Faxe Dyrehospital

Faxe Dyrehospital

Bedste behandling til dig og dine dyr

Idag: Lukket

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag–Fredag: 08-17

Information til henvisende dyrlæger

På Evidensia Faxe Dyrehospital har vi gennem mange år modtaget henvisninger til udredning og evt. behandling/kirurgi inden for ortopædi, neurologi, ryglidelser, gastroenterologi, endoskopi (mave-tarm og luftveje), generelle medicinske udredninger, og speciel kirurgi (bl.a. artroskopi på smådyr).

Hvis du ønsker at henvise en patient, har spørgsmål eller ønsker råd eller vejledning, er du meget velkommen til at kontakte Evidensia Faxe Dyrehospital. Du kan i åbningstiden kontakte os på vores hovednummer: 5671 5009 og taste 4 for at blive viderestillet som henvisende dyrlæge. Udenfor vores åbningstid er du velkommen til at kontakte dyrlægerne på deres hjemmenummer eller mobiltelefon. En liste med disse numre kan du få ved henvendelse til klinikken. I akuttilfælde kan numrene oplyses ved kontakt til vores hovednummer: 5671 5009. Du kan også sende (maile) journaludskrifter, røntgenbilleder eller andet relevant materiale, så kontakter vi dig og aftaler det videre forløb, eller hvis du ønsker det kontakter vi klienten til videre behandling.

Vi udfører kun det arbejde, der specifikt er bedt om, og hvis andet kommer på tale bliver det efter aftale med den henvisende dyrlæge. Klienten henvises altid tilbage til sædvanlig dyrlæge. Udredning af medicinske patienter, specielt indenfor gastroenterologi, kræver ofte en god  forberedelse og planlægning. Derfor er det optimalt, hvis vi i forvejen har talt sammen og har patientens journal før patienten tages ind her.Vi giver naturligvis altid en epikrise til henvisende dyrlæge, på den måde du som henvisende kollega ønsker (fax, mail, post eller telefon) og aftaler evt. det videre forløb.

Du er for øvrigt altid velkommen her på klinikken med- eller uden patienter ”under armen”, ligesom du altid er velkommen til at kontakte os for hjælp og gode råd.

Sports- og brugshundeklinikken

På Evidensia Faxe Dyrehospital er en stor del af vores hverdag arbejde med både sportshunde og brugshunde, blandt andet er vi dyrlæger for Told og Skats narko- og toldhunde samt STH servicehundene (hjælpehunde for handikappede).

Sports – og brugshunde så som agility-, politi-, jagt og markprøvehunde er ofte at betragte på samme niveau som ”topatleter” der skal kunne præstere optimalt fysisk og psykisk. Sportsmedicin som vi kender det indenfor det humane område er sammenligneligt med det vi arbejder med, når der er tale om f.eks. nedsat præstation eller deciderede ”sportsskader” hos hunde.

Vi har på Evidensia Faxe Dyrehospital stor interesse i og erfaring med udredning og behandling af sportsskader og har specielt fokus på at kunne betjene ejere og deres hunde indenfor dette felt. Evidensia Faxe Dyrehospital har rutinerede dyrlæger indenfor områder som ortopædi, intern medicin og vi har eget laboratorium til analyse af de fleste prøver. Samtidig har vi mulighed for at kunne tilbyde kiropraktiske og fysioterapeutiske behandlinger samt genoptræningsforløb med blandt andet water walking, massage og shockwavebehandling mm.

Vi rådgiver også omkring optimal ernæring, træning og hjælpemidler til opnåelse af de bedste resultater. Vores overordnede mål er optimal behandling af vores sports og brugshunde, hvor vi kan tilbyde ”hele pakken” fra start til slut, så vi hurtigst muligt får hunden tilbage til normal funktion og brug.

Vi arbejder efter anerkendte og veldokumenterede behandlingsprincipper og søger hvor det er muligt at tilbyde videnskabeligt dokumenteret evidensbaseret) veterinærmedicin, ligesom det er vores mål at være fuldt opdaterede indenfor dette specielle felt.

Vores klienter siger

Mikael Mortensen

5

Vi var på besøg idag med vores collie. Han skulle vaccineres inden han skal i hundepension. Super god behandling og fin pris. Evidensia Faxe kan varmt anbefales.

Maria Kryger

5

Vi tog fra København til Faxe for Anettes ekspertise i mave/tarm systemet hos hunde. En kikkertundersøgelse skulle der til af vores kære hunds mave, og jeg som pylret hundemor var mildest talt skide nervøs for alt det med narkosen osv. Indtil Anette trådte ind af døren med stort beroligende smil og PERFEKT uddybning af hvad der skulle ske, hvorfor det skulle ske osv. Derudover var der flot forståelse for at vi pt havde en hund med seperationsangst, og som derfor ikke skulle opleve at være alene før eller efter narkosen. Vi er ovenud tilfreds med behandlingen af vores hund og os selv. Man kan være en nok så dygtig dyrlæge, men når man har styr på mennesker og kommunikation, så har man altså løbet en mega home run hos mig. KÆMPE ros til Faxe Dyrehospital!

Kit Johansen

5

Fantastisk behandling af vores rottweiler Kenzo, efter røgforgiftning. Meget professionelt og samtidig empatisk.

R FG

5

Vi fik så tryg, seriøs og omsorgsfuld behandling af vores tre-årige staffie, Uffe. Jeg var gået lidt i stykker på indersiden over nyheden om, at Uffe havde fremskreden albue dysplasi på begge albuer. Økonomisk var det også en dårlig nyhed, men det hele løste sig, på den måske bedst mulige måde. Dyrlæge Jørgen behandlede Uffe (og os) med stor tålmodighed, og gav udtømmende information og realistiske forventninger. Jeg tror vi fik den bedst tænkelige oplevelse, og Uffe har det nu, knap tre måneder efter sidste operation, over forventning. Derfor mine aller varmeste anbefalinger til Faxe Dyrehospital :-)

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag–Fredag: 08-17
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider klinik

 • 2. Pinsedag
  Lukket
 • Tirsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Lone Pedersen

Veterinærsygeplejerske • Teamleder

Lone

Lone arbejder som veterinærsygeplejerske og Teamleder på Evidensia Faxe Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 30 år. Dyr En labrador samt flere travheste Erfaring Lone har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 1988, hvor hun startede som veterinærsygeplejerskeelev. I 2011 afsluttede Lone en grundlæggende lederuddannelse. KURSER Lone har deltaget på flere kurser inden for: Ferieregler Sygefraværsregler Ledelse  
Læs mere om Lone
Anette Spohr

Dyrlæge • Ph.d. i Intern Medicin • Country Medical Director

Anette

Anette arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital og Evidensia Næstved Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 25 år. Anette er derudover også hospitalschef på begge hospitaler og står for den daglige ledelse og drift. Til dagligt arbejder hun med intern medicinske patienter – herunder specielt patienter med mavetarmlidelser, hvilket hun også har en ph.d inden for. Udover intern medicin har Anette også stor interesse inden for bløddelskirurgi. Anette er desuden Country Medical Director i Evidensia Danmark og bidrager her med support til landeledelsen inden for veterinærfaglige strategiske områder, der er med til at styrke indsatsen på tværs af vores hospitaler og klinikker i Evidensia Danmark. Anette er censor på KU Sund indenfor vetrinærmedicin. Erfaring Anette har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2005. Inden da har hun arbejdet på Møns Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr og Massey University i New Zealand. Anette har taget en ph.d. i intern medicin: mavetarmlidelser hos hund og kat. Hun er forfatter til flere nationale og internationale artikler, samt afsnit i diverse lærebøger, og holder jævnligt foredrag i mavetarmlidelser og brug af antibiotika i smådyrspraksis for veterinærsygeplejersker og dyrlæger i både ind- og udland. KURSER Anette har deltaget i flere kurser inden for: Intern medicin Endoskopi (kikkertundersøgelser af mavetarmkanal, lunger og næsehule) Bløddelskirurgi Ledelse  
Læs mere om Anette
Maria Lykke Lund Jensen

Dyrlæge

Maria J

Maria J arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital, hvor hun primært udfører konsultationer. Hendes primære interesser er intern medicin, onkologi (kræftsygdomme) og adfærd. Maria er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Erfaring   Maria har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Djurklinikken Ystad og Evidensia Djursjukhuset Göteborg. KURSER Maria har deltaget på flere kurser inden for: Akut medicin Endokrinologi (stofskiftesygdomme)  
Læs mere om Maria
Dyrlæge på Faxe Dyrehospital Søren

Dyrlæge

Søren

Vores medarbejdere

Facebook opslag