Evidensia er med på Store Hestedag 2022

mandag den 15. august 2022
Evidensia Dyrehospital på Store Hestedag 2022
Ses vi på STORE HESTEDAG?
I weekenden d. 3.-4. september, er der STORE HESTEDAG på Roskilde Dyrskueplads, og der er meget mere end heste på programmet, for som arrangøren selv skriver: "Vi samler hesteverdenen - og vi har vores bedste ven hunden med."

Der kommer over 1.000 heste til bedømmelser, opvisninger og i konkurrencer. Der er alt fra hesteagility, dressur, Mounted Games til smedekonkurrencer og meget mere.

Store Hestedags hundeafdeling bliver større år for år og der er masser af aktiviteter for hundefolket, så som agility, shows og raceudstillinger. Du er meget velkommen til at tage egen hund med også.

Evidensia Dyrehospital er selvfølgelig også med igen i år, så kom meget gerne forbi stand 94 og sig hej. Weekenden igennem har vi flere sjove konkurrencer og quiz.
  • Vind en Goodiebag og Gavekort til valgfri Evidensia klinik/hospital på 1000,-kr. eller Valgfri pose foder til hund eller kat fra Hill's.
  • Kast med hestesko og vind lækre præmier til hest og rytter.
  • For børnene har vi også en sjov konkurrence, hvor de kan samle (legetøjs-) hundelorte op med hundeposer og vinde en gratis ting.

Vores dyrlæger og veterinærsygeplejersker står weekenden igennem klar til en god faglig snak.
Vi vil rigtig gerne tale om vigtigheden af at Forebygge før det er for sent herunder en årlig sundhedsundersøgelse, for at opdage tidlige tegn på sygdom og dermed have mulighed for at forebygge at sygdommen udvikler sig. 
Vi vil også sætte fokus på, hvorfor det er vigtigt at huske at samle op efter din hund -  da afføring kan overføre sygdomme. 

Der vil selvølgelig også være lidt godter til både hunde og mennesker, så kig forbi.

Se med her hvordan det så ud da vi var afsted til Store Hestedag i 2021: