Bloddonorhund på Evidensia Karlslunde Dyrehospital

Karlslunde Dyrehospital

Vagt og henvisningshospital

Idag: Åben 24 timer

Vagtåbent

Skadestue: Mandag 18.00-08.00 | Tirsdag-fredag: 17.00-08.00 | Lørdag-søndag: 08.00-08.00

Vores Afdelinger

Selvom Evidensia Karlslunde Dyrehospital er et henvisningshospital, så fungerer vi også som en almindelig dyreklinik og tager imod alle former for almindelige undersøgelser.

Henvisningshospital

Vi modtager patienter henvist fra dyrlæger over hele landet og udfører avancerede undersøgelser og operationer, som kræver særlig specialviden og udstyr.

Vagthospital – Åbent 24 timer i døgnet

Skadestuen på Karlslunde Dyrehospital er åben 24 timer i døgnet, for alle akut syge eller tilskadekomne hunde, katte og gnavere. Vi har altid en dyrlæge og veterinærfagligt personale på tilkaldevagt.

Ved behov for hjælp skal dyrlægen altid kontaktes først på telefon 46151525, så der kan laves en aftale om modtagelse.

Udover at passe vagt for egne klienters kæledyr, er vi også altid parat til at hjælpe kæledyr, som normalt ikke kommer hos os. Vi har aftaler med mange dyreklinikker på Sjælland om at hjælpe deres klienters dyr uden for almindelig åbningstid. Vi vil snarest efter indlevering kontakte den sædvanlige dyrlæge for at orientere om forløbet, samt i fællesskab afgøre hvornår patienten skal henvises tilbage til den sædvanlige dyrlæge.

Vagtgebyr udenfor normal åbningstid

Udenfor normal åbningstid tillægges et vagttillæg på 100% på konsultationer og undersøgelser, samt 50% på operationer.
Fra klokken 22.00 – 08.00 er tillægget 200% på konsultationer. Der kan desuden blive tale om et miljøtillæg.

Alle undersøgelser og behandlinger skal afregnes kontant, med mindre andet er aftalt. Vi modtager kontanter og alle former for kreditkort (DanKort, Visa-Elektron, mastercard mm.). I visse tilfælde vil der blive opkrævet en forudbetaling før behandlingen startes.