Åbent hus på dyrehospitalerne

Åbent Hus – Vil du se vores dyrehospitaler og dyreklinikker bag kulisserne?

I oktober og november byder Evidensia indenfor til Åbent Hus på flere af vores dyrehospitaler og dyreklinikker. Hvis du gerne vil opleve et dyrehospital indefra, så er det nu du har chancen.

Karlslunde Dyrehospital Onsdag d. 18. oktober 2017 kl. 13-16
Slotsbyen Dyreklinik Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 10-14
Dahlgaard Dyreklinik Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 10-14
Kolding Dyrehospital Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 10-15
Faxe Hestehospital Fredag d. 10. november 2017 kl. 16-19

Du vil på disse dage få mulighed for at se, hvor dit dyr kommer hen, når det bliver behandlet eller indlagt. Du vil kunne se det udstyr, der overvåger dit dyr, når det er bedøvet, og du vil få mulighed for at opleve det udstyr, der bliver brugt i dagligdagen på et dyrehospital eller på en dyreklinik. Oplev f.eks. vores CT- skanner på dyrehospitalet i Karlslunde eller kom til Slotsbyen Dyreklinik og få et indblik i det udstyr, der bliver brugt til tandrensninger og øjenundersøgelser.

Alle vores dyreklinikker og dyrehospitaler byder på noget forskelligt, både til dagligt men også i forbindelse med vores Åbent Hus-arrangementer. Vores hyggelige stråtækte dyreklinik i Birkerød, Dahlgaard Dyreklinik, byder denne dag på et ægte halloweengys, og præsenterer skelettet i røntgenrummet og byder indenfor til en operation af ”Mr. Græskar”. På Dahlgaard Dyreklinik har du på dagen også mulighed for at tage hunden med og få tjekket dens tænder og mundhule gratis.

Har du en ældre hund, så tilbyder Karlslunde Dyrehospital et foredrag, som du vil kunne få glæde af. Her vil der blive fortalt om gigt hos hunde kl. 14 og, hvad du som ejer kan gøre for at hjælpe din aldrende hund. Drømmer datteren eller sønnen om at arbejde på et dyrehospital, så har I på Karlslunde Dyrehospital også mulighed for at se et topmoderne henvisningshospital, som samtidig også fungerer som primært dyrehospital til vaccinationer og lignende. De mindre børn vil kunne få en gratis pony ridetur, og hunden er også velkommen og kan på dagen få klippet sine klør gratis mellem kl. 13 og 14.

Er du interesseret i hundeadfærd? Så kan Slotsbyen Dyreklinik i Hillerød byde på et underholdende indslag fra adfærdsbehandler Hanne Troensgaard. Hanne vil kl. 12 give dig mulighed for at få en sjovere hverdag med din hund, så smøg ærmerne op og kom og lær en masse nyttige tips og tricks, som du kan tage med dig hjem. Slotsbyen Dyreklinik vil udover hundeadfærd også byde på et væld af oplevelser. Du kan blandt andet selv prøve, om du kan styre dyrlægens kamera-udstyr og fiske karameller op af ”dyrets” mave eller prøve at gætte parasitter i mikroskopet.

Interesserer du dig for heste, og har du lyst til at se, hvordan hovbeskæring og hesteskosmedning foregår, så har du på Kolding Dyrehospital mulighed for dette. Herefter kan du for 10 kr. prøve at smede din egen sko, hvor alle pengene går ubeskåret til ”Hestens Værn”. Kolding Dyrehospital har et godt samarbejde med både ”Dyreværnet” og ”Hestens Værn”, så på dagen vil du også kunne møde dem på dyrehospitalet. Er du mere til hund og kat så er du på Kolding Dyrehospital også velkommen til at tage børnenes ”bamser” med til dyrlægen, så dyrlægen kan tjekke deres helbred. ?

Faxe Hestehospital blev d. 1. oktober 2017 slået sammen med Næstved Hesteklinik. Faxe Hestehospitals Åbent Hus giver dig derfor mulighed for at møde hele hesteteamet på Faxe. På dagen vil du få mulighed for at se, hvordan der arbejdes på Faxe Hestehospital, og der vil være rig mulighed for at få en snak med de forskellige dyrlæger.

Vi glæder os til at byde dig indenfor og vise, hvordan vi arbejder. Tag hele familien med og kom ud og få en hyggelig dag sammen med os på en eller flere af vores dyreklinikker og dyrehospitaler.

Vi ses! ?

Afholdte begivenheder hos Evidensia

Læs om de begivenheder som Evidensia Dyrehospitaler har afholdt og som vi har været med til.

Se begivenheds artikler