Fordele ved at vælge Evidensia

Fordele ved at vælge Evidensia

Evidensia Danmark er en del af Europas største veterinærkoncern, IVC Evidensia, som i dag har 1397 dyrehospitaler og klinikker i 11 lande.

Dyrene og deres ejere er altid i centrum i Evidensia, og vi gør os umage hver dag ved at tilbyde den bedste behandling og service af højest veterinærfaglige kvalitet.

Vi tilbyder alt fra vaccinationer til komplicerede operationer og udredninger, og har veterinærfagligt personale med den nyeste viden og ekspertise, som hele organisationen kan trække på. Det betyder, at vi kan tilbyde den optimale ydelse uanset, hvilken Evidensia dyreklinik du vælger at besøge.Fremtidssikring inden for veterinærmedicin

Alle i Evidensia Danmark er med i et fællesskab, der investerer massivt i efteruddannelse og løbende geninvesterer i medicinsk udstyr – alt sammen noget, der kommer vores patienter til gode.

Vi tror på, at kvalitet i veterinærmedicin er vejen frem, og at vores patienter fortjener at få den mest optimale behandling nu og i fremtiden.

Evidensias mission

Vi ønsker at være markedsledende, og at tilbyde den nyeste og mest avancerede behandling.

Evidensia Danmark har en klar mission. Vi ønsker at være markedsledende, og at tilbyde den nyeste og mest avancerede behandling, til gavn for den enkelte patient og dens familie.

Varmt velkommen!

Evidensia Academy

Efteruddannelse spiller en central rolle i Evidensia. Vi ønsker at stå på et stærkt fagligt fundament, hvor vores medarbejdere løbende styrker deres kompetencer.
Evidensia

Forskningsressourcer i verdensklasse

I dag foregår den veterinærmedicinske udvikling primært på de store dyrehospitaler. Evidensia er en aktiv bidragyder, og med 1.300.000 patientbesøg om året har vi et optimalt fundament for at sammenligne behandlinger og prøveresultater.
Evidensia

Vidensdeling ligger i vores DNA

Den veterinærmedicinske udvikling går hurtigere end nogensinde. Alene inden for områderne hund og kat publiceres der årligt 6.000-8.000 videnskabelige artikler. Det er næsten umuligt for den enkelte dyrlæge at holde sig opdateret.