Faxe Dyrehospital

Bedste behandling til dig og dine dyr

Idag: 08:00 - 17:00

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag – Fredag: 08-17

Faxe Dyrehospital – Bedste behandling til dig og dine dyr

Vi tilbyder dig og dine dyr den bedste behandling og rådgivning. Har du brug for dyrlægeassistance til hest og kvæg, så kontakt Evidensia Faxe Hestehospital.

På Evidensia Faxe Dyrehospital har vi alle moderne faciliteter til såvel forebyggelse, behandling og genoptræning af alle slags smådyr. Det er blandt andet en af grundene til, at mange andre dyrlæger bruger Faxe Dyrehospital som henvisningshospital for deres egne klienter. Men også vores bredde vifte af dyrlægefaglige kompetencer er kendt og værdsat, både i og udenfor dyrlægeverdenen.

Med vores eget veludstyret laboratorium, kan vi foretage en lang række undersøgelser på materialer fra alle dyrearter, og er derfor ikke altid afhængige af, at vente på svar fra eksterne laboratorier.

Endelig har Evidensia Faxe Dyrehospital også en butik med en bred vifte af foder, pleje- og helse produkter samt tilbehør til både heste og smådyr. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker rådgiver altid gerne med for eksempel gode råd til den rigtige kost til hundehvalpen eller pelspleje til katten.

 

 

Evidensia

Cat Friendly Clinic

På Evidensia Faxe Dyrehospital er vi Certificerede ”Cat Frindly Clinic” fra det ” The International Society for Feline Medicine” (ISFM). Det betyder at vi har specielt fokus på, at mindske stress hos både din kat og dig som ejer, i forbindelse med jeres besøg hos dyrlægen. Derfor har vi et separat venteområde for katte, så din kat ikke skal vente lige ved siden af hunde og andre dyr. Vi har også et separat konsultationsrum, samt rummelige indlæggelsesrum kun forbeholdt katte.
Evidensia

ISO certificeret Dyrehospital

ISO certificeringen er et kvalitetsstempel, som kun gives til klinikker, der lever op til særlige kvalitetskrav og løbende bliver kontrolleret af eksterne eksperter.
Evidensia

Få tilsendt Evidensias nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tips og tricks til hverdagen med dit kæledyr, invitationer til arrangementer, gode tilbud og info omkring hvad der rør sig i dyreverden.
Evidensia

Vejledning til dit besøg på dyreklinikken

Tag hensyn når du er på dyreklinikken.

BENYT MUNDBIND VED NÆR KONTAKT MED VORES PERSONALE:
Vi vil gerne passe bedst muligt på hinanden, og på vores personale, og derfor kan der i situationer, hvor vi står tæt, være behov for brug af mundbind.

KUN 2 PERSONER VED KONSULTATIONER:
Vores konsultationsrum er meget små, og derfor opfordrer vi til at kun 2 personer følger kæledyret ind i konsultationerne.

4.3

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag – Fredag: 08-17
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider klinik

 • Mandag
  08:00 - 17:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbejdere

  Anette Spohr

  Hospitalschef • Dyrlæge • Ph.d. i Intern Medicin • Country Medical Director

  Anette

  Anette arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital og Evidensia Næstved Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 25 år. Anette er derudover også hospitalschef på begge hospitaler og står for den daglige ledelse og drift. Til dagligt arbejder hun med intern medicinske patienter – herunder specielt patienter med mavetarmlidelser, hvilket hun også har en ph.d inden for. Udover intern medicin har Anette også stor interesse inden for bløddelskirurgi. Anette er desuden Country Medical Director i Evidensia Danmark og bidrager her med support til landeledelsen inden for veterinærfaglige strategiske områder, der er med til at styrke indsatsen på tværs af vores hospitaler og klinikker i Evidensia Danmark. Erfaring   Anette har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2005. Inden da har hun arbejdet på Møns Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr og Massey University i New Zealand. Anette har taget en ph.d. i intern medicin: mavetarmlidelser hos hund og kat. Hun er forfatter til flere nationale og internationale artikler, samt afsnit i diverse lærebøger, og holder jævnligt foredrag i mavetarmlidelser og brug af antibiotika i smådyrspraksis for veterinærsygeplejersker og dyrlæger i både ind- og udland. KURSER Anette har deltaget i flere kurser inden for: Intern medicin Endoskopi (kikkertundersøgelser af mavetarmkanal, lunger og næsehule) Bløddelskirurgi Ledelse  
  Læs mere om Anette
  Ken Lindeblad

  Chefdyrlæge • Fagdyrlæge • Master i Kirurgi

  Ken

  Ken arbejder som fagdyrlæge og chefdyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 30 år. Derudover har han også en Master i Companion Animal Surgery, hvilket er et kirurgisk speciale. Ken har stor interesse og mange års erfaring inden for ortopædi (led- og knoglekirurgi), neurologi (nervesystemets sygdomme) og sportsmedicin. Ken har i mange år deltaget i undervisning og efteruddannelse af dyrlæger og veterinærsygeplejersker og er medlem af Evidensias Efteruddannelsesudvalg. Dyr Ruhåret hønsehund Publikationer Hvordan diagnosticeres og klassificeres patellaluxation hos hund? Artiklen omhandler løs knæskal (patellaluxation) hos hund http://infolink2003.elbo.dk/DVT/dokumenter/doc/15241.pdf Erfaring   Ken har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 1985. Inden da har han arbejdet på Skovlunde Dyreklinik. I 2015 færdiggjorde Ken sin efteruddannelse i kirurgi og er derfor uddannet Master i Companion Animal Surgery. Han er derudover også uddannet fagdyrlæge i sygdomme hos hund og kat. For at kunne opretholde det høje faglige niveau og titlerne som Master og fagdyrlæge, skal Ken løbende efteruddanne sig og dokumentere sine aktiviteter. Ken er medlem af tre internationale faggrupper: NOVOS (Nordisk Veterinærorthopædisk Selskab) AAG (Europæisk ArtroskopiGruppe) ESVOT (Europæisk Selskab for Veterinær Orthopædi og Traumatologi) KURSER Ken har deltaget i flere kurser inden for: Ortopædi (led- og knoglekirurgi) Almen kirurgi Special kirurgi Sportsmedicin Neurologi (nervesystemets sygdomme)  
  Læs mere om Ken
  Maria Lykke Lund Jensen

  Dyrlæge

  Maria J

  Maria J arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital, hvor hun primært udfører konsultationer. Hendes primære interesser er intern medicin, onkologi (kræftsygdomme) og adfærd. Maria er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Erfaring   Maria har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Djurklinikken Ystad og Evidensia Djursjukhuset Göteborg. KURSER Maria har deltaget på flere kurser inden for: Akut medicin Endokrinologi (stofskiftesygdomme)  
  Læs mere om Maria
  Simon Byrgesen

  Dyrlæge

  Simon

  Simon arbejder som smådyrsdyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital. På Faxe Dyrehospital arbejder Simon primært med tandbehandlinger og kirurgi, herunder ortopædkirurgi (led- og knoglekirurgi), hvilket har hans store interesse. Simon er en del af vagtteamet på Evidensia Næstved Dyrehospital og Evidensia Karlslunde Dyrehospital.   Erfaring   Simon har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2018. Han har tidligere arbejdet på Universitetshospitalet for Store Husdyr samt på Odder Dyreklinik. KURSER Simon har været på kursus inden for: Ultralydsscanning Halthedsundersøgelser og kirurgiske behandlinger af sygdomme i bevægeapparatet. Bløddelskirurgi (mavetarmsystemet og næse/gane operationer) Tandbehandlinger     EGNE DYR Gravhunden Alba  
  Læs mere om Simon
  Vores medarbejdere

  Facebook opslag