Vordingborg Dyrehospital

Kattevenlig klinik

Idag: 08.00–17.00

Livskvalitet for mennesker og dyr

Hvad enten der er tale om hunde eller katte, ser vi det som vores opgave, at tilbyde dig og dine dyr den bedste behandling og rådgivning.

På Evidensia Vordingborg Dyrehospital har vi alle moderne faciliteter til såvel forebyggelse som behandling af de fleste lidelser og skader hos smådyr.

Takket væres vores fællesskab med andre Evidensia hospitaler og klinikker herunder Evidensia Faxe og Evidensia Næstved Dyrehospitaler, kan vi tilbyde de fleste former for specialister, udredninger af diverse lidelser og behandlinger incl. avancerede kirurgiske procedurer samt genoptræning og fysioterapi.

Enten her på Evidensia Vordingborg Dyrehospital eller på en af Evidensias andre hospitaler eller klinikker.
Med vores eget veludstyrede laboratorium kan vi foretage en lang række undersøgelser på materialer fra alle dyrearter, og er derfor ikke altid afhængige af at vente på svar fra eksterne laboratorier.

Endelig har Evidensia Vordingborg Dyrehospital også en butik med en bred vifte af foder, pleje- og helse produkter samt tilbehør til både heste og smådyr. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker rådgiver altid gerne med for eksempel gode råd til den rigtige kost til hundehvalpen eller pelspleje til katten.