Invitation til foredragsaften hos Evidensia Faxe Hestehospital

Medicinhåndteringskursus

Idag: 08:00 ­- 17:00

Mandag til fredag kl. 8-17
 

Medicinhåndteringskursus

Ønsker du besked om næste medicinhåndteringskursus, så kontakt på mail kolding@evidensia.dk, så skriver vi dig op. 

Vil du fortsat selv kunne behandle din egen hest med medicin, så læs med her.

Det blev fra d. 28. januar 2022 ikke længere muligt længere at udelukke sin hest frivilligt fra konsum, og derfor skal man have et medicinhåndteringskursus for at få udleveret medicin, og kunne behandle egen hest med udleveret medicin (ormekur, antibiotika, smertestillende osv.).
Vi vil gerne sikre os, at vores klienter fortsat har mulighed for selv at give deres heste ormekure, smertestillende-pasta osv., uden at skulle have dyrlægen ud dagligt for sådanne behandlinger i et sygdomsforløb. Samtidig vil vi huske jer på, at ved køb af ny hest, som ikke er udtaget fra konsum eller føl som er født efter d. 28. januar 2022 er kurset nødvendigt, for at kunne behandle egen hest!

Kurset består både af en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske del skal bestås hjemme via et online link og den praktiske del afholdes en aften på Evidensia Kolding Dyrehospital, Eliassensvej 5, 6000 Kolding.
il denne aften vil vi fortælle om de forskellige former for lægemidler og der vil være øvelser i de forskellige indgivelsesmetoder. Når den teoretiske og praktiske del er gennemført vil der udleveres certifikat på gennemført kursus – dette gælder livslangt.

Vi afholder løbende medicinhåndteringskursuser. 

Linket til den teoretiske del (som foregår online) sendes ud inden og denne skal bestås inden den praktiske aften.

Den praktiske aften på foregår dyrehospitalet. Der er deltagerpligt denne aften.
•    Her vil dyrlægerne gennemgå mere teori samt lovgivning og der vil være praktiske øvelser
•    Aftenen afsluttes med et certifikat og dette holder evigt
Prisen er 1500 kr. inkl. moms

Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes eller overdrages til anden person.  

Tilmelding skal bekræftes ved, at sende en mail til kolding@evidensia.dk 
Heri skal der oplyses: 
•    Fulde navn 
•    Adresse 
•    Tlf. nr. 
•    Den e-mailadresse, som De ønsker, at vi skal sende link med online teoretisk del samt faktura til.  
Du vil modtage en faktura på mail når vi er tættere på datoen for teoretisk del, denne skal være betalt før den praktiske aften.

Hvis der er mindre end 10 personer, som tilmelder sig, bliver kurset udskudt til en anden dato længere ude i fremtiden. (Dette er fordi at fødevarestyrelsen kun godkender kurser afholdt for mere end 10 personer).
 
Hvis du har spørgsmål til kurset eller andet kan vi kontaktes på tlf. 75522333, tast 2 for hest eller via denne mail: kolding@evidensia.dk 
 

Vores klienter siger

Mathilde Dam-johansen

5

Siamak er ufattelig dygtig og yderst kompetent. Efter første besøg for nogle år siden hvor I reddede min hest fra af blive pensioneret har jeg tyet til jer hver gang hvis hesten har fejlet større ting. Så tusind tak for jer!

Gabrielle Ryg

5

Talte med dyrlægen om min hest og hvad udfordringen var og fik en meget udførlig beskrivelse for hvilke muligheder der kunne tilbydes. Der på fik jeg booket en undersøgelse. Har fået en meget positiv behandling som ejer og føler at min hest var i trykke hænder. Utrolig imødekommende personale. Vil til en hver tid anbefale Evidensia

Lene Husballe

5

De er altid søde og rare og giver sig god tid omkring hesten

Annette Gadeberg

5

Grundig og forklarende. Meget empatisk ift. min sensitive hest. Bedste anbefalinger til Siamak. Samt til sekretæren som jeg talte med ift. tidsbestilling. Kunne iøvrigt få en tid efter kun få dage👌🏻 Er ikke i tvivl om hvem jeg ringer til næste gang, jeg skal bruge en dyrlæge.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 8-17
 
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Siamak Glaring

Fagdyrlæge Hest • Hestetandlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Akupunktur

Siamak

Siamak arbejder som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital, og har arbejdet med heste i mere end 20 år. Han har stor interesse og erfaring inden for hestetænder, handelsundersøgelser, halthedslidelser og hovrelaterede problemstillinger. Siamak har gennem årene som hestedyrlæge opnået en stor generel erfaring inden for alle områder af hesten. Særligt som heste-tandlæge, har han opnået stor praktisk erfaring med håndtering af alle slags tandrelaterede lidelser. Siamak har deltaget i adskillige kurser med henblik på at tilegne sig ny viden inden for dette emne. I 2008 blev han uddannet fagdyrlæge inden for sygdomme hos hest. Denne titel blev senest fornyet i 2018, og skal fornyes hvert 5. år. Erfaring   Siamak har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1995, kun afbrudt af et år som hestedyrlæge på Frijsenborg Dyrehospital og som vikar hos ATG/Sverige. Siden 2001 har han udelukkende arbejdet med heste på Evidensia Kolding Dyrehospital. I 2001 blev Siamak certificeret akupunktør fra The International Veterinary Acupuncture Society (IVAS). KURSER Siamak har deltaget i flere kurser inden for: Tandlidelser hos hest Avancerede tandlidelser hos hest Tandudtrækning hos hest (MTE, MIR) Halthedsdiagnostik og behandling Diagnostik af bækken Ryg relaterede lidelser Mave- tarm lidelser Stofskiftelidelser  
Læs mere om Siamak
Maria arbejder som Dyrlæge på Evidensia Kolding Hestehospital

Dyrlæge

Marie Louise

Marie har været ansat som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021, men du kan sagtens have stødt på Marie tidl. Da hun i mange år er kommet som praktikant i hendes ferier og har kørt med Siamak.  Marie har altid beskæftiget sig med heste, og hendes store interesse ligger blandt halthedsundersøgelse og billeddiagnostik. Hun er derfor at finde på klinikken på mønstringsbanen, røntgenrummet eller operationsstuen. Men hun kører også alm. Udkørende praksis og akutmedicin. Erfaring Marie blev færdig som dyrlæge med speciale i heste juni 2020. Under studiet har hun samlet erfaring fra flere forskellige hestepraksis og har været på udlandsture til bl.a. Marokko og Sydamerika. Hun blev herefter ansat på Norges største privatejede hestehospital Bjerke Dyrehospital i et internship. Kurser Halthedsdiagnostik Ultralydsscanning
Læs mere om Marie
Mette Blond Løwenstein

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mette

Mette arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Kolding Dyrehospital - Hest. Erfaring Mette har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden april 2017 som veterinærsygeplejerskeelev, og blev færdig med uddannelsen i 2020, hvorefter hun blev ansat som autoriseret veterinærsygeplejerske. Inden Mette blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har hun arbejdet på Kolding Hundecenter og Pension.  
Læs mere om Mette
Vores medarbejdere

Facebook opslag