DKK Hundeudstilling i Roskilde 2018

Evidensia var med på den første Nordiske DKK hundeudstilling i Danmark

I weekenden d. 11-13. maj var Evidensia på plads under Dansk Kennel Klubs rekordstore hundeudstilling på Dyreskuepladsen i Roskilde. Der var tilmeldt i alt 10.219 hunde fordelt over op mod 266 forskellige racer, og langt de fleste hunde kom fra Danmark, men der var også masser af hunde fra Sverige, Norge og Finland. Enkelte hunde kom endda langt væk fra – blandt andet fra USA, Rusland og Sydkorea.

Det var 3 dage, hvor solen skinnede ned over pladsen, og med over 3000 hunde tilmeldt hver dag, stod vi parate, såfremt der opstod situationer, hvor der var brug for dyrlægehjælp.

Tragisk start kun 2 timer efter åbningen

Weekenden fik desværre en tragisk start. Ved ring 35 faldt en hund om med akut hjertestop og efter en halv times forsøg med bl.a. hjertemassage, gav dyrlæge og frivillige op. Hunden var afgået ved døden. Vi takker for hjælpen og opbakning fra de mange frivillige, der sammen gjorde en ihærdig indsats for at redde den flotte hunds liv.

Weekendens undersøgelser bestod desuden af allergiske reaktioner, haltende hunde og ikke mindst ormekursbehandlinger til de mange hunde, der skulle rejse til Norge og Finland. Samtidig stod vi til rådighed for spørgsmål og vejledning, til de mange ejere og hunde der var til stede hen over weekenden.

Trods den tragiske start, var det 3 fantastiske dage ved hundeudstillingen i Roskilde. Tilbage står oplevelsen af en velarrangeret udstilling, med et rekordhøjt antal hunde, og en dyreskueplads badet i solskin.

Dyrlægevagten - Akut dyrlæge til dit dyr

Har du akut brug for dyrlægeassistance, så står dyrlægevagten hos Evidensia til rådighed. Du finder alle informationer og telefonnumre herinde.

Læs mere om dyrlægevagten