Dyr dømmer ikke. Det gør vi heller ikke.

torsdag den 10. august 2023
Evidensia Pride
Dyr har mange gode sider, bland andet er de helt fri for fordomme. Hvad vi mennesker udtaler os om, reflekterer vores firbenede venner ikke over.
Vi er enige med dyrene, selvfølgelig skal alle kunne leve deres liv som de vil. Hos os er det vigtigste at yde den bedste pleje til patienter og klienter, og hvordan du bor, eller hvem du forelsker dig i, har ingen betydning.

Det vigtigste for Evidensia er at give dyrene den hjælp, de har brug for. En af grundene til, at kæledyr betyder så meget for mange mennesker, er deres evne til ubetinget at kunne lide deres ejere.

Hunde, katte og heste accepterer dig for den, du er.

Evidensias mission består i at yde den bedst mulige pleje og behandling til dyrene og deres ejere. Derfor er det så vigtigt, at vores medarbejdere er dedikerede til at hjælpe. Hvilket køn, mulige handicap, fødeland, religiøs orientering eller seksualitet du har, har ingen betydning for os. Så længe du gør et godt stykke arbejde til gavn for dyrene.

Vi tænker på den operation, vi skal udføre på den 3-årige border collie, den mulige dermatologiske behandlinger af burmeserkattens kløe, hvordan man føder det malplacerede føl, eller om vi alligevel skal lave en ultralyd, inden kaninen går hjem – ikke om vores kollega elsker mænd eller kvinder.

Hos Evidensia tror vi på lige rettigheder og inklusion, det er en oplagt del af vores bæredygtighedsarbejde Positive Pawprint. Her skal alle medarbejdere kunne være sig selv og leve deres liv uden fordømmende kommentarer.

Vores dyr har ingen fordomme, og det er noget, vi gerne vil følge. Vores firbenede venner accepterer alle, som de er, og dømmer aldrig, så hvorfor skulle vi?