Invitation til foredragsaften hos Evidensia Faxe Hestehospital

Evidensia Kolding Hestehospital

Din specialiserede hestedyrlæge i Kolding

Idag: 08:00 ­- 17:00

Mandag til fredag kl. 8-17
 

Hesteklinikkens afdelinger

Kirurgi

På Kolding Dyrehospital kan du få indlagt og opereret din hest i fuld narkose. De hyppigste operationer vi laver er kastrationer, navlebrok, kæbefrakturer, knæskalslåsning, sekvesterfjernelse (fjernelse af afstødt knogle), bukkehovs- og tandoperationer. Vi opererer også heste der er kommet akut til skade.

Kirurgisk afdeling

Billedbehandling

Vi råder over et moderne og transportabelt digitalt røntgenapparat. Røntgenundersøgelser foretages både på hospitalet og ude. Ved mistanke om alvorlig forfangenhed eller knoglebrud kan røntgenapparatet med fordel tages med i hestens egen stald, så hesten ikke skal flyttes.

Herudover har vi flere ultralydsscannere, bl.a. en scanner med høj opløsning der er ideel til scanning af strukturer som sener og ligamenter.

Billeddiagnostik

Tandbehandlinger

Mange heste har problemer relateret til mundhulen og tænderne, hvilket forringer deres trivsel og ridbarhed.

Vi har stor erfaring med tandbehandling af heste og ud fra en grundig og systematisk mundhuleundersøgelse vil dyrlægen beslutte, hvilken behandling der er den bedst egnede. Vi benytter enten en elektrisk tandsliber eller vores forskellige håndraspe.

Tandbehandlinger

Øjenundersøgelser

Vi tilbyder en udvidet øjenundersøgelse. Til dette formål råder vi over specialiseret udstyr som bl.a. TonoVet, spaltelampe og muligheden for såvel direkte som indirekte ophthalmoskopi. Vi er en af de få hesteklinikker der råder over så specialt øjenudstyr.

Øjenundersøgelser

Vores klienter siger

Mathilde Dam-johansen

5

Siamak er ufattelig dygtig og yderst kompetent. Efter første besøg for nogle år siden hvor I reddede min hest fra af blive pensioneret har jeg tyet til jer hver gang hvis hesten har fejlet større ting. Så tusind tak for jer!

Lene Husballe

5

De er altid søde og rare og giver sig god tid omkring hesten

Gabrielle Ryg

5

Talte med dyrlægen om min hest og hvad udfordringen var og fik en meget udførlig beskrivelse for hvilke muligheder der kunne tilbydes. Der på fik jeg booket en undersøgelse. Har fået en meget positiv behandling som ejer og føler at min hest var i trykke hænder. Utrolig imødekommende personale. Vil til en hver tid anbefale Evidensia

Helle Sørensen

5

Meget kompetent behandling og rådgivning.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag til fredag kl. 8-17
 
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Siamak Glaring

Fagdyrlæge Hest • Hestetandlæge • Efteruddannet inden for Veterinær Akupunktur

Siamak

Siamak arbejder som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital, og har arbejdet med heste i mere end 20 år. Han har stor interesse og erfaring inden for hestetænder, handelsundersøgelser, halthedslidelser og hovrelaterede problemstillinger. Siamak har gennem årene som hestedyrlæge opnået en stor generel erfaring inden for alle områder af hesten. Særligt som heste-tandlæge, har han opnået stor praktisk erfaring med håndtering af alle slags tandrelaterede lidelser. Siamak har deltaget i adskillige kurser med henblik på at tilegne sig ny viden inden for dette emne. I 2008 blev han uddannet fagdyrlæge inden for sygdomme hos hest. Denne titel blev senest fornyet i 2018, og skal fornyes hvert 5. år. Erfaring   Siamak har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden 1995, kun afbrudt af et år som hestedyrlæge på Frijsenborg Dyrehospital og som vikar hos ATG/Sverige. Siden 2001 har han udelukkende arbejdet med heste på Evidensia Kolding Dyrehospital. I 2001 blev Siamak certificeret akupunktør fra The International Veterinary Acupuncture Society (IVAS). KURSER Siamak har deltaget i flere kurser inden for: Tandlidelser hos hest Avancerede tandlidelser hos hest Tandudtrækning hos hest (MTE, MIR) Halthedsdiagnostik og behandling Diagnostik af bækken Ryg relaterede lidelser Mave- tarm lidelser Stofskiftelidelser  
Læs mere om Siamak
Maria arbejder som Dyrlæge på Evidensia Kolding Hestehospital

Dyrlæge

Marie Louise

Marie har været ansat som hestedyrlæge hos Evidensia Kolding Dyrehospital siden december 2021, men du kan sagtens have stødt på Marie tidl. Da hun i mange år er kommet som praktikant i hendes ferier og har kørt med Siamak.  Marie har altid beskæftiget sig med heste, og hendes store interesse ligger blandt halthedsundersøgelse og billeddiagnostik. Hun er derfor at finde på klinikken på mønstringsbanen, røntgenrummet eller operationsstuen. Men hun kører også alm. Udkørende praksis og akutmedicin. Erfaring Marie blev færdig som dyrlæge med speciale i heste juni 2020. Under studiet har hun samlet erfaring fra flere forskellige hestepraksis og har været på udlandsture til bl.a. Marokko og Sydamerika. Hun blev herefter ansat på Norges største privatejede hestehospital Bjerke Dyrehospital i et internship. Kurser Halthedsdiagnostik Ultralydsscanning
Læs mere om Marie
Mette Blond Løwenstein

Aut. Veterinærsygeplejerske

Mette

Mette arbejder som autoriseret veterinærsygeplejerske på Evidensia Kolding Dyrehospital - Hest. Erfaring Mette har arbejdet på Evidensia Kolding Dyrehospital siden april 2017 som veterinærsygeplejerskeelev, og blev færdig med uddannelsen i 2020, hvorefter hun blev ansat som autoriseret veterinærsygeplejerske. Inden Mette blev ansat som veterinærsygeplejerskeelev har hun arbejdet på Kolding Hundecenter og Pension.  
Læs mere om Mette
Vores medarbejdere

Facebook opslag