Søgeresultat

Søgeresultat

501 resultater

Brønshøj Dyreklinik

Dyreklinikker

Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik byder velkommenBrønshøj Dyreklinik udfører al almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen samt tandbehandling og tandrøntgenundersøgelser.Vi tilbyder sundhedsprogrammer, særlige arrangementer for bl.a. nye hundeejere og så har vi et stort sortiment af hunde- og kattefoder.Dyreklinikken er tilknyttet en vagtordning, så du kan få hjælp, hvis dit kæledyr bliver syg udenfor åbningstid.

Dahlgaard Dyreklinik

Dyreklinikker

Dahlgaard Dyreklinik

Din dyreklinik i BirkerødDyrlægevagten kan træffes døgnet rundt på: Tlf. 45810233Evidensia Nordsjælland – Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød og Slotsbyens Dyreklinik i Hillerød tilbyder en vagtordning, varetaget af vores velkendte team af erfarne dyrlæger.Bliver dit dyr akut sygt eller kommer til skade, vil dyrlægen kunne træffes på tlf. 45810233 og sikre, at dit dyr får den bedst mulige behandling enten ambulant på vores dyreklinik i Slotsbyen (Hillerød), på Dahlgaard (Birkerød), eller på vores emergency dyrehospital i Karlslunde.Evidensia Dahlgaard Dyreklinik – Din specialiserede lokale dyrlæge i BirkerødPå Evidensia Dahlgaard Dyreklinik i Birkerød er du tilknyttet en dyreklinik hvor størstedelen af behandlinger af dit dyr er muligt i dit nærmiljø. Dyreklinikken indeholder alment og avanceret udstyr, som muliggør udredning og behandling af dit dyr i dyreklinikkens trygge rammer.På dyreklinikken kan vi hjælpe dig og dit dyr med almen og avanceret medicinsk udredning, samt omsorgsfuld pleje og behandling under indlæggelse hvis dyret har behov for længerevarende terapi.Dyrlægerne har derudover også erfaring inden for almen og avanceret kirurgisk behandling. Se hvilke behandlinger vi kan tilbyde dig.

Faxe Dyrehospital

Dyreklinikker

Faxe Dyrehospital

Faxe Dyrehospital – Bedste behandling til dig og dine dyrVi tilbyder dig og dine dyr den bedste behandling og rådgivning. Har du brug for dyrlægeassistance til hest og kvæg, så kontakt Evidensia Faxe Hestehospital.På Evidensia Faxe Dyrehospital har vi alle moderne faciliteter til såvel forebyggelse, behandling og genoptræning af alle slags smådyr. Det er blandt andet en af grundene til, at mange andre dyrlæger bruger Faxe Dyrehospital som henvisningshospital for deres egne klienter. Men også vores bredde vifte af dyrlægefaglige kompetencer er kendt og værdsat, både i og udenfor dyrlægeverdenen.Med vores eget veludstyret laboratorium, kan vi foretage en lang række undersøgelser på materialer fra alle dyrearter, og er derfor ikke altid afhængige af, at vente på svar fra eksterne laboratorier.Endelig har Evidensia Faxe Dyrehospital også en butik med en bred vifte af foder, pleje- og helse produkter samt tilbehør til både heste og smådyr. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker rådgiver altid gerne med for eksempel gode råd til den rigtige kost til hundehvalpen eller pelspleje til katten.

Faxe Hestehospital

Dyreklinikker

Faxe Hestehospital

Moderne hestehospital i FaxePå vores velindrettede hestehospital udbyder vi en bred vifte af diagnostisk udstyr såsom digital røntgen, ultralydsscanner, bronkoskop, gastroskop og CT-scanner.Vi udbyder specialist kompetencer indenfor klinisk ortopædi (halthedsundersøgelser), billeddiagnostik (røntgen, ultralyd, CT-scanning), handelsundersøgelser, medicinske lidelser (hud-, mave-/tarm-, luftvejslidelser, headshaking etc.), rehabilitering og kiropraktik.Yderligere udbydes tandraspninger, vaccinationer og alle standardydelser i almen udkørende praksis.

Karlslunde Dyrehospital

Dyreklinikker

Karlslunde Dyrehospital

Karlslunde Dyrehospital – Vagt- og Henvisningshospital i GreveEvidensia Karlslunde dyrehospital modtager patienter henvist fra dyrlæger over hele landet.  Vi udfører avancerede undersøgelser og operationer, som kræver særlig specialviden og udstyr. Vi har 24 timers skadestue for akut opstået sygdom eller skader.Vi fungerer også som en almindelig dyreklinik og tager os af alle former for almindelige undersøgelser, vaccinationer og behandlinger.ISO 9001 certificeretKarlslunde Dyrehospital er blevet ISO 9001-certificeret i foråret 2012.Det internationale ISO system er et optimeringsværktøj som sætter fokus på kvalitet og ensartethed i alle vores arbejdsprocedurer.For dig som klient på Dyrehospitalet er certificeringen en garant for at vi vedvarende arbejder med vores kvalitet, så den altid lever op til nyeste internationale normer og standarder. Alle behandlinger og procedurer på hospitalet bliver løbende optimeret og standardiseret, så du og dit kæledyr modtager den optimale behandling hver gang.ISO 9001 indebærer blandt andet kontinuerlig kontrol og krav til:KommunikationJournalføringHygiejneRengøring og vedligehold af udstyrKontakt og opfølgningEfteruddannelse af personale

Kolding Dyrehospital

Dyreklinikker

Kolding Dyrehospital

Moderne dyrehospital i KoldingEvidensia Kolding Dyrehospital er et moderne dyrehospital med faciliteter til ambulant behandling og hospitalisering af hunde, katte og andre kæledyr samt heste.Har du brug for dyrlægeassistance til hest, kvæg, får og geder så kontakt Evidensia Kolding Dyrehospital – Hesteafdelingen.Konsultationer foregår efter forudgående aftale – Ring for at bestille tid på tlf. 75 52 23 33

Næstved Dyrehospital

Dyreklinikker

Næstved Dyrehospital

Dyrehospital i Næstved med fokus på omsorg, kvalitet og et højt fagligt niveauHar du brug for en tid, så kontakt os på tlf. 55 77 14 77 eller book en tid online Evidensia Næstved Dyrehospital er et stort og moderne dyrehospital, som fungerer både som skadestue og almindelig dyreklinik. Vi modtager også henvisninger fra andre dyreklinikker. Derudover har vi samarbejde med bl.a. Dyrenes Beskyttelse, Dansk Blindesamfund og Sydsjælland og Lolland Falsters Politi.Dyrelægevagten Vores team af dyrlæger og autoriserede veterinærsygeplejersker arbejder i dyrlægevagten på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Har du akut brug for dyrlægehjælp uden for vores normale åbningstid, henviser vi derfor til dyrlægevagten på vores døgnåbne skadestue påEvidensia Karlslunde Dyrehospital,, ring på tlf. 46151525.HenvisningshospitalVi modtager gerne henvisninger til akutbehandling, ultralydsscanning, indlæggelse, medicinske sygdomme samt bløddels- og orthopædkirurgi. På Evidensia Næstved Dyrehospital har vi dyrlæger med efteruddannelse indenfor disse områder, samt udstyr til længerevarende og komplicerede udredninger, behandlinger og operationer. Efter endt udredning sendes en sammenfatning af forløbet til egen dyrlæge, som kan varetage opfølgende behandling og monitorering.Er du dyrlæge kan du finde flere informationer omkring henvisninger til Evidensia herinde.StandardydelserVi modtager patienter til almindelige konsultationer, standardoperationer, sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandbehandlinger.ButiksåbentI butikken findes et udvalg af kvalitetsfoder og sygdomsdiæter til hunde og katte, samt udvalgte plejeprodukter og petshop-artikler. Butikken har åbent i klinikkens almindelige åbningstid samt om lørdagen fra kl. 09.00-13.00. I skranken vil altid findes veterinærfagligt uddannet personale, som gerne er behjælpelige med at give råd og vejledning.Gå på opdagelse i vores forskellige afdelinger for at læse mere om hospitalet, eller kom med indenfor på Evidensia Næstved Dyrehospital i videoen herunder.

Slotsbyen Dyreklinik

Dyreklinikker

Slotsbyen Dyreklinik

Moderne dyreklinik i Hillerød med tilkaldevagt om aftenenEvidensia Slotsbyen Dyreklinik er en moderne og veludstyret dyreklinik i Hillerød. Vi har specialiseret os i behandling af hunde, katte og andre kæledyr, så de altid er i de bedste hænder.På dyrehospitalet foretager vi daglige undersøgelser og behandlinger af kæledyr lige fra rutinemæssige sundhedsundersøgelser og vaccination til behandling af mere avancerede medicinske og kirurgiske lidelser.Vi har tilkaldevagt på alle hverdagsaftener samt om lørdagen. Om tirsdagen har vi aftenåbent for konsultationer. Se åbningstider og dyrlægevagt.

Vordingborg Dyrehospital

Dyreklinikker

Vordingborg Dyrehospital

Velkommen til Evidensia Vordingborg DyrehospitalEvidensia Vordingborg Dyrehospital er en fremsynet praksis, hvor det høje faglige niveau underbygges af moderne faciliteter, en veludstyret klinik og de perfekte fysiske rammer til både hund, kat og andre smådyr.Takket være vores tilhørsforhold til Evidensia råder vi over mere end 40 engagerede medarbejdere, der hver dag er med til at tage vare om vores klienters dyr, med det ene mål at sikre en bedre livskvalitet for såvel dyr som mennesker.Vi ser frem til at modtage dig og dine dyr på Evidensia Vordingborg Dyrehospital.

Kolding Dyrehospital – Hest

Dyreklinikker

Kolding Dyrehospital – Hest

Dyrehospital i Kolding – HesteafdelingenHesteafdelingen drives af et velfungerende team af dyrlæger med efteruddannelse i hestesygdomme og kiropraktik, hvilket giver os mulighed for at arbejde på et højt fagligt niveau for at sikre de bedste vilkår for din hest.Vi behandler heste ambulant på dyrehospitalet. Udkørende hestepraksis: Heste, kvæg, får og geder kan undersøges og behandles af vores dyrlæger hjemme i dyrets stald.Konsultationer foregår efter forudgående aftale – Ring for at bestille tid på tlf. 75 52 23 33Har du et kæledyr (hund, kat, kanin, gnaver mm.), finder du information om Kolding Dyrehospital for kæledyr herinde.