Hundens måned

Hundens måned

Evidensia

Hundens Måned

I maj måned holder vi hundens måned sammen med Agria forsikring, hvor vi sætter fokus på det gode hundeliv - fra hvalp til senior hund.

Mange hundeejere bliver først opmærksom på at hunden er syg, når sygdommen er fremskreden og kræver større behandling. Ved at forsikre din hund, kan den få den nødvendige dyrlægehjælp uden økonomiske bekymringer.

BOOK TID ONLINE

Deltag i konkurrencen om 1 års gratis hundeforsikring

Book din hunds dyrlægetid online og deltag automatisk i konkurrencen, om et års gratis sygeforsikring hos AGRIA i hele maj måned.*

* Vi trækker lod blandt alle der har booket tid online til hund, på en af vores Dyrekliniker eller Dyrehospitaler i Danmark. Konkurrence løber fra 01.05.24 - 31.05.23.  Vinderen bliver trukket senest uge 23 og får direkte besked fra Evidensia, hvorefter oplysninger videregives til Agria. Præmien har en min. værdi på ca. 3500 kr og kan ikke ombyttes til kontanter.

Forebyg før det er for sent

Det gode hundeliv sikres gennem forebyggelse

Den årlige sundhedsundersøgelse hos dyrlægen er en god start til at sikre din hund almene sundhedstilstand.

Her har vi fokus på en dialog med dig som dyreejer om årstidsbestemte sygdomsrisikoer, fx beskyttelse mod parasitter som lopper og flåter, hjerte-lunge orm m.v. 

Din hund bliver undersøgt, så dyrlægen kan danne sig et godt billede af, hvordan dit kæledyrs almene tilstand er.

Evidensia

Når hunden kommer Akut ind i Dyrlægevagten

Vi har lavet en top 5 over de skader og sygdomme vi oftest ser når hunde kommer akut ind til os i dyrlægevagten.

  • Diarré og opkast
  • Sår skader
  • Haltheder
  • Indtagelse af fremmedlegemer
  • Brækket kløer

Vi har vagtordning i hele Evidensia for akut tilskadekomne og syge dyr, og du kan altid komme igennem til en dyrlæge, hvis du står med et akut problem.