Invitation til foredragsaften hos Evidensia Faxe Hestehospital

Medicinhåndteringskursus

Idag: 08:00 - 17:00

Mandag til fredag kl. 8-17
 

Medicinhåndteringskursus

Vil du fortsat selv kunne behandle din egen hest med medicin, så læs med her.Det blev fra d. 28. januar 2022 ikke længere muligt længere at udelukke sin hest frivilligt fra konsum, og derfor skal man have et medicinhåndteringskursus for at få udleveret medicin, og kunne behandle egen hest med udleveret medicin (ormekur, antibiotika, smertestillende osv.).
Vi vil gerne sikre os, at vores klienter fortsat har mulighed for selv at give deres heste ormekure, smertestillende-pasta osv., uden at skulle have dyrlægen ud dagligt for sådanne behandlinger i et sygdomsforløb. Samtidig vil vi huske jer på, at ved køb af ny hest, som ikke er udtaget fra konsum eller føl som er født efter d. 28. januar 2022 er kurset nødvendigt, for at kunne behandle egen hest!

Det koster 1500 kr. at deltage i kurset.

Kurset består både af en teoretisk og en praktisk del. Den teoretiske del skal bestås hjemme via et online link og den praktiske del afholdes en aften på Evidensia Kolding Dyrehospital, Eliassensvej 5, 6000 Kolding.
il denne aften vil vi fortælle om de forskellige former for lægemidler og der vil være øvelser i de forskellige indgivelsesmetoder. Når den teoretiske og praktiske del er gennemført vil der udleveres certifikat på gennemført kursus – dette gælder livslangt.

Kurset afholdes kun hvis min. 10 personer deltager (max 20 personer).

Først-til-mølle princippet gælder. Når vi har modtaget nok tilmeldinger udmeldes en gældende dato!

Tilmeldingen sker på vores mail kolding@evidensia.dk, tilmeldingen skal indeholde fuldt navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
Du skal være velkommen til, at dele dette budskab.
 

Vores klienter siger

Morten Madsen

5

Meget professionelt. God modtagelse, og god og ærlig kommunikation igennem hele processen. Virkelige dygtige mennesker, men også med fornemmelse for at sige det rigtige. Kan klart anbefales til andre hesteejere

Karin Mølbak Jensen

5

Venlige, kompetente og hjælpsomme medarbejdere Rigtig god behandling

Camilla Kongsted

5

Ellen Danstrup

5

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 8-17
 
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Siamak Glaring

  Fagdyrlæge Hest • Hestetandlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Akupunktur

  Siamak

  Siamak arbejder som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital, og har arbejdet med heste i mere end 20 år. Han har stor interesse og erfaring inden for hestetænder, handelsundersøgelser, halthedslidelser og hovrelaterede problemstillinger. Siamak har gennem årene som hestedyrlæge opnået en stor generel erfaring inden for alle områder af hesten. Særligt som heste-tandlæge, har han opnået stor praktisk erfaring med håndtering af alle slags tandrelaterede lidelser. Siamak har deltaget i adskillige kurser med henblik på at tilegne sig ny viden inden for dette emne. I 2008 blev han uddannet fagdyrlæge inden for sygdomme hos hest. Denne titel blev senest fornyet i 2018, og skal fornyes hvert 5. år. Erfaring   Siamak har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1995, kun afbrudt af et år som hestedyrlæge på Frijsenborg Dyrehospital og som vikar hos ATG/Sverige. Siden 2001 har han udelukkende arbejdet med heste på Evidensia Kolding Dyrehospital. I 2001 blev Siamak certificeret akupunktør fra The International Veterinary Acupuncture Society (IVAS). KURSER Siamak har deltaget i flere kurser inden for: Tandlidelser hos hest Avancerede tandlidelser hos hest Tandudtrækning hos hest (MTE, MIR) Halthedsdiagnostik og behandling Diagnostik af bækken Ryg relaterede lidelser Mave- tarm lidelser Stofskiftelidelser  
  Læs mere om Siamak
  Maria arbejder som Dyrlæge på Evidensia Kolding Hestehospital

  Dyrlæge

  Marie Louise

  Marie har været ansat som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021, men du kan sagtens have stødt på Marie tidl. Da hun i mange år er kommet som praktikant i hendes ferier og har kørt med Siamak.  Marie har altid beskæftiget sig med heste, og hendes store interesse ligger blandt halthedsundersøgelse og billeddiagnostik. Hun er derfor at finde på klinikken på mønstringsbanen, røntgenrummet eller operationsstuen. Men hun kører også alm. Udkørende praksis og akutmedicin. Erfaring Marie blev færdig som dyrlæge med speciale i heste juni 2020. Under studiet har hun samlet erfaring fra flere forskellige hestepraksis og har været på udlandsture til bl.a. Marokko og Sydamerika. Hun blev herefter ansat på Norges største privatejede hestehospital Bjerke Dyrehospital i et internship. Kurser Halthedsdiagnostik Ultralydsscanning
  Læs mere om Marie
  Mette Blond Løwenstein

  Aut. Veterinærsygeplejerske

  Mette

  Mette arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Kolding Dyrehospital - Hest. Erfaring Mette har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden april 2017 som veterinærsygeplejerskeelev, og blev færdig med uddannelsen i 2020, hvorefter hun blev ansat som autoriseret veterinærsygeplejerske. Inden Mette blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har hun arbejdet på Kolding Hundecenter og Pension.  
  Læs mere om Mette
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag