Bloddonorhund på Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Specialiserede dyrlæge, Vagt og henvisningshospital i Karlslunde

Idag: Åben 24 timer

Vagtåbent

Skadestue: Mandag 18.00-08.00 | Tirsdag-fredag: 17.00-08.00 | Lørdag-søndag: 08.00-08.00

Om hospitalet

Historien

Karlslunde Dyreklinik blev startet af Mogens Aalund i 1971, først som deltidsarbejde, medens Mogens arbejdede på medicinalfirmaet Lundbeck. Meget hurtigt blev Mogens dog klar over, at han ville beskæftige sig fuldtids med behandlingen af mindre husdyr og at behovet også var der. Gennem årene er klinikken udvidet flere gange, senest i 2000, hvor hele ejendommen på Karlslunde Strandvej 76 blev indrettet som klinik.

Kompagnon

Dyrlæge Thomas Egelund blev ansat som assistent fra 1987-1989 og blev optaget som kompagnon i 1992. I 2003 blev Thomas eneejer, da Mogens valgte at blive ansat som seniorassistent. 1. januar 2008 blev dyrlæge René Ipsen optaget som kompagnon. Renés opgave er først og fremmest ledelse og administration af klinikken, medens Thomas er ansvarlig for den mere faglige del.

Nye fysiske rammer

Den stadig tiltagende omsorg og højere prioritering af vores kæledyr betød, at Karlslunde Dyreklinik ikke mere kunne være i de fysiske rammer på Karlslunde Strandvej 76. Derfor byggede vi Danmarks mest moderne dyrehospital på Greve Main 41, 2670 Greve, som vi den 26/5 – 2008 flyttede ind i til glæde for os alle – ikke mindst for vore kære patienter og deres ejere. Ved flytningen ændrede vi navn til Karlslunde Dyrehospital.

En del af Evidensia

I foråret 2013 blev Karlslunde Dyrehospital en del af Nordens kvalitetsførende dyrehospitalskæde Evidensia.

Mindre husdyr

Karlslunde Dyrehospital arbejder udelukkende med mindre husdyr, specielt hunde og katte. For at sikre den højeste standard af faciliteter og behandling er hospitalet godkendt af Den Danske Dyrlægeforening. Dette giver dyreejeren, og dermed kæledyret, en meget høj sikkerhed for, at der bliver taget bedst muligt hånd om alle aspekter i behandlingen. Godkendelsesordningen betyder, at hospitalet løbende bliver kontrolleret på følgende centrale områder: faglig viden, efteruddannelse, behandlingsprocedurer, hospitalsindretning og meget mere.

Udvikling

Vi har således gennem årene udviklet os fra at være en ambitiøs dyreklinik til at være et meget specialiseret dyrehospital, hvortil mange dyrlægekolleger fra hele landet henviser patienter, som kræver specialviden og specialudstyr. Vi udføres derfor mange komplicerede undersøgelser og indgreb på hunde og katte der er henvist fra alle egne af landet, samt flere og flere fra Sverige, Norge, Island og Færøerne.

Vi er dog fortsat også en helt almindelig dyreklinik, der også tager sig af alle dagligdags undersøgelser og behandlinger – stort som småt.

Vores klienter siger

Morten Halfdan Wedel Billekop

5

Ord kan ikke beskrive vores oplevelse hos jer. I trådte til der hvor vi var allermest sårbare vores lille Bumle var blevet meget akut syg. Alle som har været i dialog med os og som har taget sig af vores lille Bumle har udvist helt ekstra ordinær empati og yderst højt fagligt niveau. Dejligt når man møder personale som brænder for det de laver. I fortjener alle og en et kæmpe skulderklap :-) Vi krydser fingre for at Bumle kommer sig helt oven på denne helt vanvittige uge. God Sommer Mvh Bumle / Billekop

Charlotte Nexelø

5

Høj faglighed, høj services niveau, stor empati for vores og vores hunds situation. Man føler sig tryg ved jeres arbejde. Stor taknemmelighed for at I direkte reddet vores hunds liv.

Anja Koch Larsen

5

Virkeligt dygtigt og super empatisk personale. Vores lille hund er lige blevet opereret for en diskusprolaps og var efterfølgende indlagt nogle dage. Under hele forløbet var vi helt trygge ved at overlade Bella i personalets profesionelle varetægt, hvor der oveni pleje efter operationen blev opnået store resultater med Bellas fysik og motorik.

Pernille Engelgkbx

5

Der findes ikke mange ting i denne verden Sigurd gider, dyrlæge er heller ikke en af dem, men heldigvis er de så super dygtige på Evidensia Karlslunde. Jeg kan kun anbefale det.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Skadestue: Mandag 18.00-08.00 | Tirsdag-fredag: 17.00-08.00 | Lørdag-søndag: 08.00-08.00
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider

 • Mandag
  Åben 24 timer
 • Tirsdag
  Åben 24 timer
 • Onsdag
  Åben 24 timer
 • Torsdag
  Åben 24 timer
 • Fredag
  Åben 24 timer
 • Lørdag
  Åben 24 timer
 • Søndag
  Åben 24 timer

Skadestue

 • Mandag
  18:00 - 08:00
 • Tirsdag
  17:00 - 08:00
 • Onsdag
  17:00 - 08:00
 • Torsdag
  17:00 - 08:00
 • Fredag
  17:00 - 08:00
 • Lørdag
  08:00 - 08:00
 • Søndag
  08:00 - 08:00

Medarbejdere

Jonas Thiessen Overgaard

Dyrlæge • Certificeret Kirurg • Hospitalschef

Jonas

Jonas arbejder som dyrlæge og certificeret kirurg på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Jonas har en toårig efteruddannelse i inden for bløddels- og ortopædkirurgi (led- og knoglekirurgi) hos hund og kat og har fået titlen GPCert(SAS). Han arbejder til dagligt med almen og special kirurgi samt ortopædi, herunder også billeddiagnostik (røntgen, ultralyd og CT-scanning). Jonas har endvidere stor erfaring inden for diverse endoskopiske undersøgelser og operationer (kikkertundersøgelser- og operationer). Jonas lægger vægt på grundig diagnostik og behandling, samt vigtigheden af at ejer er med hele vejen i processen. Derudover er Jonas Faglig Chef på Evidensia Karlslunde Dyrehospital og har ansvaret for den daglige arbejdsgang, herunder ansvaret for både dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægestuderende. Dyr Formel 1 Labradoren Nova, FT Cocker Spanielen Nyala, huskatten Simba og en Norsk Skovkat Gismo. Erfaring   Jonas har arbejdet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2011. Jonas har taget en 2-årig kirurgisk efteruddannelse (GP Cert. SAS.) Han indgår i faggruppen DAVOS (Dansk Veterinær Ortopædisk Selskab), som er et større netværk af dyrlæger med samme interesseområde. KURSER Jonas har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi Endoskopi (kikkertundersøgelser- og operationer)  
Læs mere om Jonas
Line Thomsen

DYRLÆGE • SOUSCHEF

Line T

Line T arbejder som dyrlæge og teamleder på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Hendes primære interesser er tænder, kirurgi og akut medicin. Til dagligt arbejder hun primært med tandbehandlinger og bløddelskirurgi, neurokirurgi (diskusprolapser), ortopædi samt intern medicin. Line er i gang med en videregående uddannelse inden for tandlidelser hos hunde og katte. Line er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Blandingshunden Django Erfaring   Line har arbejdet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2018. Inden da har hun arbejdet på Lunds Djursjukhus i Sverige. Line er i gang med en 3-årig overbyggende uddannelse indenfor odontologi (tænder). KURSER Line har deltaget i flere kurser inden for: Akut medicin Kattens sygdomme  
Læs mere om Line
Kasper Graarup Hansen

Dyrlæge • Certificeret Kirurg

Kasper

Kasper arbejder som dyrlæge og certificeret kirurg på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Kasper er certificeret kirurg indenfor bløddels- og orthopædkirurgi (led- og knoglekirurgi) hos hund og kat. Han arbejder primært med almen- og specialkirurgi, herunder også billeddiagnostik og akutte patienter. Kasper har desuden stor interesse i artroskopier (kikkertundersøgelser og -operationer i led) og CT-scanninger. Han er også CT-ansvarlig på Karlslunde Dyrehospital. Kasper lægger vægt på god kommunikation med ejer samt grundig og evidensbaseret behandling af patienterne. Han arbejder også som tilsynsførende dyrlæge på Dansk Kennelklubs internationale hundeudstillinger på Sjælland. Kasper er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Formel 1 Labradoren Addison og to Hellig Birma katte Goliath og Gulnare Publikationer Diagnosticering og operation af chylothorax hos en hund Artiklen omhandler udsivning af lymfevæske til brysthulen grundet lækage på et lymfekar. https://infolink2023.dk/DVT/dokumenter/doc/17142.pdf Kirurgisk Internship i Australien Kasper fortæller i artiklen om hans ophold i Australien, hvor han fulgte kirurgisporet på et stort smådyrshospital i et år i byen Wagga Wagga. https://infolink2023.dk/DVT/dokumenter/doc/14048.pdf Erfaring   Kasper har været ansat på Evidensia Karlslunde Dyrehospital siden 2012. Inden da havde han et 1-årigt kirurgisk internship i Australien. Kasper har taget en 2-årig kirurgisk efteruddannelse (GP Cert. SAS.) KURSER Kasper har deltaget i flere kurser inden for: CT-scanninger Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Bløddelskirurgi  
Læs mere om Kasper
Natalie J. D. Lauritsen

Dyrlæge • Certificeret Kirurg

Natalie

Natalie arbejder som dyrlæge og certificeret kirurg på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Natalie er certificeret kirurg indenfor bløddels- og ortopædkirurgi (led- og knoglekirurgi). Hun arbejder primært med kirurgi samt billeddiagnostik og akut patienter. Natalies primære interesser er indenfor ortopædkirurgi, bløddelskirurgi, neurokirurgi og billeddiagnostik.  Natalie er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Jack Russell Terrieren Mojito Erfaring Natalie har tidligere arbejdet som studentermedhjælper i Hjørnegaardens Dyreklinik, studentermedhjælper i Vetgruppen og studentermedhjælper Ølby Dyrehospital. Kurser Bløddelskirurgi Neurologi Hudsygdomme Øjensygdomme Publikationer Caudal epidural co‐administration of methadone and morphine in horses: An evaluation of analgesic properties and effects on locomotor function, mentation and physical examination parameters "Caudal epidural analgesia is a well‐established therapeutic modality for pain alleviation in horses. Additionally, epidural analgesia could potentially be a complementary diagnostic tool for confirmation of pain‐related conditions in horses presenting with nonspecific signs of poor performance or rideability issues" https://beva.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/eve.13311 Iskæmisk apopleksi hos hund - når symptomerne viser vejen Et review over de neurologiske symptomer, der ses hos hunde med blodpropper i hjernen, i relation til læsionens placering. https://dvt.ddd.dk/bladarkiv/2018/nr-14/iskaemisk-apopleksi-hos-hund-naar-symptomerne-viser-vejen/
Læs mere om Natalie
Vores medarbejdere

Facebook opslag