Agria hundegåtur maj 2018

4000 hunde i Skandinavien gik tur for hundevelfærd ved Agrias Hundegåtur

Lørdag d. 19. maj havde Agrias hundegåtur debut i Danmark. En begivenhed, der foregik i 19 skandinaviske byer samtidigt, og i Danmark blev det afholdt i Charlottenlund skov og slotspark, hvor mere end 300 glade hunde og deres mere end 200 ejere var mødt veloplagte op. Deltagelse var gratis, og for hver hundeejer med hund der deltog, donerede Agria 50 kr. ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse.

Evidensia blev spurgt om vi ville deltage, såfremt der opstod situationer, hvor der var brug for dyrlægehjælp, og naturligvis ville vi støtte op om den gode sag.

Efter en masse dage med meget varme, var det godt at se, at temperaturen holdte sig omkring 20-21 grader, så bekymringen for overophedede hunde var lidt mindre. Repræsentanter fra Agria stod klar med vand til ejere samt bærbare vandskåle og vand til de mange hunde, så de kunne få noget at drikke undervejs.

Dagen bød på opvisning med eftersøgningstjenesten fra Danmarks civile hundeførerforening, hvor der blev søgt efter nøgler m.m. fra tilskuerne. Dansk Kennel Klub gav tips og råd om adfærd og hverdagslydighed, der var opvisning i rally og agility, og tilskuerne kunne bagefter selv afprøve banerne med deres hunde.

Dagen bød på hunderacer i alle former og størrelser, hyggelige snakke med ejere, og der blev heldigvis ikke brug for dyrlægehjælp.

Der blev i alt samlet 6.600 kr. ind til Dyrenes Beskyttelse i Danmark, og samlet set fik Agria Dyreforsikring samlet tæt på 200.000 kroner ind til hundevelfærd på én dag i Danmark, Norge, Finland og Sverige.

I Evidensia var vi glade for at kunne bidrage til den gode sag.

Dyrlægevagten - Akut dyrlæge til dit dyr

Har du akut brug for dyrlægeassistance, så står dyrlægevagten hos Evidensia til rådighed. Du finder alle informationer og telefonnumre herinde.

Læs mere om dyrlægevagten