Hundens sygdomme – Se nogle af de mest almindelige

Vi vil på denne side samle informationer om nogle af de mest almindelige hundesygdomme.

Du får også mere af vide om hvad Evidensia kan gøre for din hund, hvordan behandlingen foregår hos Evidensia, samt hvilken medicin og anden hjælp der findes.

Knuder hos hund

Det behøver ikke at være noget farligt, men en knude bør altid undersøges, da den i værste fald kan være en tumor. Stadigt flere kæledyr behandles i dag for sygdomme, der har relation til en tumor. Vores kæledyr betragtes i dag mere som familiemedlemmer, og dyreejere ønsker som regel, at selv alvorlige sygdomme skal behandles. Dyrene bliver også stadigt ældre, hvilket gør, at risikoen øges for, at flere får kræft, som ofte er en aldersbetinget sygdom. Desuden er vores viden om, hvordan man behandler tumorer hos dyr, blevet større, ligesom udstyret til diagnostik og behandling hele tiden bliver mere avanceret.

Gigt hos hunde

Er din hund stiv i kroppen, når den vågner om morgenen? Har den en halten, som kommer og går? Er den mindre interesseret i lange gåture? Eller har den svært ved at falde til ro om natten? Kan du svare ja til nogle af disse spørgsmål, kan det være et symptom på gigt i et eller flere led. Vent ikke for længe. Jo tidligere din hund bliver tilset af en dyrlæge, desto større er chancerne for, at den får den rette hjælp.

Læs mere om hundens sygdomme og hundens symptomer