Faxe Dyrehospital

Faxe Dyrehospital

Bedste behandling til dig og dine dyr

Idag: 08:00 ­- 17:00

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag–Fredag: 08-17

Før dit besøg

Spar kørslen når dyrlægen skal på rutinebesøg hos hesten

Ved at benytte dig af vores FreeZoneVisit sparer du ikke kun pengene for kørslen, men skåner også miljøet for CO2 udslip.

Evidensia Faxe Dyrehospital har efter engelsk model indført konceptet FreeZoneVisit, der kan gøre det billigere for hesteejere, når dyrlægen skal på ”rutinebesøg”.

Enkelt forklaret går konceptet ud på, at hospitalets geografiske aktionsområde inddeles i zoner. Hver zone får tilknyttet faste besøgsdage, hvor dyrlægerne foretager ikke-akutte behandlinger og undersøgelser, som f.eks. vaccination og tandraspning.

For Evidensia Faxe Dyrehospital betyder konceptet, at dyrlægerne bruger mindre tid på kørsel mellem patienterne på kryds og tværs af hospitalets aktionsradius, og derfor kan nå at tilse flere patienter og yde en bedre service. Den derved opnåede besparelse, lader vi vore klienter komme til gode, således at der ved FreeZoneVisit besøg ikke betales for kørsel. Det forudsætter dog at klienterne har mulighed for at lægge dyrlægebesøget på en af de dage, hvor dyrlægen er i det pågældende område. Der kan ikke træffes aftale om et nøjagtigt klokkeslet for et FreeZoneVisit. Vi vil dog med nogenlunde nøjagtighed kunne sige, om dyrlægen kommer sidste på formiddagen, først på eftermiddagen etc.

Alle akutte besøg bliver naturligvis udført som vanligt, idet det ikke er samme dyrlæge der udfører FreeZoneVisit besøg og akutbesøg.

Indførelsen af FreeZoneVisit er selvfølgelig ikke ensbetydende med, at man ikke kan aftale dyrlæge besøg uden for de i konceptet fastsatte dage for den pågældende zone. Det skal i den forbindelse blot bemærkes, at der så faktureres for kørsel som normalt.

NB. FreeZoneVizit besøg skal aftales senest kl. 16 to hverdage inden det ønskede besøg

Videre information fås ved henvendelse til Evidensia Faxe Dyrehospital på tlf. 5671 5009

 

Vores klienter siger

Jeanette Kaagaard

5

Fik simpelthen så god en behandling af den sødeste dyrlæge, hun fik virkelig en til at føle sig tryg og var dejlig forklarende.. Havde frygtet at min kat havde fået en rotteforgiftning, men det fik hun hurtig afværget. Allerede kort efter besøg, var min kat i bedring. Sendt hjem med smertestillende og pencillin, så behandling kunne starte med det samme. TAK. Og jeg synes faktisk at prisen var rimelig. Så kan kun varmt anbefales.

Kit Johansen

5

Fantastisk behandling af vores rottweiler Kenzo, efter røgforgiftning. Meget professionelt og samtidig empatisk.

Mikael Mortensen

5

Vi var på besøg idag med vores collie. Han skulle vaccineres inden han skal i hundepension. Super god behandling og fin pris. Evidensia Faxe kan varmt anbefales.

Lotte E.

4

Det er aldrig sjovt at skulle besøge et dyrehospital, men alle er meget søde og imødekommende. Jeg kommer der ca. en gang om måneden mhp. en vedligeholdelseskur til min kat.

Baseret på anmeldelser fra Google

Åbningstider

Mandag: 08-17 | Tirsdag: 08-18 (17-18 kun til vaccination) | Onsdag–Fredag: 08-17
Helligdage og andre åbningstider

Åbningstider klinik

 • Mandag
  08:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 17:00
 • Fredag
  08:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Lukket
 • Søndag
  Lukket

Medarbejdere

Anette Spohr

Hospitalschef • Dyrlæge • Ph.d. i Intern Medicin • Country Medical Director

Anette

Anette arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital og Evidensia Næstved Dyrehospital, og har arbejdet med smådyr i mere end 25 år. Anette er derudover også hospitalschef på begge hospitaler og står for den daglige ledelse og drift. Til dagligt arbejder hun med intern medicinske patienter – herunder specielt patienter med mavetarmlidelser, hvilket hun også har en ph.d inden for. Udover intern medicin har Anette også stor interesse inden for bløddelskirurgi. Anette er desuden Country Medical Director i Evidensia Danmark og bidrager her med support til landeledelsen inden for veterinærfaglige strategiske områder, der er med til at styrke indsatsen på tværs af vores hospitaler og klinikker i Evidensia Danmark. Erfaring   Anette har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2005. Inden da har hun arbejdet på Møns Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr og Massey University i New Zealand. Anette har taget en ph.d. i intern medicin: mavetarmlidelser hos hund og kat. Hun er forfatter til flere nationale og internationale artikler, samt afsnit i diverse lærebøger, og holder jævnligt foredrag i mavetarmlidelser og brug af antibiotika i smådyrspraksis for veterinærsygeplejersker og dyrlæger i både ind- og udland. KURSER Anette har deltaget i flere kurser inden for: Intern medicin Endoskopi (kikkertundersøgelser af mavetarmkanal, lunger og næsehule) Bløddelskirurgi Ledelse  
Læs mere om Anette
Maria Lykke Lund Jensen

Dyrlæge

Maria J

Maria J arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital, hvor hun primært udfører konsultationer. Hendes primære interesser er intern medicin, onkologi (kræftsygdomme) og adfærd. Maria er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Erfaring   Maria har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2017. Inden da har hun arbejdet på Evidensia Djurklinikken Ystad og Evidensia Djursjukhuset Göteborg. KURSER Maria har deltaget på flere kurser inden for: Akut medicin Endokrinologi (stofskiftesygdomme)  
Læs mere om Maria
Dyrlæge på Faxe Dyrehospital Søren

Dyrlæge

Søren

Cecilie Sophie Dallerup Due

Dyrlæge

Cecilie

Cecilie arbejder som dyrlæge på Evidensia Faxe Dyrehospital og arbejder tildagligt primært med udredning af medicinske patienter. Hendes primære interesser er intern- og akut medicin og ultralydsscanning. Cecilie er en del af vagtteamet på Evidensia Karlslunde Dyrehospital. Dyr Kattene Pelle og Peanut Erfaring Cecilie har arbejdet på Evidensia Faxe Dyrehospital siden 2020. Inden da har hun arbejdet på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen i Stockholm som TF veterinär, AniCura Københavns Dyrehospital og Husum Dyreklinik som veterinærstuderende. KURSER Cecilie har deltaget på flere kurser inden for: Dermatologi Intern medicin Almen kirurgi Gastrointestinale lidelser
Læs mere om Cecilie
Vores medarbejdere

Facebook opslag