Brønshøj Dyreklinik bliver en del af Evidensia

Brønshøj Dyreklinik bliver en del af Evidensia

Brønshøj Dyreklinik er pr. 1. januar 2018 blevet en del af Europas førende veterinærkoncern, som i dag tæller over 700 klinikker i 8 lande. 

Siden 1996 har Brønshøj Dyreklinik været drevet af Lise Hansen, som fortsætter som klinikchef og dyrlæge. Lise Hansen kommer selv fra Brønshøj, hvor hun har boet med sin familie de sidste 30 år og hun brænder for dyrlægefaget.

 

I dag sker der meget i udviklingen indenfor veterinærmedicin, og jeg lægger stor vægt på, at både mit personale og jeg selv holder os fagligt opdateret. Evidensia har – som Brønshøj Dyreklinik – fokus på at tilbyde den bedste, faglige behandling og service med patienten i centrum. Det giver tryghed for den enkelte patient og dets ejer.

 

Lise Hansen, Klinikchef på Brønshøj Dyreklinik

Samtidig glæder Lise sig til at blive en del af et endnu større team af dygtige kollegaer til gensidig inspiration, sparring og samarbejde.

 

Brønshøj Dyreklinik er en meget veldrevet dyreklinik med dygtige og professionelle medarbejdere, hvor alle har en stor passion og omsorg for den enkelte patient. Det er vigtigt for Evidensia, at kunne servicere vores patienter i nærområder, og ved behov for yderligere kollegial ekspertise kan dette ske på vores store kirurgiske enheder og døgnvagt.

 

Ulla Pless, Country Manager og CEO for Evidensia Danmark.

Evidensia i Danmark har herefter 8 hospitaler og klinikker, der tilbyder alt fra almindelige, rutinemæssige dyrlægebehandlinger til mere avancerede kirurgi og medicinske udredninger, hvor en stor del tillige kommer fra henvisende kollegaer.

For yderligere information, kontakt:

Ulla Pless, Evidensia, Country manager, 81 88 71 71 ulla.pless@evidensia.dk

Evidensia Brønshøj Dyreklinik

Brønshøj Dyreklinik udfører al almindelig medicinsk diagnostik og behandling, kirurgi og røntgen samt tandbehandling og tandrøntgenundersøgelser.

Gå til Brønshøj Dyreklinik