Faxe Hestehospital

Moderne faciliteter samt udkørende praksis

Idag: 08.00–15.00

Moderne hestehospital i Faxe

På vores velindrettede hestehospital udbyder vi en bred vifte af diagnostisk udstyr såsom digital røntgen, ultralydsscanner, bronkoskop, gastroskop og CT-scanner.

Vi udbyder specialist kompetencer indenfor klinisk ortopædi (halthedsundersøgelser), billeddiagnostik (røntgen, ultralyd, CT-scanning), handelsundersøgelser, medicinske lidelser (hud-, mave-/tarm-, luftvejslidelser, headshaking etc.), rehabilitering og kiropraktik.

Yderligere udbydes tandraspninger, vaccinationer og alle standardydelser i almen udkørende praksis.

Klientaften for de hesteinteresserede

Kom og hør om smitsomme luftvejssygdomme og den akut halte hest, enten onsdag d. 20. november eller onsdag d. 11. december.

Læs om arrangementet

Lameness Locator® - Halthedsundersøgelser

Nyt diagnostisk tiltag på hestehospitalet – halthedsundersøgelse ved hjælp af
bevægelsesanalysesystemet Lameness Locator®.

På Evidensia Faxe Hestehospital anvender vi rutinemæssigt objektiv halthedsanalyse som en del af vores halthedsundersøgelse.

Læs mere om Lameness Locator®

Perkutan Elektrisk Nervestimulation (PENS)

Som noget nyt kan vi i dag tilbyde en behandling kaldet Perkutan Elektrisk Nervestimulation (PENS) til heste med idiopatisk headshaking.

Det er en behandlingsform, som har vist lovende resultater i udlandet og som i længere tid har været anvendt på mennesker, som lider af en lignende sygdom kaldet ”trigeminal neuralgi” og til patienter med klynge-hovedpine.

Læs mere om Perkutan Elektrisk Nervestimulation