Faxe Dyrehospital

Bedste behandling til dig og dine dyr

Idag: 08.00–17.00

Den bedste behandling til dig og dine dyr

På Evidensia Faxe Dyrehospital har vi alle moderne faciliteter til såvel forebyggelse, behandling og genoptræning af alle slags dyr. Det er blandt andet en af grundene til, at mange andre dyrlæger bruger Faxe Dyrehospital som henvisningshospital for deres egne klienter. Men også vores bredde vifte af dyrlægefaglige kompetencer er kendt og værdsat, både i og udenfor dyrlægeverdenen.

Med vores eget veludstyret laboratorium, kan vi foretage en lang række undersøgelser på materialer fra alle dyrearter, og er derfor ikke altid afhængige af, at vente på svar fra eksterne laboratorier.

Endelig har Evidensia Faxe Dyrehospital også en butik med en bred vifte af foder, pleje- og helse produkter samt tilbehør til både heste og smådyr. Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker rådgiver altid gerne med for eksempel gode råd til den rigtige kost til hundehvalpen eller pelspleje til katten.

 

Henvisning

Evidensia Faxe Dyrehospital fungerer også som henvisningshospital for andre dyrlæger og hospitaler, som henviser patienter med specifikke lidelser og sygdomme, som de ikke selv har faciliteter eller kompetencer til at udføre, til Evidensia Faxe Dyrehospital. Evidensia Faxe Dyrehospital er en veludstyret praksis, hvor vi råder over de mest moderne faciliteter til behandling af de fleste lidelser og sygdomme hos både smådyr og heste.

Patienter, der henvises fra andre dyrlæger, behandles i et tæt samarbejde med den henvisende dyrlæge. Da disse patienter er henvist med et specifikt problem, er det kun behandlingen af dette, vi tager os af. Al anden behandling skal foretages af egen dyrlæge. Henviste patienter kan således ikke blive vaccineret eller modtage anden form for forebyggende behandling på Evidensia Faxe Dyrehospital.