PURINA® PRO PLAN® FODER

PURINA® PRO PLAN® FODER


NYHED Purina® Pro Plan®

Som noget nyt kan du nu købe Purina Pro Plan på Evidensias klinikker og hospitaler. Purina Pro Plan er et mere end 120 år gammelt foderbrand, der har sin oprindelse i USA. Tilbage i 1926 åbnede Purina et Recerch center for dyr, og siden har de haft en stolt tradition for hele tiden at forske i foder til vores kæledyr.

I dag har Purina Instuitute mere end 500 forskere ansat på 8 lokaliteter, der hele tiden sørger for den bedste ernæring til vores kæledyr.


Evidensia

Purina® Pro Plan® Expert Care Nutrition

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition vedligeholdelsesfoder er udviklet i samarbejde med vores dyrlæger og forhandles kun hos Evidensia. Det er et foder af høj kvalitet til både hunde og katte.

PURINA PRO PLAN Expert Care Nutrition foderet indeholder aktive ingredienser (ACTI-PROTECT™) beriget med råmælk, som er gode for fordøjelsen og kan støtte dyrets naturlige immunforsvar.

Evidensia

Purina® Pro Plan® Veterinary Diets

PURINA PRO PLAN Veterinær Diæter er et special foder der bruges af dyrlæger til både at forebygge og til at understøtte behandling af sygdomme hos hunde og katte. Veterinær diæter til hunde og katte sørger for korrekt ernæringen til forskellige sygdomme og tilstande, f.eks for at understøtte allergi, mave-tarm problemer eller vægthåndtering for at nævne nogle enkelte.

PURINA PRO PLAN veterinær diæter har et stort udvalg af fodertyper som tilfredsstiller katten og hundens specielle behov. Veterinær diæter bør bruges under tilsyn af dyrlægen.

Evidensia

Smagsgaranti

Alle Purinas veterinærdiæter og Expert Care Nutrition produkter som du finder eksklusivt hos os, har smagsgaranti. Kan din hund eller kat ikke lide foderet eller er det af en anden grund ikke egnet til dit kæledyr, kan du returnere foderposen sammen med kvitteringen og få pengene tilbage eller skifte til en anden type foder. Smagsgarantien gælder, hvis der er mindst halvdelen af foderet tilbage i den åbne emballage.

Hver 7 pose er gratis

  • Komplet balanceret foder til hund og kat
  • Passer til alle stadier i livet
  • Smagsgaranti
  • Du får ALTID den 7 pose GRATIS