Bloddonorhund på Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Karlslunde Dyrehospital

Vagt og henvisningshospital

Idag: Åben 24 timer

Vagtåbent

Skadestue: Mandag 18.00-08.00 | Tirsdag-fredag: 17.00-08.00 | Lørdag-søndag: 08.00-08.00

Om hospitalet

Historien

Karlslunde Dyreklinik blev startet af Mogens Aalund i 1971, først som deltidsarbejde, medens Mogens arbejdede på medicinalfirmaet Lundbeck. Meget hurtigt blev Mogens dog klar over, at han ville beskæftige sig fuldtids med behandlingen af mindre husdyr og at behovet også var der. Gennem årene er klinikken udvidet flere gange, senest i 2000, hvor hele ejendommen på Karlslunde Strandvej 76 blev indrettet som klinik.

Kompagnon

Dyrlæge Thomas Egelund blev ansat som assistent fra 1987-1989 og blev optaget som kompagnon i 1992. I 2003 blev Thomas eneejer, da Mogens valgte at blive ansat som seniorassistent. 1. januar 2008 blev dyrlæge René Ipsen optaget som kompagnon. Renés opgave er først og fremmest ledelse og administration af klinikken, medens Thomas er ansvarlig for den mere faglige del.

Nye fysiske rammer

Den stadig tiltagende omsorg og højere prioritering af vores kæledyr betød, at Karlslunde Dyreklinik ikke mere kunne være i de fysiske rammer på Karlslunde Strandvej 76. Derfor byggede vi Danmarks mest moderne dyrehospital på Greve Main 41, 2670 Greve, som vi den 26/5 – 2008 flyttede ind i til glæde for os alle – ikke mindst for vore kære patienter og deres ejere. Ved flytningen ændrede vi navn til Karlslunde Dyrehospital.

En del af Evidensia

I foråret 2013 blev Karlslunde Dyrehospital en del af Nordens kvalitetsførende dyrehospitalskæde Evidensia.

Mindre husdyr

Karlslunde Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde og katte. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling er hospitalet godkendt af Den Danske Dyrlægeforening. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen. Godkendelsesordningen betyder, at hospitalet løbende bliver kontrolleret på følgende centrale områder: faglig viden, efteruddannelse, behandlingsprocedurer, hospitalsindretning og meget mere.

Udvikling

Vi har således gennem årene udviklet os fra at være en ambitiøs dyreklinik til at være et meget specialiseret dyrehospital, hvortil mange dyrlægekolleger fra hele landet henviser patienter, som kræver specialviden og specialudstyr. Vi udføres derfor mange komplicerede undersøgelser og indgreb på hunde og katte der er henvist fra alle egne af landet, samt flere og flere fra Sverige, Norge, Island og Færøerne.

Vi er dog fortsat også en helt almindelig dyreklinik, der også tager sig af alle dagligdags undersøgelser og behandlinger – stort som småt.

Vores klienter siger

Niels Petersen

5

Vores hund er med i Evidensias bloddonorkorps. Vi får altid en meget venlig modtagelse og behandling. Samt ikke mindst tilbagemeldinger om "vores" blods anvendelse. Det er dejligt at få at vide, at det kan hjælpe andre hunde i nød.

Allan Blach

5

Super kompetent behandling og der var totalt styr på det hele, men følte sig 100% tryg ved behandlingen... :)

Lisbeth Dahl

5

Søde og rare mennesker, tålmodige og forklarende, virker meget kompetente. Kasper, kirurgen, forklarede og brugte god tid på at hjælpe os til forståelse. Absolut en god og tryg oplevelse.

Mariah Petersen

5

Fantastisk sødt og imødekommende personale. Meget smilede og hjælpsomme. Lyse og behagelige lokaler. Grundig dyrlæge.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Skadestue: Mandag 18.00-08.00 | Tirsdag-fredag: 17.00-08.00 | Lørdag-søndag: 08.00-08.00
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  Åben 24 timer
 • Tirsdag
  Åben 24 timer
 • Onsdag
  Åben 24 timer
 • Torsdag
  Åben 24 timer
 • Fredag
  Åben 24 timer
 • Lørdag
  Åben 24 timer
 • Søndag
  Åben 24 timer
 • Skadestue

 • Mandag
  18:00 - 08:00
 • Tirsdag
  17:00 - 08:00
 • Onsdag
  17:00 - 08:00
 • Torsdag
  17:00 - 08:00
 • Fredag
  17:00 - 08:00
 • Lørdag
  08:00 - 08:00
 • Søndag
  08:00 - 08:00
 • Medarbejdere

  Jonas Thiessen Overgaard

  Dyrlæge • Certificeret Kirurg • Faglig Chef

  Jonas

  Jonas arbejder som dyrlæge og certificeret kirurg på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Jonas har en toårig efteruddannelse i inden for bløddels- og ortopædkirurgi (led- og knoglekirurgi) hos hund og kat og har fået titlen GPCert(SAS). Han arbejder til dagligt med almen og special kirurgi samt ortopædi, herunder også billeddiagnostik (røntgen, ultralyd og CT-scanning). Jonas har endvidere stor erfaring inden for diverse endoskopiske undersøgelser og operationer (kikkertundersøgelser- og operationer). Jonas lægger vægt på grundig diagnostik og behandling, samt vigtigheden af at ejer er med hele vejen i processen. Derudover er Jonas Faglig Chef på Evidensia Karlslunde Dyrehospital og har ansvaret for den daglige arbejdsgang, herunder ansvaret for både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende. Dyr Formel 1 Labradoren Nova, FT Cocker Spanielen Nyala, huskatten Simba og en Norsk Skovkat Gismo. Erfaring   Jonas har arbejdet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2011. Jonas har taget en 2-årig kirurgisk efteruddannelse (GP Cert. SAS.) Han indgår i faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), som er et større netværk af dyrlæger med samme interesseområde. KURSER Jonas har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser- og operationer)  
  Læs mere om Jonas
  Kasper Graarup Hansen

  Dyrlæge • Certificeret Kirurg

  Kasper

  Kasper arbejder som dyrlæge og certificeret kirurg på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Kasper er certificeret kirurg indenfor bløddels- og orthopædkirurgi (led- og knoglekirurgi) hos hund og kat. Han arbejder primært med almen- og specialkirurgi, herunder også billeddiagnostik og akutte patienter. Kasper har desuden stor interesse i artroskopier (kikkertundersøgelser og -operationer i led) og CT-scanninger. Han er også CT-ansvarlig på Karlslunde Dyrehospital. Kasper lægger vægt på god kommunikation med ejer samt grundig og evidensbaseret behandling af patienterne. Han arbejder også som tilsynsførende dyrlæge på Dansk Kennelklubs internationale hundeudstillinger på Sjælland. Kasper er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Formel 1 Labradoren Addison og to Hellig Birma katte Goliath og Gulnare Publikationer Diagnosticering og operation af chylothorax hos en hund Artiklen omhandler udsivning af lymfevæske til brysthulen grundet lækage på et lymfekar. https://infolink2023.dk/DVT/dokumenter/doc/17142.pdf Kirurgisk Internship i Australien Kasper fortæller i artiklen om hans ophold i Australien, hvor han fulgte kirurgisporet på et stort smådyrshospital i et år i byen Wagga Wagga. https://infolink2023.dk/DVT/dokumenter/doc/14048.pdf Erfaring   Kasper har været ansat på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2012. Inden da havde han et 1-årigt kirurgisk internship i Australien. Kasper har taget en 2-årig kirurgisk efteruddannelse (GP Cert. SAS.) KURSER Kasper har deltaget i flere kurser inden for: CT-scanninger Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi  
  Læs mere om Kasper
  Line Thomsen

  Dyrlæge

  Line T

  Line T arbejder som dyrlæge på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Hendes primære interesser er tænder, kirurgi og akut medicin. Til dagligt arbejder hun primært med tandbehandlinger og bløddelskirurgi, neurokirurgi (diskusprolapser), ortopædi samt intern medicin. Line er i gang med en videregående uddannelse inden for tandlidelser hos hunde og katte. Line er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Blandingshunden Django Erfaring   Line har arbejdet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2018. Inden da har hun arbejdet på Lunds Djursjukhus i Sverige. Line er i gang med en 3-årig overbyggende uddannelse indenfor odontologi (tænder). KURSER Line har deltaget i flere kurser inden for: Akut medicin Kattens sygdomme  
  Læs mere om Line
  Natalie J. D. Lauritsen

  Dyrlæge

  Natalie

  Natalie arbejder som dyrlæge på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Hun har primære interesse indenfor bløddelskirurgi, neurokirurgi (diskusprolapser), ortopædi, neurologi (nervesystemets sygdomme) og intern medicin. Natalie er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Jack Russell Terrieren Mojito Erfaring Natalie har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i Hjørnegaardens Dyreklinik, studentermedhjælper i Vetgruppen og studentermedhjælper Ølby Dyrehospital. Kurser Bløddelskirurgi Neurologi Hudsygdomme Øjensygdomme Publikationer Caudal epidural co‐administration of methadone and morphine in horses: An evaluation of analgesic properties and effects on locomotor function, mentation and physical examination parameters "Caudal epidural analgesia is a well‐established therapeutic modality for pain alleviation in horses. Additionally, epidural analgesia could potentially be a complementary diagnostic tool for confirmation of pain‐related conditions in horses presenting with nonspecific signs of poor performance or rideability issues" https://beva.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/eve.13311 Iskæmisk apopleksi hos hund - når symptomerne viser vejen Et review over de neurologiske symptomer, der ses hos hunde med blodpropper i hjernen, i relation til læsionens placering. https://dvt.ddd.dk/bladarkiv/2018/nr-14/iskaemisk-apopleksi-hos-hund-naar-symptomerne-viser-vejen/
  Læs mere om Natalie
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag