Vordingborg Dyrehospital

Kattevenlig klinik

Idag: 08.00–17.00

Specialiseret smådyrsklinik

Evidensia Vordingborg Dyrehospital råder over udstyr og faciliteter til undersøgelser og behandling af de fleste lidelser og sygdomme.

Evidensia Vordingborg Dyrehospital kan I samarbejde med Evidensia Faxe Dyrehospital tilbyde kikkertundersøgelser, digitalt røntgen og scanning, genoptræning i water-walker med mere.

Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker rådgiver gerne omkring både fodring, pleje og rejse med dyr samt overvejelser i forbindelse med anskaffelse af hund eller kat.

Livskvalitet for mennesker og dyr

Hvad enten der er tale om hunde eller katte, ser vi det som vores opgave, at tilbyde dig og dine dyr den bedste behandling og rådgivning.

På Evidensia Vordingborg Dyrehospital har vi alle moderne faciliteter til såvel forebyggelse som behandling af de fleste lidelser og skader hos smådyr.

Takket væres vores fællesskab med andre Evidensia hospitaler og klinikker, herunder Evidensia Faxe og Evidensia Næstved dyrehospitaler, kan vi tilbyde de fleste former for specialister, udredninger af diverse lidelser og behandlinger incl. avancerede kirurgiske procedurer samt genoptræning og fysioterapi, enten her på Vordingborg Dyrehospital eller på en af Evidensias andre hospitaler eller klinikker.

Med vores eget veludstyret laboratorium, kan vi foretage en lang række undersøgelser på materialer fra alle dyrearter, og er derfor ikke altid afhængige af, at vente på svar fra eksterne laboratorier.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Vi træffes alle hverdage indenfor nedenstående åbingstider på telefon 5534 4949:

Mandag – Fredag: 08-17
Ved akut behov kan du udenfor åbningstiden træffe os på vores vagttelefon, tlf. 55344949

Vores adresse er:
Evidensia Vordingborg Dyrehospital
Kværnvej 8
4760 Vordingborg
Tlf.: 5534 4949
vordingborg@evidensia.dk