydsscanning. Under dagsindlæggelsen er dyret samtidig i behandling med f.eks. medicin eller væsketerapi og selvfølgelig kærlig pleje.

Dagsindlæggelse muliggør hurtigt kendskab til årsagerne til dit dyrs sygdom og effektiv opstart af behandling, så dyrets tilstand hurtigt forbedres.

Dagsindlæggelse muliggør hurtigt kendskab til årsagerne til dit dyrs sygdom og effektiv opstart af behandling, så dyrets tilstand hurtigt forbedres.

Diagnostiske redskaber

På Brønshøj Dyreklinik har vi både faciliteter og ekspertise til at udføre medicinske udredninger af dit kæledyr. Vi har bl.a. eget laboratorium, digitalt røntgen og mulighed for at ultralydsscanne. Er dit dyr akut syg, eller udvikler sygdommen sig akut under indlæggelse, har teamet af dyrlæger og veterinærsygeplejersker erfaring med at stabilisere dit dyrs tilstand.

Brønshøj Dyrekliniks erfaring indenfor medicinske udredninger

På dyreklinikken har vi erfaring med medicinsk udredning af hund, kat, kanin og gnaver. Vi ser mange patienter med både akutte og længerevarende symptomer, som kræver diagnosticering og behandling.

Hos hunde og katte har vi speciel erfaring med nyresygdomme og urinvejslidelser, endokrine (metaboliske) sygdomme (funktionsforstyrrelser i binyrer, bugspytkirtel og skjoldbruskkirtel), leversygdomme, mave- og tarmlidelser, samt infektionssygdomme og særligt for hund, sygdomme i kønsorganerne (prostata, testikler og livmoder).

Hos kanin og gnaver har vi speciel erfaring med tandproblemer, mave-tarm lidelser, urinvejslidelser, samt korrekt pasning og pleje. Læs mere omkring hvilke ydelser vi tilbyder kaniner og gnavere.

Hvor lang tid tager en medicinsk udredning?

Det er meget individuelt hvor lang tid en medicinsk udredning tager. Flere forskellige faktorer spiller ind, herunder patientens sygdomsbillede og tilstand. Nogle patienter bliver hurtigt udredt, mens andre patienter har en sygdomsproblematik der er mere kompliceret og som kræver flere undersøgelser.

Ved akut sygdom er det vigtigt at komme ind på dyreklinikken til undersøgelse og stabilisering af tilstanden. Herefter kan det være nødvendigt at dyret indlægges, evt. i flere dage. Under dit dyrs indlæggelse vil du have daglig kontakt med teamet af dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Hvis dit dyr har brug for ekspertise eller udstyr som Brønshøj Dyreklinik ikke kan tilbyde, henviser vi dit dyr til udredning på et henvisningshospital, så dit dyr får den bedst mulige behandling.

Vores klienter siger

Mirjeta Jonuzi

5

Fantastisk oplevelse med min kat Mini til sundhedsundersøgelse / vaccination. Tak til Terese Helgogaard for hendes håndtering af mini og alle de gode råd og vejledning der fulgte med. 5 stjerners anbefaling fra Mini og mig.

Josefine Hjordie

5

Super god klinik, sødt personale. Fik min kat Momo steriliseret der uden problemer !

Morten Schou Hansen

5

Lise og hendes team er bare fantastiske. Der er ikke bedre sted at gå hen med kæledyret.

Birgitte Froberg

5

De behandler altid min hysteriske kat og mig på den sødeste måde. Jeg er meget glad for at have dem som hendes dyrlæge. Hilsen 🐱😊

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Lørdag er kun åbent for fodersalg.
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider dyreklinik

 • 2. Pinsedag
  Lukket
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  10:00 ­- 13:00
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Maja Bock

DYRLÆGE • TEAMLEDER

Maja

Maja arbejder som dyrlæge og teamleder på Evidensia Brønshøj Dyreklinik.
Læs mere om Maja
Lise Hansen

Seniordyrlæge

Lise

Lise arbejder som Seniordyrlæge på Evidensia Brønshøj Dyreklinik og har  arbejdet med smådyr i mere end 30 år.  Hun interesserer sig generelt meget for kirurgi samt at udrede syge dyr. Lise lægger stor vægt på det diagnostiske arbejde og arbejder målrettet med at få stillet en hurtig og korrekt diagnose i forhold til dyrets sygdomsbillede. Dyr Toy Pudlen Junior Erfaring   Lise har arbejdet på Evidensia Brønshøj Dyreklinik siden 1998. I 1998 opstartede hun Brønshøj Dyreklinik, men blev i 2018 en del af Evidensia Danmark. . Lise har taget en 2-årig efteruddannelse inden for medicinske sygdomme og bløddelskirurgi gennem ESVPS (European School of Veterinary Postgraduate Studies). KURSER Lise har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi (hudsygdomme) Kardiologi (hjertesygdomme) Halthedsdiagnostik Gnaversygdomme Endokrinologi (stofskiftesygdomme) Urinvejssygdomme Adfærd Kirurgi Tænder og tandekstraktioner  
Læs mere om Lise
Terese Helgogaard

Dyrlæge

Terese

Katrine Kierulff

Dyrlæge

Katrine

Vores medarbejdere

Facebook opslag