Ortopædisk modtagelse

Har du en hund eller kat som har problemer med bevægeapparatet, vil det være en god idé at få den undersøgt hos en ortopædkirurg.

Evidensia tilbyder en lang række behandlinger indenfor ortopædi. Ortopædi omhandler lidelser i bevægeapparatet, dvs. knogler, led, muskler og sener.

Alle patienter som modtages, får en grundig klinisk undersøgelse, hvorefter videre diagnostik og behandling aftales. Der vil være en tæt dialog gennem hele forløbet.

Hos Evidensia udføres behandlinger og operationer som frakturer, vækstforstyrrelser fx albueledsdysplasi, rygrelaterede lidelser såsom instabilitet og diskusprolapser, korsbåndsskader, løse knæskaller, kikkertoperation på led (artroskopi) mm.

Symptomer på ortopædiske problemer

Har du en hund eller kat som har problemer med bevægeapparatet, vil det være en god idé at få den undersøgt hos en ortopædkirurg, der har erfaringen med at diagnosticere lidelser i knogler, led, muskler og sener.

De ortopædiske patienter vi typisk ser har symptomer så som:

  • Halthed
  • Svært ved at hoppe op eller ned
  • Går langsommere end normalt
  • Går krumrygget
  • Slingerhed
  • Slikker eller bidder sig i poter eller på ben

Højt kvalificeret ortopædkirurgisk team

Vi sørger for at holde os opdateret indenfor området og benytter de nyeste metoder og instrumenter. Endvidere har Evidensia et stort fokus på videreuddannelse af vores ortopædkirurger, så vi hele tiden følger den nyeste viden indenfor de enkelte områder. Det betyder at vi har et stærkt team af dyrlæger, der kan varetage de ortopædiske patienter og deres problemstillinger.

Støttende behandling og opfølgning

Evidensia tilbyder indlæggelse efter operationer på vores store henvisningshospitaler, hvis der er den mindste tvivl om patientens tilstand. Her er der 24 timers overvågning og altid en dyrlæge til stede. Derudover anbefaler vi ofte genoptræning for at opnå det bedste resultat.

Henvisning fra andre dyrlæger

Din dyrlæge kan henvise din hund eller kat til en ortopædisk undersøgelse hos Evidensia. I så fald vil du og dit dyr komme ind til en grundig klinisk undersøgelse, hvorefter videre diagnostik og behandling aftales.

Der vil være en tæt dialog gennem hele forløbet både med dig og din normale dyrlæge. Ved afslutningen af forløbet vil din normale dyrlæge få tilsendt journal, evt. billeddiagnostik og laboratoriesvar.

Dyreklinikker der tilbyder denne behandling

Vent venligst på, at dyreklinikkerne bliver opført