Kiropraktik på heste

Ved manuel terapi bruges hænderne direkte på kroppen med det formål at finde og behandle blødt væv eller led, der er bevægelseshæmmede.

Kiropraktik på heste er også et glimrende supplement til behandling af heste, der lider af halthed. Det kan være vanskeligt at undersøge og endda behandle visse tilstande i eksempelvis nakke, ryg og bækken. Her kan kiropraktikken være et særdeles nyttigt redskab.

Det er ret almindeligt, at en hest, der er halt, lindrer spændingerne andre steder i kroppen, og med nogle få justeringer kan man hjælpe hesten med at vende tilbage til det tidligere arbejde.

Det kan også være nyttigt, at man på et tidligt stadie føler sig igennem hesten for at tjekke, om der er nogen låste områder eller spændinger. Således kan man forhåbentlig åbne op for de ujævne belastninger, som i det lange løb kan føre til både gigt og halthed.

På hestesygehuset kan du få hjælp fra dyrlæger, der er uddannet inden for kiropraktik og osteopati. Sammen beslutter I, hvordan hesten skal behandles. Vi viser dig også, hvordan du kan fortsætte behandlingen derhjemme via specifikke øvelser.

Priser kan variere mellem vores dyreklinikker. Find din dyrekliniks generelle prisliste her:

Gå til prislisterne

Dyreklinikker der tilbyder denne ydelse