Evidensia Brønshøj flytter til en ny og større Dyreklinik!

torsdag den 8. februar 2024
Evidensia Brønshøj flytter til en ny og større Dyreklinik!
🏥 Vores nuværende lokaler i Brønshøj er blevet for små til at rumme både vores fantastiske personale og det avancerede udstyr, vi ønsker at tilbyde jer og jeres kæledyr.
Den 11. marts 2024 flytter Evidensia Brønshøj Dyreklinik derfor lidt længere nedad vejen til Frederikssundsvej 272B, 2700 Brønshøj.
Den nye dyreklinik vil give os mulighed for at udvide vores serviceydelser og fortsætte med at give jer den bedste pleje og behandling til jeres kæledyr i Brønshøj.
Men det er ikke alt! Vi planlægger at fejre vores store åbning med en brag af en åbningsfest den 14. marts! 🎉
Tag med os, når vi indvier de nye faciliteter for Evidensia Brønshøj Dyreklinik, med masser af gode åbningstilbud sjov, konkurrencer, og selvfølgelig lækre godbidder til både to- og firbenede!
Evidensia Brønshøj Dyreklinik vil gerne takke alle deres søde patienter og ejere for støtte og tillid gennem årene. Det er jer, der gør det muligt for os at vokse og udvikle. Vi ser frem til at byde jer og jeres kæledyr i vores nye, fine dyreklinik!
Hold øje med vores sider og sociale medier for flere opdateringer omkring vores flytning og åbningsfesten den 14. marts!